"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ej szkoda mi Eluni bo mimo że Elunia specyficzna to nie jest głupia i zła
mi każdego szkoda .... nawet tych co nie lubię.. hehe i jestem z natury taka że albo olewam te co mnie wkurzają albo przypale głupa dla dobra ogółu hehe
sama nie wiem kiedy tak się zmieniłam.. kiedyś bym pojechała po bandzie i wyslała ostry pocisk w kierunku osoby która mnie wkurza
Ditto!
Trzeba przyznac, ze dziewczyna pokazala klase. Mi tez ona nie przeszkadzala, nawet podobalo mi sie, ze pisala na rozne tematy, bo ja lubie pogadac tak o wszystkim a nie tylko o celu w jakim tu jestesmy. Chyba dlatego malo sie udzielam, bo mnie ta monotonia pisania wkolo Wojtek nudzi. Ale ja juz tak mam, ze nie lubie rutyny...
A ja wiem skad Ci sie to wzielo:) Stad, ze mieszkasz za granica i tam samoistnie nauczylas sie tolerancji i olewczego podejscia do pewnych spraw:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Chciałam się pochwalić temp ale poważne rozmowy się tu toczą więc nie będę wyskakiwać jak filip z konopii
BTW.
też napiłabym się kawy, ale nie mogę...;x
btw.2
Też uważam, że pomoc socjalna i emerytalna w innych krajach jest zdecydowanie lepsza. Stąd też nasz pobyt w de.
to tyle, już milknę.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny Chciałam się pochwalić temp ale poważne rozmowy się tu toczą więc nie będę wyskakiwać jak filip z konopii
BTW.
też napiłabym się kawy, ale nie mogę...;x
btw.2
Też uważam, że pomoc socjalna i emerytalna w innych krajach jest zdecydowanie lepsza. Stąd też nasz pobyt w de.
to tyle, już milknę.
Poważne rozmowy się skończyły , chwal się !
I herbatka dla Ciebiezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Poważne rozmowy się skończyły , chwal się !
I herbatka dla Ciebie
no okEY
Nie spadła, a nawet podskoczyła o jedną SETNĄ!
i tak mamy wczoraj 36,97 a dziś 36,98
Coś czuję, że jutro dupnę z wysokiego konia.
a mam jechać kupić test. Nawet nie wiem czy zdążę buuuu.
I od razu zanim mnie ktoś opierdzieli to na swoją obronę mam to że jak dzisiaj mierzyłam to pierwsza była 36,61! a potem 3x 36,98 (to chyba dlatego że coś nie umiałam wsadzić hahaha, ale pewności nie mam) a zapisałam wyższą bo ładniej wygląda -
Też mi się czasami zdarza, że nie umiem wsadzić termometru u mnie też wysoka temp 37,3 - nigdy nie miałam aż tak wysokiej, ale ten strach przed spadkiem jest straszny.
Szyjki już wczoraj nie macałam, bo nie miałam odwagizapachmalin lubi tę wiadomość