"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak długie mssz cykle? Mi po dupku się wydłużyły do 29 może już nie będzie kolejnego cyklu i tym razem się uda czego Ci życzę z całego serca. Czasem nie wiadomo bo objawy takie albo wcale a tu bach.
Ja wykresu też nie prowadzę ale zapiski wszystkie tam mamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 08:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVeritaserum no to mamy podobnie ja 12-13dc mam owu tak wynika też z usg bo jak idę 15dc to jest już po czyli obstawiam na 12/13dc właśnie. Wcześniej cykle miałam różnie 25-28 a teraz 29 i w sumie to dobrze bo nie muszę zgadywać tylko tego czekania ciut więcej no ale jakby miało się udać to warto czekać
Mam nadzieję że uda nam się wszystkim i mnie też, że nie zostanę tu jako jedyna bezdzietnaveritaserum lubi tę wiadomość
-
Karolajn nawet tak nie mów bo lanie będzie
Na pewno się uda tylko potrzeba widocznie troszkę więcej czasu.
Jest stymulacja, są piękne pęcherzyki wiec "lada moment" pojawi się groszek - głęboko w to wierzę
Życzę wszystkim miłego dnia mam nadzieje ze u Was pogoda dopisujeKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 - 16.05
Ona29 - 20.05
ZAFASOLKOWAŁY
Samara ==> PTP: 26.05.2017 W brzuszku rośnie Staś
LILITH.P ==> PTP 09.06.2017 W brzuszku rośnie Michałek
ladybag ==> PTP: 22.07.2017 W brzuszku rośnie Adaś
Gaduaa ==> PTP: 14.08.2017 W brzuszku rośnie Tymon
Caro ==> PTP: 12.10.2017 W brzuszku niespodzianka
magdzia26 ==> PTP: 02.12.2017 W brzuszku niespodzianka
calanthe ==> PTP: 17.12.2017r W brzuszku niespodzianka
Marteczka93 ==> PTP: 23.12.2017 W brzuszku niespodzianka
zapachmalin ==> PTP: 25.12.2017 W brzuszku niespodzianka
FORUMOWE MAMUŚKI
Nats 02.02.2017 ==> ZUZIA 3500g i 53 cm szczęścia!
Posok82 12.03.2017 ==> PRZEMEK 3640g i 52 cm szczęścia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 10:13
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej Dziewczyny :*
Ale żeście się od wczoraj rozpisały. Ale ile dobrych wieści
Karola to że jest szansa i owulka była to i stymulacja działa to bardzo dobra wiadomość! I jak najbardziej pozytywna. Teraz Ty spokojnie sobie żyj, nie myśl o tym, a My tu wszystkie zaciśniemy kciuki najmocniej jak się da i będziemy wierzyć za Ciebie. Uda się:*
calanthe i od Ciebie rewelacyjne wieści! Niech teraz Maluszek sobie rośnie a Maminka odpoczywa :* I oczywiście doklejam na ten piękny grudzień
Samara no właściwie to masz trochę racji, bo to tak oczekuje od wizyty do wizyty a ten czas leci nieubłaganie Zwłaszcza, że u mnie to odliczanie rozpocznie się już od początku września! Aaaa No to od 11.05 niech się dzieje wola Pańska rozumiem? Hihi. A pamiętam jak jeszcze niedawno czytałam Twoje początkowe posty z ciąży co tak te choróbska Cię dopadały. Toż to szook!
magdzia ojej no to gratulacje dla siostry A Ty jak się czujesz? Przeziębienie puściło?
veritaserum 11.05 to baaaardzo dobry dzień na testowanie Mamy z Małżem rocznice - 11 lat razem
ladybag to łapią Cię ciągle te skurcze? I ciśnienie nadal doskwiera? No powiem Ci że co do pogody to masz rację. Napewno nie sprzyja dobremu samopoczuciu.. Mogło by już na stałe wyjść słoneczko i pogoda się polepszyć, a nie takie skoki w kratkę
Karola, ogólnie z "dolegliwości ciążowych" to napewno częstsze wizyty w toalecie Może i apetyt lepszy ale co za tym idzie, wzdęcia i zaparcia Czasem lekkie mdłości i jakieś tam pokłuwanie w podbrzuszu. Jedynym nieustannym objawem jest napewno niepokój czy wszystko jest ok i czy to powinno boleć a teraz nie boli a może powinno? Hehe A wizyta jutro, ale dopiero na 19:20 także meldunek będzie późnoKarolina2787, calanthe lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyLadybag, Caro Dziękuję i liczę że moje marzenie też się kiedyś spełni. W razie co mam już leki na kolejne 2 cykle a jeśli nadal nic z tego nie będzie to mój już powiedział że spróbujemy z IUI. Mam nadzieję że nie będzie potrzeba bo uda się wcześniej ale to cichutka nadzieja...
Barbia no to gratuluję po cichutku -
Hej dziewczyny.
Nie zdążyłam usunąć jeszcze konta i tak oto się do niego dzisiaj dokopałam i przy okazji zajrzałam cou wwas, widzę same pozytywne wiadomości i gratulacje dla was mamuśki
Karola i dla Cb gratki za tak piękne pęcherzyki i owulke.
Pozdrawiam majowoKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Tak test z dziś z rana koło 10 jak wstałam, tak jutro pójdę na betę.Dziś dopiero 28dc. Wczoraj już myślałam że już jest okres, bo pojawiła się plamka krwi.
Strach siedzi we mnie, nawet mąż nie wie bo nie chcę zapeszaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 12:13
-
nick nieaktualny
-
U mnie no troche jest zmian.
Nie staramy się już o maluszka, przerwaliśmy leczenie w klinice, ja przestałam liczyć wyznaczać i wgl
Takie było nasze postanowienie, teraz planujemy wyjechać za granicę do pracy ale to dopiero w drugiej połowie roku.
Czasami trzeba z niektórych planów, marzeń zrezygnować, widocznie tak musiało być.
Co do poprzedniej sytuacji to się ustabilizowało chociaz ja i tak jestem już ostrożna i dmucham na zimne.
Z perspektywy czasu, teraz wiem że wczesniej świat obracał się tylko do jednego a reszta była na boku, czasami od życia jest potrzebny taki kop w tyłek by to wszystko zrozumieć.
Ale wam dziewczyny mocno kibicuje i Tobie Karola byście się doczekali maluszka
Powodzenia!Karolina2787 lubi tę wiadomość