"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze mowiac to nie jem chyba normalnie. Moze wieksza ochote mam na szyneczki , kielbaski a kiedys moglo to dla mnie nie istniec.
Jem wszystko w granicach rozsadku. Jak mam ochote na cole to sie napije 2 lyki , garsc chipsow twz zjem jak maz cos tam zajada. Bez paranoi -
A ja mam dzisiaj fatalny dzień obudziłam się z @ ale to akurat na plus ale przez to jestem rozbita, poza tym sprzatanie, spcer z psem i zaraz będzie koniec dnia
Przemek w żłobku o mamusi chyba zapomniał ale to dobrze bo ja swoje przedszkole wspominam jak traumę. Synuś poszedł do żlobka bo w sumie nie mamy wyjścia, a z pomysłów babć typu to przyjedziemy i będziemy na zmianę się opiekować to dziękuję bo nie chcę takiego mieszkania na kupie może to źle zabrzmiało ale jednak cenię sobie swobodę we własnym domu, a też nie wyobrażam sobie żebym wywiozła do nich dziecko na niewiadomo jaki czas bo taka propozycja też padła -
Idziemy na żywioł chyba że się nie uda do października idę na monitoring.
Ale wcześniej 17.04 idę na cytologie.
Któryś dzień z rzędu mecz mnie okropny ból prawdopodobnie jajników oraz klucia w pochwie. Zastanawiam się czy to owulacja Czy może maluszek robi mamusi nadzieje -
KlaudyŚ wrote:Idziemy na żywioł chyba że się nie uda do października idę na monitoring.
Ale wcześniej 17.04 idę na cytologie.
Któryś dzień z rzędu mecz mnie okropny ból prawdopodobnie jajników oraz klucia w pochwie. Zastanawiam się czy to owulacja Czy może maluszek robi mamusi nadzieje -
KlaudyŚ wrote:Flo wyznaczylo mi dziś owulacje a ovufriend jeszcze nie
I tak jak myślałam była bardzo szybko bo 5.04 czyli w 10dc