"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja tylko na moment, w nocy mój mąż miał w pracy wypadek, prawa noga cała w gipsie, w szpitalu jest ale dzisiaj ma wrócić do domu. Muszę jeszcze zrobić jakieś zakupy przez to cholerne święto itp, więc raczej będę późno na forum. Nie skrobcie dużo. Buziaki
-
zapachmalin wrote:Hej ja tylko na moment, w nocy mój mąż miał w pracy wypadek, prawa noga cała w gipsie, w szpitalu jest ale dzisiaj ma wrócić do domu. Muszę jeszcze zrobić jakieś zakupy przez to cholerne święto itp, więc raczej będę późno na forum. Nie skrobcie dużo. Buziaki
o masakra!!!
Malinek to u Was tez Boze Cialo jest? -
zapachmalin wrote:Hej ja tylko na moment, w nocy mój mąż miał w pracy wypadek, prawa noga cała w gipsie, w szpitalu jest ale dzisiaj ma wrócić do domu. Muszę jeszcze zrobić jakieś zakupy przez to cholerne święto itp, więc raczej będę późno na forum. Nie skrobcie dużo. Buziaki
też się Wam przytrafiło... 3 mam kciuki !Fabian Cyprian Tymuś -
No jakiś typ przygniótł mu nogę paletą. Przestawił mu kości w kolanie, dzięki Bogu nie złamane. No u nas też Boże Ciało, a do tego nadal leje, już mam dość. No ale, jak to my, "matki polki" trzeba wziąć się w garść. Odezwę się jak znajdę moment. Trzymajcie się
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
umówiłam się do lekarki mojej na poniedziałek.. do tego czasu mam nadzieję @ przyjdzie i sobie z nią pogadam.. to już 9 miesięcy minęło.. chcę wiedzieć czy coś jest grane czy po prosu od tak se nie mogę zaskoczyć..
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:umówiłam się do lekarki mojej na poniedziałek.. do tego czasu mam nadzieję @ przyjdzie i sobie z nią pogadam.. to już 9 miesięcy minęło.. chcę wiedzieć czy coś jest grane czy po prosu od tak se nie mogę zaskoczyć..
chyba jangorsze jest jak wszystko trybi i ciaza powinna byc, a jej nima! Moja mama mnie tak dzis wsciekla przez telefon....opowiadam jej o kocie a ta do mnie z tekstem " bo Ty juz masz taki instynkt macierzynski, ze powinnas miec dziecko", no kurwa mac! Powinnam tez wygrac w totka i jezdzic leksusem...Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:chyba jangorsze jest jak wszystko trybi i ciaza powinna byc, a jej nima! Moja mama mnie tak dzis wsciekla przez telefon....opowiadam jej o kocie a ta do mnie z tekstem " bo Ty juz masz taki instynkt macierzynski, ze powinnas miec dziecko", no kurwa mac! Powinnam tez wygrac w totka i jezdzic leksusem...
heheFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:a tak w ogóle to czemu Ty nie masz udostępnionego wykresu? nawet nie wiem czy okres masz/miałaś/będziesz miała? testowałaś to wiem.. ale co dalej ? @ przylazła?
ja? Bo ja temp nie mierze, hyhyhy. @ byla i juz o niej zapomnialam. Teraz czekam na wtorek i czyszczenie jajowodow. Spinam sie, bo to bedzie 12dc i boje sie czy doktor mi jaja nie wyplucze, bo wtedy nie bedzie co zapladniac, hahahahah -
Lago wrote:ja? Bo ja temp nie mierze, hyhyhy. @ byla i juz o niej zapomnialam. Teraz czekam na wtorek i czyszczenie jajowodow. Spinam sie, bo to bedzie 12dc i boje sie czy doktor mi jaja nie wyplucze, bo wtedy nie bedzie co zapladniac, hahahahah
może uda się przed jajem cała akcja hehLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nawet mi truskawki dzis nie smakuja,fuj! Gdyby nie @ to pomyslalabym ze jestem w ciazy, heh. Caly dzien mam ochote na marchewki (czego nigdy nie jadam) az sie stary zlitowal i mi hummus do tego ukrecil, hahahah. Gadi a przy wysokim TSH chce sie spac? Bo ja jak zombi ostatnio chodze i sie zastanawiam czy mi czasem nie skoczylo w gore od teho Eurythoxu....
-
Lago wrote:Nawet mi truskawki dzis nie smakuja,fuj! Gdyby nie @ to pomyslalabym ze jestem w ciazy, heh. Caly dzien mam ochote na marchewki (czego nigdy nie jadam) az sie stary zlitowal i mi hummus do tego ukrecil, hahahah. Gadi a przy wysokim TSH chce sie spac? Bo ja jak zombi ostatnio chodze i sie zastanawiam czy mi czasem nie skoczylo w gore od teho Eurythoxu....
P.S właśnie wyczytałam że ten test clearblue ma czułość 50...Fabian Cyprian Tymuś -
Czesc kobietki. Dopiero wolne mam. Ledwo dzis zipie. Tii jeszcze miecha do wędzenia naszykowal a wsio inne w domu na mojej glowie bylo. Dzien matki zaliczyłam u Ali na świetlicy i luz w koncu. Popadalo dzis u nas wiec nici z działki. Zastanawiam sie czy pazurów nie zaczac sobie robic.
Gaduaaa ciagle mam nadzieje ze przelamiesz zła passe na tym wątku i będzie w koncu pierwszy zielony cykl
Lago czemu sie nastawiasz na zapchane jajowody? A może wyjdzie ze są drozne?? Tego Ci życzęGaduaaa lubi tę wiadomość