"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Witam Nowa kolezanke
Ginekolog tak odrazu Ci clo przepisał? 3 cykle do bardzo mało. 85 % par zachodzi do roku czasu regularnego współżycia:)
Ginekolog przez 3 cykle robił mi badania mojego jajeczka w poszczególnych dniach cyklu i po tych badaniach przepisał Clo.
Dodatkowo mam pić Inofolic wcześniej tego nie robiłam ale od tego cyklu zaczełam.
Na ostatniej wizycie w marcu powiedziała to niech Pani przyjedzie po tygodniu jak będzie spóźniał się okres. W innym przypadu to we wrześniu.
Zastanawiam się czy czekać jeszcze jeden cykl czy już wrócić do lekarza ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki. Przykro mi że przeze mnie zrobiła się "drętwa" atmosfera, ale nie lubię udawać że wszystko jest ok jeśli tak nie jest. Lubię mówić co myślę i nie lubię tego ukrywać. Nie będę wiecznie uciekać na inne wątki tylko dlatego że ktoś mnie denerwuje. Moim zdaniem każdy powinien pisać to co myśli, bo przez to że nikt się nic nie odezwie, tylko stąd odejdzie, to forum umiera. Zacznijmy pisać to co myślimy, a nie uśmiechać się, albo udawać że nie widzimy pewnych rzeczy. To moje skromne zdanie, jeśli się ktoś z tym nie zgadza, to proszę pisać.
Gaduaaa, Karolina2787, Lago, Gizmo, Zołza:), zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Witam Was dziewczynki. Przykro mi że przeze mnie zrobiła się "drętwa" atmosfera, ale nie lubię udawać że wszystko jest ok jeśli tak nie jest. Lubię mówić co myślę i nie lubię tego ukrywać. Nie będę wiecznie uciekać na inne wątki tylko dlatego że ktoś mnie denerwuje. Moim zdaniem każdy powinien pisać to co myśli, bo przez to że nikt się nic nie odezwie, tylko stąd odejdzie, to forum umiera. Zacznijmy pisać to co myślimy, a nie uśmiechać się, albo udawać że nie widzimy pewnych rzeczy. To moje skromne zdanie, jeśli się ktoś z tym nie zgadza, to proszę pisać.
powinnyśmy zrobić listę wyrzygania... i porzygać albo tęczą albo nie ... i może faktycznie by się oczyściło?
tylko czy ja bym umiała wziąć na klatę to jakie kto ma zdanie o mnie? hahahaha
tak wiem.. usiłuję to obrucić w żart.. ale chyba się nie da nie?rozowyflaming, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyja tez wole nie wiedziec i zyc w przekonaniu, ze jestem fajna
aaahahahahahahha
polubilabym sobie posta ale nie ma takiej opcji niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 12:54
Karolina2787, kozamonia, Margaretka89, Nats, Gaduaaa, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz co... masz sporo racji... no ogólnie tak! masz rację..
powinnyśmy zrobić listę wyrzygania... i porzygać albo tęczą albo nie ... i może faktycznie by się oczyściło?
tak wiem.. usiłuję to obrucić w żart.. ale chyba się nie da nie?
Po takiej liście forum opustoszeje Także nie wiem.. Jeśli bardzo tego chcecie to piszcie tylko czy to cos da? No chyba tylko to że Eam i ulzy
Jeśli ktoś ma do kogoś problem to jest wiad prywatna. A Później po prostu ignoruj ta osobe Po co wszystkich w to wciągnąć.
Ja osobiście jak tu zaczną lecieć gorzkie żale to się żegnam.. Nie taki jest cel tej grupyrozowyflaming, Canti 90 lubią tę wiadomość
-
Ja moge rzygac pierwsza jakby co:) Nikt mnie tu nie zapraszal, sama przyszlam popisac z fajnymi babkami, ale z czasem pojawily sie tu gagatki, ktore moim zdaniem rozpieprzaja watek. Ja to ignora wlaczylam i tyle, ale wiesz Gaduaaa, po bandzie lubie jezdzic:) Takie tam ciagoty do sportow ekstremalnych:)
Saaaaaamo sie oczysci, zawsze tak jest na forach internetowych:)Margaretka89, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nats gdzie od czwartku? Ja juz w niedziele go dosiade i tak co dzień juz bedzie aż do kolejnego wyjazdu. Niestety tylko 3tyg bedzie w domu ehhh
Dobre chociaż i 3 tygodnie. Tylko nie zamecz chłopaGizmo lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:wiesz co... masz sporo racji... no ogólnie tak! masz rację..
tak wiem.. usiłuję to obrucić w żart.. ale chyba się nie da nie?
Moim zdaniem, nich każdy mówi od razu co mu nie pasuje, a nie udaje że wszystko jest ok.
Co do prywatnych wiadomości, to musisz mieć osobę w przyjaciółkach, więc nieraz jest problem...
Lago brawo TyLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Ja moge rzygac pierwsza jakby co:) Nikt mnie tu nie zapraszal, sama przyszlam popisac z fajnymi babkami, ale z czasem pojawily sie tu gagatki, ktore moim zdaniem rozpieprzaja watek. Ja to ignora wlaczylam i tyle, ale wiesz Gaduaaa, po bandzie lubie jezdzic:) Takie tam ciagoty do sportow ekstremalnych:)
Saaaaaamo sie oczysci, zawsze tak jest na forach internetowych:)
oby nie na zakwasie w tym wypadku byłby nie zdrowy ! hahaMargaretka89, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:A w temacie ciazowym to chyba musze sobie kupic pudeleczko na leki takie z zaznaczonymi dniami tygodnia, jak stare babcie maja. Tyle tego biore, ze zaczynam zapominac czy danego dnia lyknelam czy nie, ech demencja mi sie wlacza:)
ale to pd HashiFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny