"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualnyDziewczyny u mnie jest dobrze! Cale 128g szczescia
 niestety odwrocilo sie do nas tylkiem i skrzyzowalo nozki lekarz probowal dosc dlugo zobaczyc plec ale w koncu zrezygnowalismy 

calanthe, Marteczka93, Yoselyn82, Karolina2787, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyNie mam pojecia kto mieszka w brzuszku chociaz ja marze o synku
 oczywiscie najwazniejsze zeby maluszek byl zdrowy i bedzie i tak wyczekany , kochany bez wzgledu na plec ale chyba pomarzyc mozna co ?
 pozdrawiam Was i fajnie ze sie odezwalyscie mimo pociech w domu 

calanthe, Posok82, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
                                 - 

Ja mam jutro ostatnie szkolenie w OA.. w poniedzialek mialam spotkanie z rodzicami adopcyjnymi ktorzy przyszli z dziecmi. Duzo nam opowiedzieli na swoim przykladzie i duzo pytan padlo do nich
 a dzieci super 

veritaserum, calanthe, Karolina2787, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Z okazji Wielkanocy zycze
* upragnionych fasolek
* szczesliwych rozwiazan
* zdrowia i radosci z malenstw
* madrych lekarzy a nie konowalow
* rodzinnej atmosfery wolnej od wszelkiej uszczypliwosci i klotni
* i na koniec wiosny

calanthe, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość