"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia wiem, że "nie denerwuj się" łatwo powiedzieć, a pewnie sama bym była maksymalnie spanikowana, ale spróbuj daj koniecznie znać po wizycie u gina
Karolina życzę Ci, żeby to jednak nie były objawy na @ tylko fasolkowe po tak udanej produkcji jajeczek musi się udać
ladybag też zawsze mi się podobają najdroższe rzeczy złośliwość
A ja chyba serio się podświadomie stresuję, bo się kolejną noc budzę bez sensu Sen taki czujny, patrzę na godzinę 4 rano, później 5:40 a budzik na 6:20, no porażka Nie wiem, czy to przez to mierzenie temperatury, czy o co chodzi No i dziś aż 37 stopni, a to dopiero 9dcKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam dzis wizyte w klinice i pecherzyk ciazowy ma 8mm i jest juz ciałko żółte. Serduszka jeszcze nie bylo. Wszystko dobrze rosnie
Karolina2787, calanthe, magdzia26, Caro, Marteczka93, Posok82, Samara, myszkaka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Dziękuję dziewczynki za wsparcie wg usg dzidzia rośnie, serduszko bije więc jest ok gin nie znalazł przyczyny plamienia
super ze wszystko jest dobrzemagdzia26 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Karolina2787 wrote:Hej dziewczyny
Magdzia nie nerwuj na pewno będzie wszystko dobrze bo tak jak dziewczyny piszą, plamienia się zdarzają. Mocno kciukam za to że będzie ok i jak wrócisz to tak właśnie nam powiesz ❤
Caro i Calanthe ogólnie czuję się typowo przed małpowo więc nie wiem czy coś z tego będzie jakoś w to wątpię chciałam zatestować jutro będzie to 13dc więc gdyby coś miało wyjść to chyba wyjdzie. Jednak nie liczę na to...
kciukasy za 2 kreseczkiKarolina2787 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry...m
a więc no mamy syna.. na dowód wklejam Jego wielką , nie pozostawiającą wątpliwości antenkę waży 580g, wszystkie wymiary zgadzają się z tygodniem ciąży wszystko jest okey nawet pokazałem kawałek buźki także witam e-ciotki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9df4775dbbe6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f7319bafa63.jpgKarolina2787, calanthe, Anusias, Caro, Marteczka93, magdzia26, Posok82, Samara lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Madzia, moja mama miała do 4 go miesiąca krwawienia a nie plamienia i oto ja na świecie bez komplikacji od 34 lat nie martw się na zapas, chociaż wiem, że łatwo się mówi, myśl pozytywnie
Gadua, piękny synuś, serdeczne gratulacje antenka, ze ho ho nie pozostawia wątpliwości, że CHŁOPIECGaduaaa, magdzia26 lubią tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
ladybag noo tak to jest z tymi dziecięcymi artykułami. I mam tu na myśli wszystko począwszy od lampki nocnej a skończywszy na półce Ceny zabójcze hehe. Mam nadzieję że zakupy będą udane
Karola jak Cię kopne w doopke to zobaczysz! Nie czarnowróżymy! Proszę jutro o zatestowanie, bo będę czekała na wieści od samego rana i proszę mi tu wysikać dwie kreseczki. Obojętnie jakie, mają być dwie
Ale w ogóle dzisiaj wizyt i dobrych wieści!
Gaduua noo to chłopak! A jakie ładne ujecie buzi! Slicznosci Ahh trzeba to przyjąć Pamiętaj! Kolejna będzie dziewczyna! Cieszę się że wszystko ok, antenka na swoim miejscu a Mamina napewno spokojniejsza :*
magdzia mam nadzieję, że i Ty spokojniejsza po wizycie u gina. Niech Maluszek sobie rośnie a Mamcia odpoczywa i już się nie denerwuje :*
Yoselyn no pięknie u Was, pięknie! Niech Fasolinka dalej rośnie w siłę! Jak się w ogóle czujesz?
calanthe bije od Ciebie spokój. To najważniejsze. I zostaniesz Moja Droga Matką Polką, zobaczysz :*
Anusias co tam? Małpiszon trochę łaskawy czy daje popalić?
Dzwoniłam dzisiaj do mojego Mastera Gina. Jutro idę do niego na 14:00 bo dzisiaj go nie maGaduaaa, magdzia26, Karolina2787, calanthe lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Jestem spokojniejsza, o stokroć spokojniejsza! Doktorek kazał przystopować z pracą .. mówi że nie powinna się macica tak stawiać no i łożysko na przedniej ścianie i mam uważać na nie.. poza tym okey.. szyjka długa, zamknięta
Caro to kibicuje jutromagdzia26 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Caro, dała popalić, ale już odchodzi dalekooo mam nadzieję Byłam na kontroli i nie mam żadnych torbieli, bedą mnie diagnozować pod względem endometriozy. Ten miesiąc bez dopalaczy spróbuję wykorzystać w celu zgubienia tych kilogramów, które nabrałam przez kuracje dupkiem itp.
Daj znać co Master Gin powiedział na wizycie. P.S zazdraszczam Ci gokilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]