karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przed pierwszą ciążą ciągle widziałam 2 kreski i zaraz dostawałam miesiączkę i okazało eis za mam za mało progesteronu. Jak kolejny raz zobaczyłam 2 kreski od razu do laboratorium zrobiłam progesteron i do lekarza. dostałam tabletki i zaszczyki i teraz moje szczęście ma już 14 miesięcy.
-
Widzę cień na plus że jest taki gruby!
My dziś o 3 wylądowaliśmy w Polsce, o 5 rano dotarliśmy do domu, mała dała pospać do 10 :p powtórzyłam test w domu, ale wyszedł biały więc chyba nic z tego chociaż zaczynają mnie szczypać piersi przy karmieniu, a przy seksie ich dotykanie jest nieprzyjemne, gdzie do tej pory było wręcz przeciwnie. Niby nie bolą, ale coś się dzieje. Może jeśli nie ma dwóch kresek, to będzie chociaż @
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Widzę cień na plus że jest taki gruby!
My dziś o 3 wylądowaliśmy w Polsce, o 5 rano dotarliśmy do domu, mała dała pospać do 10 :p powtórzyłam test w domu, ale wyszedł biały więc chyba nic z tego chociaż zaczynają mnie szczypać piersi przy karmieniu, a przy seksie ich dotykanie jest nieprzyjemne, gdzie do tej pory było wręcz przeciwnie. Niby nie bolą, ale coś się dzieje. Może jeśli nie ma dwóch kresek, to będzie chociaż @smeg lubi tę wiadomość
-
Mam odblokowany na koncie „smegg”, ale skończyło mi się darmowe premium i nie chcę na razie płacić 29 zł Chyba jeszcze jutro zatestuję znowu, nie dają mi spokoju te sutki i sikam co godzinę ehh, próbowałam sobie nie wkręcać tym razem, ale nie da się
Gdańsk, 31 l., kp -
Casjopea wrote:A tak z innej nieco beczki to pani w aptece mnie zaskoczyła, że są już nawet takie testy, które pokazują w którym tygodniu ciąży się jest :o I kosztują 45zł.
Smeg. Trzymam kciuki, może coś jeszcze na teście wyjdzie
U mnie owu wczoraj albo przed wczoraj, ale trochę inny ten cykl niż zwykle. Ból owulacyjny miałam aż 2 dni. Do tego dziś tempka zamiast rosnąć, to trochę spadła i trochę mnie zdezorientowała.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:W UK takie są już od dawna, używałam ich. Teraz przyszły do Polski. Tutaj jednak one zastępują betę, bo czego takiego nie można zrobić. W Polsce chyba beta wyjdzie taniej niż taki test.
Smeg. Trzymam kciuki, może coś jeszcze na teście wyjdzie
U mnie owu wczoraj albo przed wczoraj, ale trochę inny ten cykl niż zwykle. Ból owulacyjny miałam aż 2 dni. Do tego dziś tempka zamiast rosnąć, to trochę spadła i trochę mnie zdezorientowała.
Mi się wydaje, że widziałam nawet reklamę tych testów w tv.
W UK nie można sobie pójść i prywatnie zrobić bety?
Ja pamiętam, że jak zaszlam w ciażę z synem to wszystko jakieś takie inne było od owulacji (nie prowadziłam wtedy wykresu). -
Natalia1988 wrote:Mi się wydaje, że widziałam nawet reklamę tych testów w tv.
W UK nie można sobie pójść i prywatnie zrobić bety?
Ja pamiętam, że jak zaszlam w ciażę z synem to wszystko jakieś takie inne było od owulacji (nie prowadziłam wtedy wykresu).
Dzis mam mega slabe samopoczucie. Mdli mnie, chxe mi sie spac, @ wisi na wlosku. -
farmaceutka77 wrote:Ja tez w szczesliwym cyklu nie prowadzilam wykresu jeden dzien 4lub 5dpo krecilo mi sie w glowie i juz wiedziałam ze to to za 2dni cien cienia cienia na tescie, cien ten mocnial z dnia na dzien bylam wtedy bardziej senna i miglam jesc karkowke i golonke w kazdej postaci xD
Dzis mam mega slabe samopoczucie. Mdli mnie, chxe mi sie spac, @ wisi na wlosku.
Haha mnie tak od 4, 5 dpo strasznie bolały wszystkie zęby przez 2 tyg. Nawet w pracy narzekałam, kolega z pracy kazał mi do dentysty iść :-p za kilka dni, jak zrobiłam test dowiedziałam się czemu. Nawet do męża mówiłam, że zdziwie sie, jak nie bedzie dwóch kresek. Jak studiowałam to zawsze po sesji, mnie od zmęczenia bolały zęby. Widać tak manifestowało się moje pierwsze ciążowe zmęczenie.
Także ten... czekam, z utęsknieniem na ten symptom.
U mnie owulaki blade, śluzu brak także jeszcze pare dni poczekam na płodne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 20:22
farmaceutka77 lubi tę wiadomość