"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziołszki
Olalala! Wchodzę na momencik, między jedną a drugą drzemką Tosi a tu niespodzianka wątek rozkręcił aż miło Przeleciałam szybko, co by dojść do końca, bo słyszę już jakieś stękania z pokoju
Ona dokładnie tak jak napisała ladybag - to takie fizjologiczne z tym układem pokarmowym. Choć w pewnym momencie podejrzewaliśmy już alergie pokarmową. Na szczęście od kilku dni jest spokojniejsza. Zobaczymy jak będzie dalej No to że miesniak się zmniejszył to akurat nie wybitnie wielka jego zasługa hehe, a mógł by zrobić laparo żeby zobaczyć co i jak tam.. Hmm. Może by z nim pogadać?
Karola ehh.. Przykro, mi że nie wyszło. A tak jak pisały Dziewczyny, jesteś cholernie silną babką. Jest dalsza drogs przed Wami - to najważniejsze. Przycisnąć gina z zabiegami i niech działa. Trzeba spróbować wszystkiego, czas ucieka, a wiem że jest to frustrujące.. No i taka niemoc i jeszcze ta okrutna szarobura pogoda za oknem. Wszystko się kumuluje i człowiek nie ma na nic siły. Ale wierzę, że w 2018 pojawi się Mały Człowieczek, Mała Kluseczka między Wami! No nie ma innej opcji noo! W grudniu Dziewczyny zwolnią Ci tyle miejsc, więc śmiało wskakuj w jedno z nich
ladybag no to super Ci ten Maluszek rośnie!! To napewno cieszy niezmiernie. I wynagradza wszystkie nieprzespane nocki i marudzenie z byle powodu hihih.
Posok noo tak, Ty się ani nie obejrzysz, a Przemek będzie świętował roczek! O cholercia
W ogóle Dziewczyny Brzuszkowe jak widzę tu Wasze suwaczki to myślę sobie, że o ja cież pierdziuuu!! Przecież to już tuż tuż! Magdzia! Ty to w ogóle zaraz się rozpakowujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 11:47
Karolina2787, ladybag, magdzia26 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyPosok82 wrote:Karolina ale ty w ogóle nie masz naturalnych owulacji nic a nic?
Posok niestety pęcherzyk rośnie ale nie pęka dlatego mam clo i gin myślał (zapewne) że jeśli przywróci mi owulacje to problem rozwiązany i zajdę w ciąże jednak tak się nie stało. Musi coś więcej być nie tak tylko cholera wie co
Caro ja też bardzo liczę na nowy rok że przyniesie więcej pozytywów chcę bardzo w to wierzyć. -
Karolina2787 wrote:Nie, nie próbowałam a co myślisz że pomógł by mi żel? Ja raczej wątpię czy to w śluzie tkwi problem no ale nigdy nie wiadomo jednak nie wiem czy to nie jest tylko strata kasy
U nas zdało examin Nie wiem czy dlatego że żel taki super, czy dlatego, że głowa się odblokowała - tak pokładałam w nim nadzieję, że się tak mocno nie spinałam?
Trochę kosztuje to fakt - ale co to jest przy tych wszystkich kosztach które musiałyśmy ponieść (badania, suplementy itd.)
calanthe wrote:Ladybag widzisz, zapomniałam się że Wy też macie w domu sierściucha super, że tak reaguje i w ogóle można powiedzieć poczuwa się do obowiązku wiadomo, że zawsze gdzieś będzie odsunięty na bok bo ważniejsze dziecko ale to pewnie przejściowe bo jak Maluch zacznie biegać to i psina też wydaje mi się będzie szaleć razem z nim.
