"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dziwię się, ze dziewczynki które zaciążyły wspólnie nie przeniosą się na fioletowe strony.. poczytałam sobie teraz i jest tam temat tylko o betach i o objawach.. także gdzie ja tam... ani się nie odzywam i chyba już czytać tam nie będę...
Identyko mam ! -
No tam to już jest całkiem przegięcie pały że tak powiem...
eh.. była przytłaczająca atmosfera... faktycznie robiło się smutno jak się czytało niektóre posty... tutaj znowu poczułam się jak 3 miesiace temu...
to jest duża grupa ludzi, a każdy ma inny charakter.. każda lubi co innego.. ważne jest zeby jakoś to wypośrodkować i podchodzić z dystansem... zawsze tak jest że są różne zdania na różne tematy... mnie tez nikt nie zapraszał.. ale od dłuższego czasu brakowało mi pogadania o staraniach a nie ciążach i tak strasznie się ucieszyłam jakKarolinazałożyła ten wątek... ale teraz widzę że chyba i jej nie ma tutaj... i nawet się domyślam dlaczego...
i teraz nie wiem co z tym zrobić wszytskim.. czkać i patrzyć jak sie same sprawy potoczą na tej grupie?Zołza:), Nats, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hehe
Gizmo - to od czwartku produkcja pełna para
Ja czasem zaglądam na wcześniejszy wątek, ale nawet nie mogę nic powiedzieć, bo w ciąży nigdy nie byłam. Nie wiem co znaczy poranne rzyganie, klucia, bóle w serduszku i spanie pół dnia.
Zawsze mi się wydawało, ze od dzielenia sie ciazowymi objawami jest fioletowa strona, ale może się nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 12:09
Kasia1987, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:No tam to już jest całkiem przegięcie pały że tak powiem...
eh.. była przytłaczająca atmosfera... faktycznie robiło się smutno jak się czytało niektóre posty... tutaj znowu poczułam się jak 3 miesiace temu...
to jest duża grupa ludzi, a każdy ma inny charakter.. każda lubi co innego.. ważne jest zeby jakoś to wypośrodkować i podchodzić z dystansem... zawsze tak jest że są różne zdania na różne tematy... mnie tez nikt nie zapraszał.. ale od dłuższego czasu brakowało mi pogadania o staraniach a nie ciążach i tak strasznie się ucieszyłam jakKarolinazałożyła ten wątek... ale teraz widzę że chyba i jej nie ma tutaj... i nawet się domyślam dlaczego...
i teraz nie wiem co z tym zrobić wszytskim.. czkać i patrzyć jak sie same sprawy potoczą na tej grupie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:po pierwsze witaj
po drugie to dopiero 3 cykl staran - rozumiem, ze ci smutno ale nawet u super zdrowej pary zajscie moze troche potrwac
po trzecie badalas hormony? maz badal hormony?
po czwarte - glowa do gory
hej dziękuje że odpisałaś
w styczniu miałam badane : Prolaktyna, estradiol
luty: prolaktyna, progesteron, FSH, LH
Coś jeszcze powinnam zbadać ?
Mąż nie miał żadnych badań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny