X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Wrazluwa Autorytet

Wysłany: 4 maja, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa, przytulam. Zdaje się że jesteśmy w tym samym momencie. Ja jak czuję, że w piersiach zbiera mi mleko to mam pragnienie biec do niej. A to tak samo właśnie wyszło, była ładna pogoda. Ja jeszcze koje serce tymi karmieniami nocnymi. Kiedy w nocy ona je, ja się już przebudzam i ją tulę i głaszcze i mówię różne rzeczy. Na redukcję bardzo nam pomogło to, że jestem w drugim pokoju, po prostu idę do niej kiedy płaczę i aktualnie to raz w nocy, a tak śpi dalej z tatą 🥹.

Piękna droga za wami, wasza relacja też się teraz zmieni, bliskość już będzie inna, żegnacie coś co już nigdy się nie powtórzy a co było piękne 😍.

31.12.2023 👰‍♀️🤵‍♂️
    03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
    zostań ze mną kwiatuszku 🌺
    05.07.2023 Beta 40,3 🥹
    10.07.2023 Beta 493 🥹
    20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
    10.08.23 2,4 cm człowieczka :)))
    26.10.2023 Całe 320g miłości :)

Zuzia się urodziła 11.03.2024 3370 g 55 cm

age.png

2025 - cel - rodzeństwo dla Zuzi
  • Nadziejka231 Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Namisa Uwazam, że nigdy nie będzie idealnego czasu na odstawienie i że zawsze będą myśli w stylu "A może jeszcze jeden raz pokarmie?" Zrobiłaś to bo wyczułaś że to jest idealny moment dla Was i widać po Nim, że też da radę teraz. Z dnia na dzień odstawiłaś czy redukowałaś karmienia poprostu? Życzę Ci abyś mogła powtórzyć tą mleczną drogę z kolejnym bobasem🥰

👩🏼25 🧔🏼‍♂️27

👶🏼Styczeń 2024r.
    🤱🏼Kp nocne
    ❤️‍🔥Starania o rodzeństwo od listopada 2024r.
    💊 Niedoczynność tarczycy
‹‹ 435 436 437 438 439
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