"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro cieszę się że zdrowo rośniecie i dzidzia już duża, pięknie!
Ten cykl kompletnie olewka i bez stymulacji był więc na pewno nic z tego. A nawet i ze stymulacją się nie udaje więc o czym ja tu gadam... Tak dwa cykle z Clo a potem hsg i bardzo bym chciała żeby mnie to ominęło ale zapewne nic z tego. -
nick nieaktualny
-
Ja byłam dzisiaj na wizycie u gina na NFZ i dwa newsy jeden średni drugi hmmm w szoku jestem a więc po teście obciążenia glukoza wyszlo podejrzenie cukrzycy ciążowej więc czeka mnie wizyta w poradni diabetologicznej w najlepszym razie dieta w najgorszym insulina
A po drugie wg tego gina w brzuszku rośnie córeczka -
myszkaka noo cudownie! Super beta! Po cichutku gratuluję i nadal będę trzymać kciuki za ładny przyrost Wynik progesteronu bajunia! Warto czekać na taką piękną chwilę:**
Karola Ty mi tu nie głuptaskuj! Raz się udaje, raz nie. Chwytacie się różnych możliwości, walczycie, nie trwacie w miejscu. Wierzę że się w końcu uda :*
magdzia ooo Panie! Czyli jednak córeczka??? A info o cukrzycy nie lubię.. Kurczę.. Wysoko miałaś te wyniki?Karolina2787, myszkaka, magdzia26 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Caro ale wiesz, sądziłam że w 3 cyklach z Clo się zmieszczę i się uda ale niestety dało mi to do myślenia że nie tylko brak owulacji jest u nas problemem tylko coś jeszcze, mam nadzieję że nic poważnego. Co do hsg to też czytałam że jednym się udaje a innym nie.
-
Magdzia hahaha no to Was Maleństwo przerobiło macie alternatywne imię?
Może nie będzie tak źle z cukrzycą oby dieta wystarczyła
Karolina mam nadzieję, że wszystko się uda. Ze stymulacją to słyszałam, że statystycznie najwięcej ciąż jest w 2-3 cyklu z CLO, albo już po odstawieniu, bo to jakaś reakcja organizmu na zmianę, ale nie wiem jak duża była ta grupa badanych. No tylko pod warunkiem, że problem leży w samej owulacji. Ja się akurat łapię w statystykę, bo 2 cykl.
Caro, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Teraz się cieszę i boję na zmianę. Nie chcę się jakoś super pozytywnie nastawiać, bo będzie większy zawód.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 14:28
Karolina2787, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dzięki Caro ale wiesz, sądziłam że w 3 cyklach z Clo się zmieszczę i się uda ale niestety dało mi to do myślenia że nie tylko brak owulacji jest u nas problemem tylko coś jeszcze, mam nadzieję że nic poważnego. Co do hsg to też czytałam że jednym się udaje a innym nie.
No ale mówiłaś, że Twój miał zabieg na żylaki i jeszcze trzeba miesiąc czekać na robienie badań nasienia, więc się nie stresuj. Jak wyniki się poprawią + będziesz miała stymulację to na pewno się udaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszkaka ja też czytałam właśnie że 2/3 cykle i się udaje, dlatego sądziłam że i ze mną tak będzie no ale cóż. Ogólnie jestem po 3 cyklach z Clo i teraz mija drugi cykl bez stymulacji. Na mnie jak na razie Clo nie działa tak jak bym chciała ale może po hsg coś się wyjaśni.
-
nick nieaktualny
-
myszkaka wrote:Dziewczyny mam wyniki!
beta-HCG 104,0 mIU/ml
Progesteron 38,10 ng/ml
W sobotę idę sprawdzać, czy przyrasta.. Kurcze.. Oby się udało.. Dokładnie rok temu byłam w ciąży.. dowiedziałam się dosłownie kilka dni później niż teraz. Rok czekania na fasolkę.
Myszkaka super wieści,na pewno wzrośnie i będzie ok. Odpoczywaj teraz ile możesz
myszkaka lubi tę wiadomość
-
Myszkaka piękna beta i próg teraz niech pięknie rośnie
U mnie jak to się mówi jak nie urok to... w pierwszej ciąży cholestaza ciążowa a teraz cukrzyca ehhh nie dość że problemy z zajściem w ciąże to później jeszcze takie akcjemyszkaka lubi tę wiadomość
-
Myszkaka ja juz gratuluje
Magdzia to sie porobilo mam nadzieje ze bedziesz tylko na diecie, a z ta plcia to faktycznie fajnie a moze w brzuszku masz blizniaki chlopca i dziewczynke
Ona29 daj znac co u ciebie
myszkaka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
A u mnie no coz na pierwszym miejscu synus nie moge uwierzyc ze za moment bedzie mial 5 miesiecy. Nie da sie ukryc ze jestem ogolnie zmeczona ale usmiech dziecka bezcenny. Eh czasem jednak brakuje mi pracy zawodowej czy przez to jestem wyrodna matka nie wiem... Nie chce tu smecic o trudach macierzynstwa bo nie jedna z was by sie ze mna zamienila nie da sie ukryc ze nawet jak maly marudzi itd to i tak jest cudowmy
-
nick nieaktualnyMyszaka kochana ogromne gratulacje zobaczysz wszystko będzie dobrze !!!
Ja moje kochane nadal czekam brzuch mnie już boli od tygodnia normalnie na okres, raz mocniej raz mniej cycki bolą
Wczoraj, wyjeżdżalam w dość daleka podróż i zaaplikowalam sobie tampon , wyciagalam to miał dwie rozowe plamki
Brzuch mnie boli normalnie jak na okres więc się nie napalam jutro mam lekarzamyszkaka lubi tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Myszaka kochana ogromne gratulacje zobaczysz wszystko będzie dobrze !!!
Ja moje kochane nadal czekam brzuch mnie już boli od tygodnia normalnie na okres, raz mocniej raz mniej cycki bolą
Wczoraj, wyjeżdżalam w dość daleka podróż i zaaplikowalam sobie tampon , wyciagalam to miał dwie rozowe plamki
Brzuch mnie boli normalnie jak na okres więc się nie napalam jutro mam lekarza