karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety, u mnie biało 😛 Tak właśnie myślałam, że już wyczerpał się limit ciąż na lipiec i nie pozostaje mi nic innego niż zajść w ciążę w sierpniu. Trzy lata temu udało się właśnie w sierpniu i rodziłam w kwietniu na Wielkanoc. Może i teraz tak będzie 😁
BillieJean lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Niestety, u mnie biało 😛 Tak właśnie myślałam, że już wyczerpał się limit ciąż na lipiec i nie pozostaje mi nic innego niż zajść w ciążę w sierpniu. Trzy lata temu udało się właśnie w sierpniu i rodziłam w kwietniu na Wielkanoc. Może i teraz tak będzie 😁
Polubiłam, bo sierpień jest wspaniałym miesiącem i kibicuję mocno 🤞❤️🫂 -
edka85 wrote:Niestety, u mnie biało 😛 Tak właśnie myślałam, że już wyczerpał się limit ciąż na lipiec i nie pozostaje mi nic innego niż zajść w ciążę w sierpniu. Trzy lata temu udało się właśnie w sierpniu i rodziłam w kwietniu na Wielkanoc. Może i teraz tak będzie 😁
-
Edka sierpień będzie nasz! My teraz jeszcze odpuszczamy (choć mam piękny śluz płodny obecnie ech ) i w sierpniu zaczynamy.
Billie gratulacje! Wspaniała wiadomość! 👏👏👏edka85, Monk@, BillieJean lubią tę wiadomość
-
Monko i Billie zajęły lipiec, więc my z Vilko bierzemy sierpień 😛
Monk@, BillieJean, Vilka, Namisa lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Monko i Billie zajęły lipiec, więc my z Vilko bierzemy sierpień 😛
Dziękuję VilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 13:46
Monk@, Vilka lubią tę wiadomość
-
BillieJean wrote:JEST
Prog 19,34
Beta 526,2
Maaaaaaateczkooooooooo 🫣😱🤯
https://zapodaj.net/plik-lpgTOmUj0j
Wowow ale poszybowała! Przecież dopiero kilka dni temu był cień na teście! Pięknie 💪 Gratuluję, jesteś w ciazy! ❤️BillieJean, Vilka lubią tę wiadomość
-
Jeju ucieszył mnie ten wynik, ale też ręce się zatrzęsły trochę .. żeby wszystko było ok. Spodziewałam się dzisiaj jakiegoś poziomu w okolicach 120, ale nie ma czegoś takiego jak zbyt duża beta 🫢
Mam nadzieję, że będzie się podwajać.. pewnie dopiero w sobotę będę mogła pójść na betę ponownie
Jak tam wynik Monk@???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 19:48
Vilka lubi tę wiadomość
-
Jaki wynik! Ja też się spodziewałam niższych wartości u Ciebie, a tu proszę! Ja miałam przedwczoraj 578 🫣 ale w sumie miałam testować dzień przed Tobą, to może jesteśmy jakoś podobnie
Ja niestety ciągle czekam 😵💫 -
Monk@ wrote:Jaki wynik! Ja też się spodziewałam niższych wartości u Ciebie, a tu proszę! Ja miałam przedwczoraj 578 🫣 ale w sumie miałam testować dzień przed Tobą, to może jesteśmy jakoś podobnie
Ja niestety ciągle czekam 😵💫
Ty masz piękne przyrosty na pewno dzisiejszy to formalnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 20:22
-
U mnie wypada jakoś 17dpo chyba, więc by pasowało
Wiem, że formalność, miałam nie iść, ale ostatecznie poszłam 😂 za dużo na fioletowej siedzę 😂 nawet mnie jakoś nie stresuje wynik, nie sprawdzam jak wcześniej co 5 minut, ale trochę mnie irytuje ta diagnostyka. Zawsze wyniki były mega szybko, a teraz ciągle są wieczorem. Nie wiem, może przez sezon urlopowy i mają w labie mniej rąk do pracy, oby tak było i nie była to zmiana na stałe… ceniłam sobie w diagnostyce właśnie to, że wyniki są szybko -
Oo dziewczyny to prawie równiutko idziecie, będziecie razem w marcu na porodówkę się pakować 🥹❤️
Monk@ kuurcze to faktycznie się diagnostyka obija! Ja pamiętam że za "moich czasów" 🤣 to tak do 16 max ta beta była. Odświeżałam w pracy na drugiej zmianie jak szalona 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 22:04
Monk@, BillieJean lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Oo dziewczyny to prawie równiutko idziecie, będziecie razem w marcu na porodówkę się pakować 🥹❤️
Monk@ kuurcze to faktycznie się diagnostyka obija! Ja pamiętam że za "moich czasów" 🤣 to tak do 16 max ta beta była. Odświeżałam w pracy na drugiej zmianie jak szalona 😅
Faktycznie pewnie będziemy patrzeć, która pierwsza się rozpakuje 🤡