"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
jestem, podczytuje... ale korzystam z Irlandzkiego słońca mamy ponad 20 stopni i bezchmurne niebo ! nie pamiętam kiedy ostatni raz tak tutaj było haha
Marteczko współczuje straty termometru... heheheheh ale zabawne to byłoMargaretka89, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Hej dziewczyny
jestem, podczytuje... ale korzystam z Irlandzkiego słońca mamy ponad 20 stopni i bezchmurne niebo ! nie pamiętam kiedy ostatni raz tak tutaj było haha
Marteczko współczuje straty termometru... heheheheh ale zabawne to było
Uuuuuuu to witamina D poszybuje w gore, ze supli nie trzeba bedzie brac. A i endorfin troche sie przyda:) -
Cześć to znowu ja Spakowana i gotowa, podjarana jak dziecko na gwiazdkę Hahahaha.
Normalnie nie mogę się doczekać Jeszcze mi sukienkę dopakować zostało, bo suszę na strychu
Margarita ja na pw jeśli mogęMargaretka89, kozamonia, Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Ja na szczęście mieszkam w domu, więc na ogród mam rzut beretem
Margaretka89, zapachmalin, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jak mi się marzy własny domek. Najlepiej pod lasem na zupelnym odludziu. Tak żebym mogla autem raz na tydzień po zakupy do miasta skoczyć. I żebym mogla nago Se polazic po ogrodzie
No u mnie nie jest aż tak kolorowo Mieszkam z teściem i szwagierką... Chciałabym mieć własny domek, przez nas wybudowany, ale jak to się mówi: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
I do lasu też mam dalekoGizmo, Lago lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Uuuuuuu to witamina D poszybuje w gore, ze supli nie trzeba bedzie brac. A i endorfin troche sie przyda:)
skosiłam trawniczek.. z chęcią ! zaraz odbieram mojego starszego i będę dalej dupskiem świecić na ogrodzieMargaretka89, Gizmo, zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Najlepiej pod lasem na zupelnym odludziu.
Ja dlatego obsadzam dzialke naokolo krzakami i drzewami, zeby mi sasiedzi nie zagladali, ale zanim to urosnie to juz bede stara i brzydka. Ja uwielbiam rano z kawa robic obchod w pizamie, ale czasem natkne sie na sasiada z kolegami, grrrrrr. W tym roku powinno wszystko bardziej obrosnac, to moze ich nie bedzie widac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 15:48
Margaretka89, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Ja dlatego obsadzam dzialke naokolo krzakami i drzewami, zeby mi sasiedzi nie zagladali, ale zanim to urosnie to juz bede stara i przydka. Ja uwielbiam rano z kawa robic obchod w pizamie, ale czasem natkne sie na sasiada z kolegami, grrrrrr. W tym roku powinno wszystko bardziej obrosnac, to moze ich nie bedzie widac.
Znam ten ból, niby na podwórku nas prawie nikt nie widzi, ale niestety ogród mamy cały osłonięty że każdy z sąsiadów może sobie moją doope pooglądać Ale tez mam taką skromną nadzieje że jak wszystko pozarasta to mnie widać nie będzieGizmo lubi tę wiadomość