"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadi - Gratulacje synka Super zdjęcia i cieszę się, że lekarz taki do rzeczy.
Magdzia - superancko, teraz oszczędzać się proszę
Posok - No właśnie sama nie wierze, że to już tak blisko. Mam wrażenie jakbym dopiero co na testa sikała.
Karola - Trzymam kciuki za sikańca. Zrób nam jutro miły poranek, ale nie zrażaj się gdyby nie wyszło. Pamiętam jak ja po pierwszym cyklu z clo byłam pewna, że będzie ciąża (tym bardziej że 3 pęcherzyki) i nic nie wydało z tego.
Ej kurde, już wielkanoc za rogiem...Gaduaaa, magdzia26 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Witajcie
Niestety ja nie przywitam Was ze szczęśliwymi nowinami bo test oczywiście biały tak mi przykro cholernie. Dziękuję Wam za Waszą wiarę i wsparcie jesteście kochane A ja co czekam na kolejny cykl i tak już chyba zawsze będzie...
Karola, może jeszcze za wcześnie za test. Poczekaj do terminu @ i jak nie przyjdzie to wtedy powtórz. Bardzo mi przykro i wiem co czujesz. Ale pamiętaj, dzidziusiowe szczęście do ciebie idzie dłużej bo jest OGROMNEkilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Anusias nie bd już testować bo to bez sensu, bardziej się dołuję jak widzę jedną krechę. Mój na szczęście w pracy to sobie poryczę w samotności. Już zaczęłam czytać o in-Vitro
Właśnie, bo my się nakręcamy tymi testami. Nie rób testu póki okres się nie będzie spóźniał. Ja sama w nocy kiedyś wstałam by testować bo spać nie mogłam i koniec z tym. A wiadomo w czym u was jest problem? Płacz Kochana, to pomaga, oczyszcza z emocji. Popłacz sobie, ale później wstań, wytrzyj łzy i pełną piersią z uśmiechem do przodu !!!!! Zrozumiano? Jeśli in vitro ma pomóc to czemu nie. Każda metoda by osiagnąć cel. Ja za to czytałam o adopcjach.Karolina2787 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Ojej Karola bardzo mocno przytulam :* wiem ze żadne słowa Cię nie pociesza każda z nas to wie... ale wierzę że życie, tak jak mnie niedawno, tak Ciebie niedługo zaskoczy pozytywnie i spojrzysz na test mówiąc " o ja pi***e" udało się :*
Anusias, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnusias mamy przy słabe nasienie, mój ma we wtorek urologa który zdecyduje czy będzie konieczny zabieg (żylaki powrózka) po tym może coś się zmieni, jeśli oczywiście wyniki się poprawią. Jeśli nie to już tylko In-Vitro zostaje.
Magdzia ja już myślę że u mnie to nie możliwe bo sił mi brakuje na kolejny cykl. Wiem płaczliwa jestem jak zwykle przed @ ale kurde ileż można -
Karola kurde.. Przykro mi Kochana Przesyłam Ci miliony tulasków :* Nie będę Ci faktycznie pisać i nakręcać, że może za wcześnie, bo sama napewno czujesz głęboko w środku jak jest. Możesz płakać. Płacz napewno pomaga uwolnić się od tych złych emocji. Wiesz, myślę że jest jednak powód do pewnych małych radości. Faktycznie to clo zadziałało mimo wszystko. Pęcherzyki się pojawiły, urosły. Niech to będzie ta myśl która zostanie motorem napędowym do kolejnego cyklu. Wierzę, że jesteś silna i dasz radę i to małe wyczekiwane Szczęście przyjdzie i do Was :* My nie pozwolimy Ci się poddać.
Karolina2787, Ona29 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem na chwilkę...
Karola cholernie mi przykro
Nie testuj ale nadzieję miej nic straconego jeszcze:-*
Jeśli chodzi o żylaki powrozka mój to miał i poddał się zabiegowi to nic takiego ! Mała blizna ( jak po wyrostku ) a parametry nasienia skoczyly o 1000 %
Dla porównania Ci napisze przez zabiegiem 10 mln z czego 49% żywych
Po zabiegu 197 mln 97% żywych;-)
Dokładnie po 3 miesiącach- także myślę nie ma na co czekać
Porozmawiajcie na spokojnie - żylaki podgrzewaja temperaturę w mosznie stąd mała ilość plemników i jeszcze mniejsza ich żywotności suplementy pomogą ale trochę a żylaki się same nie wchłona
Trzymam kciuki za WasKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karola - Tulam Nie poddawaj się. Clo działa, nie masz po nim jakiś strasznych efektów ubocznych więc to już jest na plus.
Tak jak pisze Ona, mąż podda się zabiegowi, odczekacie chwilkę i BĘC! Zanim się obejrzysz będziesz miała dwie krechy.Karolina2787 lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyOna tak wiem o tym zabiegu a mój jest zdecydowany i od razu mi oświadczył ze zabieg zrobi bez problemu ale na razie czekamy do wtorku bo wtedy mamy wizytę u urologa i zostanie ustalony zapewne termin zabiegu. A Twój łykał po zabiegu jakieś suple jeszcze?
Samara no teraz kolejny cykl na clo ale też myślę o poprawie śluzu bo nie dosyć że u mnie z tym kiepsko to jeszcze Clo działa ''wysuszająco''
Posok, Myszkaka i Śnieżka
-
Idą Święta więc może one przyniosą trochę radości! Ja sprzątam i zastanawiam się skąd tyle kurzu?! Małzowina powiesiła lampę i wisi.... Tylko nie świeci ale jak stwierdził to już 50% sukcesu
Karola- ovarin na śluz. Ja po paru dnich mam ogromną poprawęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 15:39
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualny