"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Samara wrote:Witam się z wszystkimi.
Ja już dziś po małym shoppingu. Weszłam do rossmanna tylko po krem, a wydałam 160 zł... Jak oni to robią?!
Kupiłam też kocyk dla Staśka i powoli uzupełniam awaryjną kosmetyczkę do szpitala, co by ją tylko zgarnąć i jechać.
Zaraz zabieram się do sprzątania i do robienia zrazów, więc poproszę o jakąś dawkę energii, bo z tym kiepsko ostatnio.
Witaj nam Yoselyn. Masz ode mnie wielki szacunek za adopcje. Też jestem za tym, żebyś opisywała nam procedurę adopcyjną.
Heheheh Rossmann. Wciąga Mój Małż jak mu mówię że idę do Rossmanna to zawsze mi mówi abym nie zapomniała swojej karty stałego klienta haha A teraz tak o tym marzę.. Aaaaa! Jak tam wpadnę to będzie latać wszystko. A od 22.04 ma znowu wejść promocja -49%
Kochana, no to torba już gotowa tak?
Jak potrzebna energia to wysyłam moją której nie mam gdzie spożytkować Fruuuuuuu!!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
strooooona faaaajna
Samara gratuluje
p.s musze zapoznac sie z wamiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Też coś muszę skrobnąć na TYSIACZKU a co Buziaki dla WAS cmok cmok cmok A tak w ogóle, to patrząc po liście, to wiekszośc z nas już zafasolkowaneCaro lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
calanthe wrote:Yoselyn pisałaś, że ze Śląska jesteś, można wiedzieć skąd dokładnie? Bo ja sama Ślązaczka z krwi i kości jestem
no ja slazaczka ale po slasku gadac nie umiem... Okolice Katowic :)a ty?calanthe lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Anusias wrote:Też coś muszę skrobnąć na TYSIACZKU a co Buziaki dla WAS cmok cmok cmok A tak w ogóle, to patrząc po liście, to wiekszośc z nas już zafasolkowane
Ja to chciałam zauważyć jakby kto był tak miły zerknąć na listę, że praktycznie miesiąc w miesiąc jest nowa fasolka i nowy dzieć - więc czkeać tylko która się wychyli
Caro wrote:
Gaduua sesese wizyta coraz bliżej! Kurde ciekawość mnie zżera od środka kto tam u Ciebie się kryje Aaaaaa! Ciekawe czy jak będę 14 na prenatalnych to mi coś powiedzą o płci
ladybag a zresztą co zrobione przez siebie to cieszy chyba najbardziej nie?
Myślę, że jak dobry sprzęt ma lekarz i dzidzia się dupką nie odwróci to powinien Wam powiedzieć my na gen w 12 tyg już wiedzieliśmy
tylko wiesz jak powie że dziewczynka to różnie może być, a jak jest chłopak i widać dynadający między nóżkami obiekt to już się nic z tym nie zrobi
Hehe tak - samemu robione to satysfakcja na dłuuugo :>
Anusias wrote:Doklej mnie Kochana na 11.04.2017.
Wiecie dziewczyny, czy od rosnącej ósemki może boleć ucho? Bo dopiero jutro idę do chirurga stomatologicznego a zaraz zwariuję...
Może i to może nawalać (delikatnie mówiąc) - tak jak Caro pisze, razem z węzłami, całą szyją i nawet głową - cała ta strona
Caro wpisz Adasia chociaż ja nie wiem czy to się utrzyma.. hahaha
Nic mi nie mówicie o pryma aprilis.. wtedy 1 raz poroniłam - kiepski żart od losu w ogóle zbliża się data kiedy zawieźli mnie do szpitala i swoim zwyczajem widzę, że jakiegoś takiego dołka łapię
A jeszcze wczoraj jakieś skurcze mi towarzyszyły więc... Czacha dymi
-
calanthe wrote:Tarnowskie Góry się kłaniają co do mówienia po śląsku to tak pół na pół
a to nie tak daleko ode mnie hahacalanthe lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
ladybag na pewno wszystko bedzie dobrze... Trzymam kciuki... kiedy masz wizyte?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
magdzia - 24.03
Yoselyn82 - 31.03
calanthe - 08.04
Anusias - 11.04
Karolina2787 - 16.04
ZAFASOLKOWAŁY
Samara ==> PTP: 26.05.2017 W brzuszku rośnie Staś
LILITH.P ==> PTP 09.06.2017 W brzuszku rośnie Michałek
ladybag ==> PTP: 22.07.2017 W brzuszku rośnie Adaś
Gaduaa ==> PTP: 14.08.2017 W brzuszku niespodzianka
Caro ==> PTP: 18.10.2017 W brzuszku niespodzianka
FORUMOWE MAMUŚKI
Nats 02.02.2017 ==> ZUZIA 3500g i 53 cm szczęścia!
Posok82 12.03.2017 ==> PRZEMEK 3640g i 52 cm szczęścia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 13:08
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyLadybag Adaś tak miałam w planach dać na imię synkowi ale uprzedziła nas siostra mojego, chociaż o niczym nie wiedziała ale jednak plany się zmieniły. No cóż kto pierwszy ten lepszy jak się mówi
Smutek z tych przykrych wspomnień na zawsze pozostanie bo to wiadome ale teraz jest wszystko dobrze i dzidzia zdrowo rośnie więc tylko się cieszyć i pozytywnie kochana myśleć. Nie smutaj ❤ -
Lista uzupełniona
Anusias zgadzam się z ladybag! Teraz musi się posypać groszków na wiosnę i każdy miesiąc będzie obstawiony Teraz przerwa z porodami. Zaczynamy od maja i tak co miesiąc hehe.
ladybag na prenatalnych będzie teoretycznie 13t2d więc kto wie
Adaś? Pięknie! :-*
I się Kochana nie denerwuj. Wiem, że o "tych" datach się myśli, zwłaszcza gdy nadchodzi ich czas.. Teraz będzie już tylko dobrze! A życie Nam teraz wynagrodzi każdą łze. I mówię to Japoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)