Ja już słyszałam, że no bo ciekawe jak zareaguje, czy będzie zazdrosna (bo to suczka prawie 2 letnia i też że 30kg żywej wagi), żeby nie było że nie będzie nam dała podejść do dziecka itp póki co czasem się lubi tulić do brzucha, więc może nie będzie tak źle
Zęby, zębami, jak to tak szybko wszystko u Was idzie to jeszcze trochę i zacznie chodzić
Mój łaził za mną nawet do kibelka i ciągle tulił się do brzuszka - będzie dobrze zobaczysz
A tak, młody rośnie jak na przysłowiowych drożdżach - mam nadzieję, że trochę wyhamuje bo nie wiem czy taki szybki wzrost tez jest dobry
Karolina2787 wrote:Nie no jasne że czemu by nie spróbować już i nawet nie chodzi o koszt czy tp ale raczej o aplikację jakoś nie widzę siebie w tej roli po prostu straciłabym ochotę na seks a mój to już podejrzewam że całkiem no bo jednak trzeba iść do toalety i zaaplikować to sobie to takie no nie wiem jak to ująć w słowa brak spontanu wgl wiecie co mam na myśli.
a tam.. ja sobie aplikowałam leżąc w łóżku i zanim przeszlismy do akcji to były mizianki - żeby żel zdążył sobie sie ładnie rozgrzać i dotrzeć gdzie trza
Posok82 wrote:No i zazdrości nie zauważyłam ale pies swoje pieszczoty też otrzymuje, przede wszystkim nie izoluj psa od dziecka, pies musi polizać obwąchać wiesz jak jest niektórzy myśleli że pozbędziemy sie psa po porodzie to teraz są zdziwieni że dajemy radę
Powiem Ci, że nie rozumiem takiego podejścia - o czym ludzie mysla jak tak gadają?
calanthe lubi tę wiadomość
-
calanthe wrote:więc wizytę mamy w tym samym dniu, ja standardowa godzina 17:15
Jako że rozchodzi Ci się spojenie to chyba się do cc kwalifikujesz jeśli się nie mylę -
W środę powinnam dostać okres zawsze 4 dni przed mam już jakieś plamienia. Jak narazie ich nie mam. W piątek i sobotę bolał mnie brzuch potwornie i kuło w lewym jajniku. na dzień dzisiejszy wszystko ustąpiło.Nie napalam się ponieważ już tak miałam kiedyś jak się okres spóźniał.ona32
-
Posok82 wrote:Ona32 udostepnij wykres to powiemy ci co i jak
Kochana ja już się poddałam z tymi wykresami dawno temu ale chyba zacznę znowu go prowadzić. Nie zawsze umiałam przypilnować to mierzenie temperatur i śledzenie własnego ciała. Mam na 3 zmiany dlatego ciężko z tym było, ale dzięki za pomoc będę pamiętać przy następnych cyklach. Jedynie co mogę ci powiedzieć na ten moment to temp wynosi ona 36.8 ale to chyba nic nie daona32 -
ona32 wrote:Kochana ja już się poddałam z tymi wykresami dawno temu ale chyba zacznę znowu go prowadzić. Nie zawsze umiałam przypilnować to mierzenie temperatur i śledzenie własnego ciała. Mam na 3 zmiany dlatego ciężko z tym było, ale dzięki za pomoc będę pamiętać przy następnych cyklach. Jedynie co mogę ci powiedzieć na ten moment to temp wynosi ona 36.8 ale to chyba nic nie da
-
nick nieaktualnyona32 wrote:Witajcie dziewczyny jutro miał być okres dziś testowałam wyszły 2 kreski. Już sama niewiem czy to cud czy test możne się mylić. W czwartek dopiero idę do ginekologa bo prędzej się nie dało załatwić.
Ty !!!! Kobieto !!!!!
Ty powinnaś być przeszczesliwa!!!! Gratuluję po cichu!!! A jednocześnie głośno!!
Test się nie myli o ile nie brałaś zastrzyku ż hcg!
Wow !! Wow !!!
I dobrze że wcześniej się nie dało, zrób beta Hcg;-)
Lekarz na tym etapie nic nie będzie widział ewentualnie pecherzyk ciążowy;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 16:22
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:Na trzy zmiany to faktycznie ciezko ale chyba wystarczy po dluzszym snie mierzyc tempke ale w sumie az tak to sie na tym nie znam, a moze nie bedziesz musiala juz prowadzic wykresu bo moze teraz sie udalo
Posok Ty to czarodziejka jesteś, poprzednim razem i mi wyczarowalas
No to czaruj czaruj;-)
Pozytyw piękny owulacyjny miałam 13 dc a owu do dziś mi owu nie wyznaczyło...Posok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny