"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Ja brałam dupka w pierwszej ciąży mój synuś ma się świetnie zresztą mam koleżankę która też ma synka i tez na dupku i wszystko ok
no i dobrze... i tak ma byc...
czlowiek czyta i czyta i potem ma schizy i 1000 mysli na minutemagdzia26 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wysłałam do paru z Was zaproszenia do przyjaciółek, bo będę potrzebowała pomocy w wypełnieniu ankiety..o lęku przedporodowym. A wysłać je mogę jedynie przez maila. A nie chcę tego wrzucać na forum, bo nie wiadomo co z tymi ankietami by się stało później
-
U mnie dziś pięknie za oknem, a ja czuję się jakby mnie ktoś walcem rozjechał.
Chyba skoczę po jakieś zakupy, a potem umyję okna, bo już patrzeć na nie nie mogę.
Marteczka - przyjęłam.
Yoselyn - ale masz super mężą Zobaczysz, wyjazd i zmiana klimatu dobrze Ci zrobi.
Echhh kawka... potrzebuję kawki...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:U mnie dziś pięknie za oknem, a ja czuję się jakby mnie ktoś walcem rozjechał.
Chyba skoczę po jakieś zakupy, a potem umyję okna, bo już patrzeć na nie nie mogę.
Marteczka - przyjęłam.
Yoselyn - ale masz super mężą Zobaczysz, wyjazd i zmiana klimatu dobrze Ci zrobi.
Echhh kawka... potrzebuję kawki...Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka przyjęłam
Gadi mówisz ze Twój synuś ułożył się główka w dół bo Cię tam atakuje, za to mój mimo iż miejsca coraz mniej to chyba kręci się w te i we wte bo kopie w tak różnych miejscach ze nieraz się zastanawiam jak on leży
Brzuch mi faluje jak tych filmach grozy gdzie kosmitów chce się wydostać na zewnątrz
I nie rozumiem kto wymyślił ze dziecko śpi większość dnia bo mój to większość czasu właśnie szaleje.. w nocy zresztą też - do tego stopnia ze dziś w nocy nie mogłam spac
Ale nawet obudzilam się jak skowronek
Pewnie w ciągu dnia będzie trzeba odespac
Czuje się ogólnie dobrze ale plecy nieraz mnie tak bolą ze nie wiem co mam ze sobą zrobić
No i ciśnienie skaczące, nie mniej przynajmniej nie przekraczam granicy.
Skurcze i bóle tez trochę przystopodal odkąd usiadłam na tyłku - co jest dla mnie trudne bo mnie nosi.. poszła by tu i tam szczególnie ze rzeczy dla dzidzi trzeba pokupowac..
A zaraz 30 tydz! Kiedy to zlecialo
ATy jak?
W ogóle suwaczki wszystkim zasuwaja
Madzia juz 10 tydz Caro tez juz mocno do przodu aż miło popatrzeć
Dlatego Karolajn uśmiech i pierś do przodu lada moment będziemy się zachwycać i wzdycha nad Twoim suwakiemmagdzia26, Caro lubią tę wiadomość
-
ladybag wrote:Marteczka przyjęłam
Gadi mówisz ze Twój synuś ułożył się główka w dół bo Cię tam atakuje, za to mój mimo iż miejsca coraz mniej to chyba kręci się w te i we wte bo kopie w tak różnych miejscach ze nieraz się zastanawiam jak on leży
Brzuch mi faluje jak tych filmach grozy gdzie kosmitów chce się wydostać na zewnątrz
I nie rozumiem kto wymyślił ze dziecko śpi większość dnia bo mój to większość czasu właśnie szaleje.. w nocy zresztą też - do tego stopnia ze dziś w nocy nie mogłam spac
Ale nawet obudzilam się jak skowronek
Pewnie w ciągu dnia będzie trzeba odespac
Czuje się ogólnie dobrze ale plecy nieraz mnie tak bolą ze nie wiem co mam ze sobą zrobić
No i ciśnienie skaczące, nie mniej przynajmniej nie przekraczam granicy.
Skurcze i bóle tez trochę przystopodal odkąd usiadłam na tyłku - co jest dla mnie trudne bo mnie nosi.. poszła by tu i tam szczególnie ze rzeczy dla dzidzi trzeba pokupowac..
A zaraz 30 tydz! Kiedy to zlecialo
ATy jak?
W ogóle suwaczki wszystkim zasuwaja
Madzia juz 10 tydz Caro tez juz mocno do przodu aż miło popatrzeć
Dlatego Karolajn uśmiech i pierś do przodu lada moment będziemy się zachwycać i wzdycha nad Twoim suwakiemFabian Cyprian Tymuś -
Witam dziewczyny,
Dawno tu nie zaglądałam a tu tyle napisane ...
Byłam u pani dietetyk- i nawet nie wiecie jak się zdziwiłam, pierwszy raz w życiu trafiłam na tak kompetentnego lekarza!
Wytłumaczyła, opisała, narysowała co i jak.
I o dziwo nie będę tylko na sałacie i wodzie...
U mnie sobota zaczęła się o 6:30 bo geniusz mąż zapiał się do fryzjera na 7 Więc wstałam pranie, sprzątani itp a następnie nauka.
A co u Was?
Yoselyn82 jak u Ciebie? Jak fasol ?Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Cześć dziewczyny
Caro, gratuluję córeczki, a Madzi synka
Oderwałam się od forum, uzupełniam tylko wykres, psychicznie poczułam się lepiej, nie myślę ciągle o ciąży, także chyba to była dobra decyzja
Karolina i Ona29, trzymam za Was kciuki, mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy się cieszyć z fasolek
Pozdrawiam Was serdeczniemagdzia26, Caro lubią tę wiadomość
-
myszkaka wrote:Cześć dziewczyny
Caro, gratuluję córeczki, a Madzi synka
Oderwałam się od forum, uzupełniam tylko wykres, psychicznie poczułam się lepiej, nie myślę ciągle o ciąży, także chyba to była dobra decyzja
Karolina i Ona29, trzymam za Was kciuki, mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy się cieszyć z fasolek
Pozdrawiam Was serdecznieFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny