"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Posok82 wrote:Ona32 wielkie gratulacje ciesze sie jak dziecko, jak masz mozliwosc to zrob bete a lekarz faktycznie moze nic nie widziec zalezy jak dobre bedzie mial oko i jak dobry sprzet do USG. Ale na koniec dnia super wiadomosc jacie
z beta możne być problem bo mam na rano do pracy a nie wiem czy po południu można tez robić czy to musi być z krwi rannej? nie chce aby w pracy wiedzieli dopóki nie mam 100 % pewnośćiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 17:45
ona32 -
ona32 wrote:z beta możne być problem bo mam na rano do pracy a nie wiem czy po południu można tez robić czy to musi być z rannego sikania? nie chce aby w pracy wiedzieli dopóki nie mam 100 % pewnośći
-
ona32 wrote:Czyli to moje plamienie półtorej tyg temu i częste sikanie to nie było chyba zapalenie pęcherza tylko już jakieś oznaki.9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Martusia9 wrote:Jakie to bylo plamienie;) ja mialam w 16 dc cyklu po srosunku uplawy z krwia a a oqulke chyba byla 13 bo tak kluly mnie jajniki i sluzu bylo sporo temoeratura w pochwie dzis 36.9ona32
-
Ja tez mialam na 2 dzien rozowy papier i minelo a mialas tak po stosunku czy normlnie i ile dni po owu? Albo w ktorym dniu cyklu9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, które brały duphaston. Jaką miałyście po nim miesiączkę? Moja trwała jeden dzień i była skąpa ... I nie wiem czy jest coś nie tak, czy to normalna reakcja po tabletkach?
Witaj , słyszałam że właśnie Duphaston powoduje skąpe miesiączki
Ja go mam własne przepisany na polepszenie tych @ , ze względu na naturalnie skąpe i krótkie okresy
Tyle że u mnie cienkie endometrium i też nie ma się co zluszczac ....
Badałas może swoje ?
Po ostatniej tabletce okres przyszedł regularnie i był mnie skapy niż zazwyczaj
Ale wiem że u Nas jedna z dziewczyn ma podobnie jak Ty -
Ona29 wrote:Witaj , słyszałam że właśnie Duphaston powoduje skąpe miesiączki
Ja go mam własne przepisany na polepszenie tych @ , ze względu na naturalnie skąpe i krótkie okresy
Tyle że u mnie cienkie endometrium i też nie ma się co zluszczac ....
Badałas może swoje ?
Po ostatniej tabletce okres przyszedł regularnie i był mnie skapy niż zazwyczaj
Ale wiem że u Nas jedna z dziewczyn ma podobnie jak Tyona32 -
nick nieaktualnyona32 wrote:Witaj u mnie było wręcz odwrotnie. Miałam skąpe miesiączki wręcz skrzepy. Po dupku normalne krwawienia bez skrzepów. Okres miałam regularnie . Tak dupek na mnie dzialal
Właśnie o tym pisze na mnie działa podobnie jak na Ciebie
Dlatego ja go miałam przepisany aby moje miesiączki były " lepsze "
Jak się czujesz ? Robilas wczoraj bete ? -
nick nieaktualny