"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
mam sprawę do e-cioteczek.. radę potrzebuje, ponieważ chcę dziś zamówić kocyk minky.. i wybrałam ciemną szarość taką :
https://zygzak.pasaz24.pl/product/Minky-szary-ciemny-624391?CategoryId=55886&OfferPage=2&
i nie wiem z czym połączyć.. czy pozostać w stonowanych szarościach... czy dodać coś kontrastowego, kolorowego i tu moje propozycje :
https://zygzak.pasaz24.pl/product/Chmurki-z-drabinka-na-szarym-tle-738405?CategoryId=58553&
https://zygzak.pasaz24.pl/product/Serca-turkusowe-i-biale-na-szarosci-615649?CategoryId=58550&OfferPage=2&
https://zygzak.pasaz24.pl/product/Puchacze-niebiesko-limonkowe-1040058?CategoryId=90236&OfferPage=5&
https://zygzak.pasaz24.pl/product/Malpki-niebiesko-zielone-1180459?CategoryId=90236&OfferPage=3&Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 16:55
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gadi super ze wizyta udana, rośnie chłop jak dąb - większy od mojego hihi
No a jak gin? Zadowolona jesteś z niego - wszystko powiedział co chciałaś?
I jak lekarz mówi ze masz przystopowaać - to proszę się lekarza słuchać
Chociaz apropo stawiania się macicy mi autentycznie pomógł ten magnez
Wiec może spróbuj? To Ci nie zaszkodzi
Yoselyn, Madzia bardzo się ciesze ze u Waszych fasolek wszystko gra
Caro to jutro robisz genetyczne to co nie poszłaś wtedy?
Ciekawe czy maluch da podgladnac co nieco
A z tymi rzeczami to i z dzieciowymi i z ciazowymi.. biznes ze hej..
Gdyby nie to ze nie chce wdychac pyłów czy tam smrodkow z farb to bym kupiła zwykle drewniane albo z odzysku i przerobił po swojemu.
Dziś nie dotarliśmy, utknelismy w him a potem jeszcze zakupy, myślałam że nogi mi w d wejdą a plecy wołają o pomoc
Może jutromagdzia26, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
ladybag wrote:Gadi super ze wizyta udana, rośnie chłop jak dąb - większy od mojego hihi
No a jak gin? Zadowolona jesteś z niego - wszystko powiedział co chciałaś?
I jak lekarz mówi ze masz przystopowaać - to proszę się lekarza słuchać
Chociaz apropo stawiania się macicy mi autentycznie pomógł ten magnez
Wiec może spróbuj? To Ci nie zaszkodzi
Yoselyn, Madzia bardzo się ciesze ze u Waszych fasolek wszystko gra
Caro to jutro robisz genetyczne to co nie poszłaś wtedy?
Ciekawe czy maluch da podgladnac co nieco
A z tymi rzeczami to i z dzieciowymi i z ciazowymi.. biznes ze hej..
Gdyby nie to ze nie chce wdychac pyłów czy tam smrodkow z farb to bym kupiła zwykle drewniane albo z odzysku i przerobił po swojemu.
Dziś nie dotarliśmy, utknelismy w him a potem jeszcze zakupy, myślałam że nogi mi w d wejdą a plecy wołają o pomoc
Może jutro
a Twój ile waży?
Jestem bardzo zadowolona z lekarza.. oj bardzo... jak mu powiedziałam,że ta macica się stawia to od razu kazał mi nasikać do pojemnika i zrobił usg dowcipne żeby szyjkę obczaić także bardzo dokładny, fajnyFabian Cyprian Tymuś -
Co do kolorów to ja bym wzięła kolor właśnie żeby nie było mdlo. No i poszła bym w Pucharze, ale ja sama dużo z motywami sowy rzeczy wybieram wiec mogę być Nie obiektywna
A miałam coś. . A kiedy idziesz na krzywa cukrowa?
Pewnie nie widziałaś w tym gąszczu ale dobrze jednak wziąć cytryne. Chociaż Ty to zaprawiony jesteś to pewnie wieszGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gadi mój bąbel na Twoim etapie ważył bodajże 480 czy 490 gram i mnie straszyli, że duży
Co do magnezu ja biorę magne b6. W moim zestawie tez był magnez ale lekarz powiedział ze to za mało i ze 2 spokojnie dziennie mogę sobie brać, bo to nie sposób przedawkowac - a realnie czuje różnice
Fajnie ze Ci się trafił taki lekarz - być może ze ta zamiana wyszła na dobre
Super fotki trzasnąl
Lubie te w 3d
No i tak jak Caro napisała może następnym razem będzie dziewczynka hehe
Ale tak serio to najważniejsze że zdrowe i pamiętaj słuchać się rad lekarza i trochę zwolnić tempa -
ladybag wrote:Co do kolorów to ja bym wzięła kolor właśnie żeby nie było mdlo. No i poszła bym w Pucharze, ale ja sama dużo z motywami sowy rzeczy wybieram wiec mogę być Nie obiektywna
A miałam coś. . A kiedy idziesz na krzywa cukrowa?
Pewnie nie widziałaś w tym gąszczu ale dobrze jednak wziąć cytryne. Chociaż Ty to zaprawiony jesteś to pewnie wieszFabian Cyprian Tymuś -
ladybag wrote:Gadi mój bąbel na Twoim etapie ważył bodajże 480 czy 490 gram i mnie straszyli, że duży
Co do magnezu ja biorę magne b6. W moim zestawie tez był magnez ale lekarz powiedział ze to za mało i ze 2 spokojnie dziennie mogę sobie brać, bo to nie sposób przedawkowac - a realnie czuje różnice
Fajnie ze Ci się trafił taki lekarz - być może ze ta zamiana wyszła na dobre
Super fotki trzasnąl
Lubie te w 3d
No i tak jak Caro napisała może następnym razem będzie dziewczynka hehe
Ale tak serio to najważniejsze że zdrowe i pamiętaj słuchać się rad lekarza i trochę zwolnić tempaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:u mnie nie robią testu z obciążenia glukozą .. także nie wiem.. w moczu cukru nie widać , glukoza w porządku z wywiadu obciążenia cukrzycą nie mam.. więc pewnie mi w ogóle nie zrobią
Aha - to może i lepiej. Bo nie należy ono do najfajniejszych
A zresztą to tak jak z pielęgniarka rozmawiałam, gdyby było coś nie tak to bym czuła - jak u cukrzyka- wzmożoną senność, wzmożone pragnienie i coś tam jeszcze. Wiec jak u Ciebie się nic nie dzieje to nawet lepiej ze Cię to omija
I super ze juz wiesz kto tam Cię boksuje od środka bo możesz wreszcie do brzuszka mówić po imieniu Cóż to będzie? -
ladybag wrote:Aha - to może i lepiej. Bo nie należy ono do najfajniejszych
A zresztą to tak jak z pielęgniarka rozmawiałam, gdyby było coś nie tak to bym czuła - jak u cukrzyka- wzmożoną senność, wzmożone pragnienie i coś tam jeszcze. Wiec jak u Ciebie się nic nie dzieje to nawet lepiej ze Cię to omija
I super ze juz wiesz kto tam Cię boksuje od środka bo możesz wreszcie do brzuszka mówić po imieniu Cóż to będzie?ladybag lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyJechałam w mpku z pracy i czytałam Was nie mogąc się doczekać kiedy napiszę
Gadi co do sprawy kocyka to mi się podobają serducha i te puchacze właśnie Mój były podopieczny uwielbiał sowy i miał taką fajną poduchę do spania sowę z firmy Nici bardzo mi się spodobała
Magdzia suuuuper! Coś pięknego usłyszeć po raz pierwszy bicie serduszka swojego dziecka
Caro zaczaruj no zaczaruj żeby były te dwie krechy jutro u mnie bo ja jakoś doła mammagdzia26 lubi tę wiadomość
-
calanthe wrote:Gadu jak dla mnie pasują małpki fajne takie wesołe
nie pogratulowalam tobie wiec gratulujeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Gadi to masz zagwozdkę bo i serducha i puchacze i małpki są super aaaaa i gratuluję synka - przynajmniej znasz już "obsługę"
Samara Ty zaraz rodzisz
Tak patrzę na listę Caro i prawie teraz każdego miesiąca będziemy witać nowe kruszynkiGaduaaa, Samara, Caro lubią tę wiadomość