"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyona32 wrote:Witajcie muszę się wziąść w garść i zabrać za siebie. Chcę zacząć brać jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego który od roku zażywam. Czy możecie mi polecić jakieś zioła lub witaminy na te naszą płodność. U mnie oczywiści wszystkie badania dalej ok, męża muszę wysłać na to badanie nasienia końcu a w ostateczności zostanie drożność jajników, ale to ostateczność. Dlatego może jak narazie dalej drogą naturalna będziemy walczyć. Chociaż w listopadzie już mija rok starań ii mnie już krew zalewa to nie poddam się i będziemy walczyć dalej. Mąż mnie wspiera w tym wszystkim na badanie tez się godzi także jest ok. Jedna próba badania nasienia już była ale niedogadanie z panią doktor małe wyszło i niestety badanie poszło na marne, ale wszystko przed nami. Także drogie Panie może polecicie mi jakieś witaminy lub zioła które warto brać.
To raczej sprawa indywidualna
Ja od siebie np polecilabym inofem a dlaczego ? Przez prawie 10 lat nie mogłam zajść w ciążę, w 3 miesiącu jego picia udał o się , w tym cyklu już regularnie lykalam magnez b6 ( 4 tabletki- ze względu na kawę którą pochłaniam litrami ) beta karoten ( bo szykowalam się na wczasy ) i to tyle
Myślę że to naprawdę kwestia indywidualna
Uważam też ze podstawa jest do kwasu branie witaminy D ( witaminy tzw płodności) raczej większość Polaków ma jej niedobór, ważne również są witaminy grupy B jak B6 czy B12
-
Załamana85 wrote:Mnie tez.
Zazdtoszcze spaceru...ja z reguly sie zmobilizowac nie moge by wziac psa na spacer...nie lubie sama chodzic na dłuższe wyprawy.
Ja obiad zrobilam jyz o 7..na 14 do pracy...jeszcze ogarniam dom...naczynia..pranie itp...
Tez mnie wszystko prxytlacza...probuje sie czyms zajac bo chyba zwariuję bo zaczelam sobie wkręcać.. -
Ona29 wrote:Hej
U mnie no jakoś w miarę, starania wstrzymane przez mojego
Niby mądrze myśl i tyle nie myśli o mnie że zegar mi tyka
No zobaczymy
Ja nadal obserwuje siebie, robię śmieszne testy które nawet owu nie pokazują
Itd
Posok jak ż chłopem?
Carooo no gin to wogole w skowronkach nawet laparo nie chce mi zrobić dumny taki że miesniak zmniejszył się jakby to była jego zasługa hahaha
Ale jak to nie ma dobrze rozwiniętego układu pokarmowego ? To normalne?
Buziaki dla Was dziewczynki:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:Załamana85 wykres masz ciekawy, czy z reguły owulke masz około 20dc?
Generalnie temp skaczę jak szalona -
Załamana85 wrote:Takvzewsze kolo19 dnia mam...w tym cyklu wydaje mi się ze owu byla pare dni wczesniej...tam gdzie zaznaczylam bol owulacyjny...no ale moge sie mylic....to pierwszy cykl po leczeniu i odstawieniu distinexu..prl mialam za niska na początku cyklu.
Generalnie temp skaczę jak szalona
A ja coś zasnąć nie mogę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyona32 wrote:Tak rzeczywiście ten sam wiek chyba jakiś pechowy:)rocznik. Ile cykli się już starasz? Bo u mnie w listopadzie mija równy rok.
U mnie to w sumie 9 lat....ale wczesniej bez spiny....noi z przerwami... Dopiero w sierpniu zaczelam sie badać.. -
No to już sporo czasu minęło. A coś ci wyszło w badaniach coś już lekarz znalazł? U mnie jedynie niepokojące jest jedynie fakt że mam niedoczynność. Mam już jedno dziecko dlatego bardzo się ciesze z tego powodu, ale chciałam aby moje dziecko doczekało się rodzeństwa, sama nawet zaczyna się pytać o to. Ja jestem niestety bezradna w tej sytuacji niestety.ona32
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:U mnie to w sumie 9 lat....ale wczesniej bez spiny....noi z przerwami... Dopiero w sierpniu zaczelam sie badać..
U lala toś Ty weteranka jest!
Starego poslij na badania nasienia
Ile jego dzieci mają ? U Ciebie to ja widzę ładny wykres
Może i szczęśliwy:-P
Ona32 a skąd pewność że @ nadejdzie? Nadzieję trzeba mieć zawsze !
Posok Hello
I jak pogoda i spacerek?
Madzia co tam ? Jak się czujesz ?calanthe ? Myszaka ?
Kozamonia !!! ? ? ?
Ladybag?
Veritaserum?
Yoselyn?
Caro ? No opowiadaj co u Naszych Dziewczyn
Gadu !! Jak Tymus!! ?? Co u Ciebie ?
Karolcia
Marteczka ?
Zapachmalin?
Lago ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 12:45
Caro lubi tę wiadomość
-
Ona32 a skąd pewność że @ nadejdzie? Nadzieję trzeba mieć zawsze !
Skąd wiem bo jak zawsze te same bóle brzucha jak co miesiąc mam i wzdęty brzuch, obolałe piersi. Wiem że takie też dolegliwości przy ciąży są, ale czuje że to nie to, chociaż chciałabym się mylić.
ona32