"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Samara czyli to wygląda tak: no dobra liczę 1,2,3,4,5,6 eee... to jeszcze raz 1,2,3,4,5,6 kurde ile było? Eee dobra jeszcze raz 1,2,3... hehe
Właśnie tak to wyglądało...ladybag, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak pisalam tego posta wszystko we mnie buzowało. Wkoncu powiedzialam co mnie dręczy i wgl mojemu doszliśmy do porozumienia On cały czas wierzy że wkońcu wyjdzie no i powiedzial że denerwuje się troche tymi wszystkimi dalszymi badaniami i wgl . Postanowiliśmy nie przerywać bo stwierdziliśmy że tak długo to już trwa że trzeba walczyć ale umowilismy się że nie bd żyli tylko staraniami i że pełen luz.
Przepraszam dziewczyny za moją wybuchowość.
Ja nie wyobrażam sobie mojego życia bez tego mojego czasami nerwuska. Facet to czasami umie nieźle wyprowadzić z równowagi..
Jest ok przeprosił i jest porządku złość minęła głową zajęta sprzątaniem hehe musialam odreagować.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:U nas w najbliższej rodzinie jest Filipek, Zuzia, Oliwia, Iga, mój Nikos i za niecały miesiąc będzie Basia ja miałam dać coreczce na imię Madzia ale nie wyszlo... mam jeszcze w zanadrzu Zosia obym się doczekała
ja jestem wybredna jesli chodzi o imiona, mnie sie malo imion podoba.. najbardziej podobaja mi sie zagraniczne a w pl jest problem by tak nadac swojemu dzieckuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Judi dobrze, ze się ułożyło, ogarnęło i uśmiech zawitał
Ja już mam zawiechy, więc w ciąży pewnie będę jeszcze bardziej w innej czaso-przestrzeni
Ale jetem senna (śpię na stojąco) i napuchnięta po tym Cleo i niestety deprechy dostaję, masakra. Jak hormony działają na cały psycho-fizyczny organizm kobiety, szok. Co jak co ale kobieta na prawdę musi czasami dużo wycierpieć, żeby mieć dzidziusia...kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Judi dobrze ze sobie wszystko wyjasniliscie... trzymam kciuki za staranka!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
calanthe wrote:To chyba też zależy o jakie imiona chodzi, powoli zaczyna się to u nas robić coraz bardziej powszechne
mnie sie podobaja imiona hiszpanskie i pare imion z pl
tzn pisownia i wymowa hiszpanska a odpowiednik polskiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 17:22
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
A czy ktoras z was brala prolutex? jak go lepiej podac w brzuch czy w posladek?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Judi rozmowa potrafi zdziałać cuda Bardzo się cieszę że wszystko gra i ten avek pasuje tu jak ulał. Ma tak zostać!
Anusias jak napuchnięta? Mów mi tu zaraz!
Relacjonuje moje skutki uboczne: senność i zmęczenie pierwszego dnia kłucie w jajnikach, wzdęcia i zatrzymanie wody i..... deprecha, normalnie mam doła...ale wyczytałam, że to normalne. Ogólnie czuję się jak przed @. Większość objawów napięcia przedmiesiączkowego. Dobrze, że mdłości ani migren nie mam. Mam nadzieję, ze Ciebie ominą te objawy...Każdy organizm jest inny i Ty może nie odczujesz skutków ubocznych, bo ja po dupku też czułam się średniokilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualny
-
Wiesz, ja właśnie jak przeczytałam w ulotce o depresji, to mówię jak tableta może spowodować deprechę Ogólnie to samopoczucie jak przed okresem, da się przeżyć. Tak jak Kochana napisałaś, byle zadziałało Obecnie jęczę mojemu M. i mi lepiej od razu, bo mnie mizia i rozpieszczakilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Każdego dnia wstaje z nadzieją na słońce, a tu chmury.. Buuuu.
Yoselyn a ten Prolutex to progesteron tak? I podajesz to w zastrzykach? Wydaje mi się, że miejsce zależy od tego co powiedział gin albo co jest napisane w ulotce. Ja bynajmniej nigdy tego nie brałam
Anusias no co Ty że aż taki spustoszenie w organizmie. Może musi się on przyzwyczaić i będzie dobrze. Chociaż to o tak przez kilka dni się bierze tak? Ohh tam, ten jeden cykl przepękasz
Karola Ty też dasz radę co nie? Ten jeden cykl
Ja jeszcze ani kawką ani herbatką się nie witam, bo narazie nie chcę mi się szanownych czterech liter ruszać z łóżka. No chyba że na sprawy konieczne Ale zaraz sprawą konieczną stanie się śniadanie to pewnie o herba się znajdziepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny