"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
No ale się podziało.. Nawet zaczęłam się zastanawiać nad swym losem, bo mnie nikt tu nie zaprosił, sama sobie "wlazłam" Mam nadzieję, że głupot nie pisze i nikogo nie wkurzam. Taka właściwie teraz niejasna sytuacja się robi. Każdy jest inny, każdy ma swoje zdanie, swój charakter i sposób bycia. A nawet sposób wypowiadania się na określony temat. Ja tam nie mam osoby na tym forum, której nie lubię. Lubię tu być, między Wami i to jest dla mnie ważne. A jeżeli nawet ktoś mnie , to moja podświadomośc zachowuje to dla siebie.
Ehh no piękny dzień, maj, słońce w koło. Miejsce w którym jest dużo kobiet zawsze kipi Tak to już jest. Musi być ciekawie.
Widziałam Gizmo Myślałam sobie ostatnio o Tobie Fajnie, że jesteś!!
Kasiula, gratuluję pozytywnego testu owu. Wysyłać oddziały zwarte i gotowe do oblężeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 11:37
kozamonia, rozowyflaming, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kozamonia wrote:Myślałam, że dłużej
Jak dzieciaki zareagowały na taką nagłą zmianę środowiska, kultury i języka?
całkiem pozytywnie.. były ciężkie chwile i dużo stresu ale myślę że warto było, choćby dla ich lepszej przyszłości w Irl... w Polsce 10 fakultetów i zero pracy... wymagania nie wiadomo jakie, presja... itd.. tutaj tego nie ma...
teraz śmigają po angielsku jak dzicy heh
kozamonia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
To jest niestety to, że w Polsce naprawdę ciężko o dobrą pracę z godną płacą
Super, że nie było problemów a wiadomo dzieci chłoną jak gąbka nowe rzeczy, a teraz mają ten plus, że są dwujęzyczni pewnieGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:To jest niestety to, że w Polsce naprawdę ciężko o dobrą pracę z godną płacą
Super, że nie było problemów a wiadomo dzieci chłoną jak gąbka nowe rzeczy, a teraz mają ten plus, że są dwujęzyczni pewnie
ooo tak, podziwiam dzieciaczki suuuper bo tez akcent beda mieli jak tamtejsi
u mnie to praktycznie kazdy z "tubylcow" cztero albo pieciojezyczny i podziwiam ich za to gdzie pojedzie to sie dogada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zolza ja tu zapro dostałam z miesiac temu ale siedziałam cicho bo mi smutno bylo, ze nie mam z kim sie starac o malucha. Poprzedni watek tak jak większość z Nas poprostu mnie zdolowal na maxa. Czy wy w ogóle liczylyscie ile tam ciężarówek jest???
A teraz sprzątam, sprzątam i sprzątam. W niedziele 4rano Tii bedzie juz ze mna w łóżeczku oj oj ojMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Zolza ja tu zapro dostałam z miesiac temu ale siedziałam cicho bo mi smutno bylo, ze nie mam z kim sie starac o malucha. Poprzedni watek tak jak większość z Nas poprostu mnie zdolowal na maxa. Czy wy w ogóle liczylyscie ile tam ciężarówek jest???
A teraz sprzątam, sprzątam i sprzątam. W niedziele 4rano Tii bedzie juz ze mna w łóżeczku oj oj oj
Dziwię się, ze dziewczynki które zaciążyły wspólnie nie przeniosą się na fioletowe strony.. poczytałam sobie teraz i jest tam temat tylko o betach i o objawach.. także gdzie ja tam... ani się nie odzywam i chyba już czytać tam nie będę...Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Zolza ja tu zapro dostałam z miesiac temu ale siedziałam cicho bo mi smutno bylo, ze nie mam z kim sie starac o malucha. Poprzedni watek tak jak większość z Nas poprostu mnie zdolowal na maxa. Czy wy w ogóle liczylyscie ile tam ciężarówek jest???
A teraz sprzątam, sprzątam i sprzątam. W niedziele 4rano Tii bedzie juz ze mna w łóżeczku oj oj oj
Masz mnie !