"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Ja masz plamienia to jak tylko odbierzesz wyniki to zadzwoń do gina. Jakaś dawkę proga profilaktycznie mogłabyś wziąść. On nie zaszkodzi. Może tylko pomóc. A jak się nie dodzwonisz do gina to ja bym na Twoim miejscu wykupiła i wzięła.
Daj koniecznie znać jak będziesz miała wynik :** Który to jest ogólnie dp? -
Ona29 wrote:No 4 -ego miałam ostatnią miesiączke tyle że ja mam krótkie cykle dlatego lekarz mówił że to za wcześnie powinnam dostać 6 dni temu
Aaaa czyli takie trochę zagmatwane Ale nic. Jest druga kreseczka i tego się trzymajmy :* A co teraz z wyjazdem? Jedziecie czy jak?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak zrobię
Kurdeee ale się cieszę mąż grzecznie śpi, nic jeszcze nie wie:-P
A czy Jedziemy? Caro no jasne!!!
Wiadomo będę uciekać przed słońcem no i alkoholu nie , a kupiłam mojego ulubionego sheridana:-)magdzia26, myszkaka, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie mam podjezykowa mam tą dowcipna i to 100 mg ale popytaj może któraś z dziewczyn odstapi Ci poza tym z tego co liczę to na 25 dni Ci starczy a to już czas najwyższy będzie na pierwszą wizytę...ja bym poszła tak za 2 tyg
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja niestety nie mam podjezykowa mam tą dowcipna i to 100 mg ale popytaj może któraś z dziewczyn odstapi Ci poza tym z tego co liczę to na 25 dni Ci starczy a to już czas najwyższy będzie na pierwszą wizytę...ja bym poszła tak za 2 tyg
Tak też postaram się iść, jak wrócę od razu lekarz -
Ona noo pięknie:* Po cichutku gratki jeszcze raz i kciukasy dla Ciebie i myszkaka. Nie Wasze Fasolki ładnie zadomawiają się w Maminych Brzuszkach
Co do luteiny podjęzykowej to ja nawet nie wiem jak stosować, bo ja biorę Duphaston. Ale mogę Ci powiedzieć Ona że naprawdę nie bój się brać. Ja brałam na początku Dupka w dawce 3x2 a teraz NADAL go biorę w dawce 3x1.
Umów sobie wizytę po powrocie z wakacji, żebyś wiedziała dokładnie co i jak. A Sheridan sobie teraz poczeeeekamyszkaka lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyKurdeee napisałam Się i dałam anuluj:-/
Mąż się ucieszył ucalowal i chwilę późnej byliśmy w drodze po witaminy do apteki;-)
Widać iskry w jego oczach
Co do mnie no dziś mnie cały dzień brzuch boli- pewnie emocje jednak zaczynam się martwić.... plamienia nadal są choć nie brudza widać je przy " doglebniejszym " podcieraniu śluz zabarwiony na lekko brazowy boli brzuch bolą pachwiny ... czy to normalne ? Ech -
nick nieaktualny