karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:U mnie prawdziwy potop.. No masakra jakaś! Takiego okresu to ja jeszcze nie miałam Także cóż.. Nowy cykl, nowe nadzieje Zaczęłam znów łykac wiesiołek i jedyne o czym teraz myślę to nasz poniedziałkowy przelot samolotem z małą
-
Natalia1988 wrote:W UK nie można sobie pójść i prywatnie zrobić bety?
.
U mnie OF w końcu prawidłowo wyznaczył owu, więc dziś 3dpo i pozostaje czekanie.
smeg lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mnie dziś w nocy bolał brzuch typowo miesiączkowo i dalej lekko doskwierają mi te sutki, ale beta wyszła negatywna, a progesteron 2,66 nmol/l (0,83 ng/ml). Więc już nic nie kumam, myślałam że @ się zbliża, a tu wychodzi że to faza okołoowulacyjna nawet jakiś pseudo śluz się pojawił. Z tej okazji kupiłam konto premium i odświeżylam wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 18:53
Casjopea lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Mnie dziś w nocy bolał brzuch typowo miesiączkowo i dalej lekko doskwierają mi te sutki, ale beta wyszła negatywna, a progesteron 2,66 nmol/l (0,83 ng/ml). Więc już nic nie kumam, myślałam że @ się zbliża, a tu wychodzi że to faza okołoowulacyjna nawet jakiś pseudo śluz się pojawił. Z tej okazji kupiłam konto premium i odświeżylam wykres
-
Mój gin też ostatnio mówił, że tak może być przy cienkim endo. Może faktycznie tak u Ciebie jest. Może będziesz jak mamakropka, za kolejnym razem się uda
A u mnie może jednak progesteron zdążył już spaść i też przyjdzie @... uświadomiłam sobie że przecież maksymalny jest w 7 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 19:35
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Casjopea wrote:Jak tak się czyta to powiem Wam, że dosyć zabawne są te nasze cykle Nie znasz dnia, ani godziny
-
farmaceutka77 wrote:Dokladnie! Jestem tego swietnym przykladem! Dzis temperatura skoczyla do gory, szyjka poszybowala razem z nią. Na @ sie nie zbiera a test negatywny. I o co tu kurde chodzi?
Ja dzisiaj rozmawiałam z koleżanką mojej mamy, która jest zarówno ginekologiem, jak i stomatologiem i powiedziała mi, że jest duża szansa, że zaczyna mi się wszystko normowac, ale karmiąc piersią nie można być niczego pewnym.
Moja ciocia zaszła w drugą ciążę 3 miesiące po porodzie karmiąc wyłącznie piersią.. I weź tu bądź mądry. -
Casjopea wrote:Ha, dobre pytanie!
Ja dzisiaj rozmawiałam z koleżanką mojej mamy, która jest zarówno ginekologiem, jak i stomatologiem i powiedziała mi, że jest duża szansa, że zaczyna mi się wszystko normowac, ale karmiąc piersią nie można być niczego pewnym.
Moja ciocia zaszła w drugą ciążę 3 miesiące po porodzie karmiąc wyłącznie piersią.. I weź tu bądź mądry.
U mnie cykl bezmiesiaczkowy jak u mamykropka -
Witam mamy kp i starające się o kolejnego maluszka. Ja karmię 14 mies. córcię, okres wrócił 11 mies. po porodzie (przytyłam z 3-4 kg i chyba ten bilans energ się poprawił). Jestem w trakcie 4 cyklu po porodzie. Mierzę temp i według niej pierwszy cykl miałam bezowulacyjny trwał 31 dni, drugi owulacyjny też 31 dni a trzeci owulacyjny 36 dni. Śluzu płodnego jak na lekarstwo bólu owulacyjnego też brak gdzie przed ciążą miałam zawsze te objawy. U was też się tak pozmieniało w cyklach? Trzymam kciuki za dwie kreski na teście i za kobitki u których brak @ oby szybko zawitała
-
Dzięki Annie1981 mam nadzieję że wszystko się ustabilizuje. Wybieram się do ginekologa w tym miesiącu zobaczymy co tam się u mnie dzieje. Tobie również życzę powodzenia mam nadzieję że będziemy miały prezent na święta
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Cześć
Można dołączyć?
Synek w listopadzie skończy rok , 6 miesięcy karmiłam wyłącznie piersią, teraz rozszerzamy dietę ale wciąż dostaje moje mleko.
A tu już by się kolejnego bobasa chciało
Pozdrawiam starające się :*smeg lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Cześć Alxawl fajnie że ktoś dołącza, bo długo już bylysmy same w kilka dziewczyn może coś się zacznie dziać w wątku który to Twój cykl po porodzie?
Ja już straciłam nadzieje, wkurzylam się i odpuściłam nie chce mi się brać witamin, zmuszam się do mierzenia temperatury. Szykuje się do powrotu do pracy od 5 listopada i z jednej strony jestem przerażona, ale z drugiej nie mogę się doczekać wyjścia z domuAlxawl lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Ja urodziłam 5.11.17 i mimo wyłącznego kp okres wrócił 28.02.2018, mało tego był regularny do 29-36 dni :o . Tak, sama też byłam w szoku. Jestem po cc więc wcześniej tak naprawdę się nie staraliśmy, dopiero od września działamy
smeg lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019