"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Malina jak temperatura?? I czemu nie możesz pić kawy? Źle się po niej czujesz?
Ja ogólnie nigdy nie lubiłam kawy jakoś wybitnie i piłam rzadko, kilka razy w miesiącu, od wielkiego dzwona jak to się mówi. Ale jak nachodzi mnie czasem ochota to muszę sobie walnąć raz a dobrze. A dzisiaj... Odkręciłam tylko nakrętkę mojej jedynej ukochanej Maxwell House i myślałam, że się przewrócę. Tak mnie zakręciło.
Także szztachnęłam się dziś kawą bez parzenia, jestem zajebista.kozamonia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:no okEY
Nie spadła, a nawet podskoczyła o jedną SETNĄ!
i tak mamy wczoraj 36,97 a dziś 36,98
Coś czuję, że jutro dupnę z wysokiego konia.
a mam jechać kupić test. Nawet nie wiem czy zdążę buuuu.
I od razu zanim mnie ktoś opierdzieli to na swoją obronę mam to że jak dzisiaj mierzyłam to pierwsza była 36,61! a potem 3x 36,98 (to chyba dlatego że coś nie umiałam wsadzić hahaha, ale pewności nie mam) a zapisałam wyższą bo ładniej wyglądazapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
kozamonia wrote:Też mi się czasami zdarza, że nie umiem wsadzić termometru u mnie też wysoka temp 37,3 - nigdy nie miałam aż tak wysokiej, ale ten strach przed spadkiem jest straszny.
Szyjki już wczoraj nie macałam, bo nie miałam odwagi
I dobrze, nie macaj bo ja wymacałam że jest rozpulchniona dwa dni temu i mega dół. Na szczęście mój mąż fachowym palcem ocenił i powiedział że ona zawsze taka jest i że co znowu marudzę, tam jest drugi dziedzic hahahaha. Masakra.
Ale u Ciebie będą dwie krechy czuję to, taka temp! mmmm -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Kochane..... Mam pozytywny test owu!!!!
W koncu! Super!
A tak poza tym hej dziewczyny! Z krzakow! Bo jak sie bija to uciekam
Bylabym super zolnierzem
Wolaliby na mnie odwetWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 11:08
Karolina2787, Kasia1987, Gaduaaa, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane pokażę Wam potem, bo dziś pracuję zdalnie i latam, odp Wam z komórki i ciężko mi wrzucić foto na zapodaj. Zrobię to popołudniu, ale wczoraj nie było nic, ani bladzioszka, a dziś wyraźna fajna kreska (prawie taka jak kontrolna, ale to test z allegro, więc nigdy nie wychodzi odentyczna) plus mam lekkie ćmienie owulkowe no i termin już by się tak zbliżał...
Teraz szybko rozkmina! Kiedy tegesować?? Dziś rano się kochaliśmy, kiedy by powtórzyć? Jutro z rańca? Co myślicie?
Sorki, ze ja tak o sobie
Kocham Was :*
Gizmo będzie ogiiieeen
Monia mega trzymam kciukasy!!!!kozamonia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane