X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko na moment, w nocy mój mąż miał w pracy wypadek, prawa noga cała w gipsie, w szpitalu jest ale dzisiaj ma wrócić do domu. Muszę jeszcze zrobić jakieś zakupy przez to cholerne święto itp, więc raczej będę późno na forum. Nie skrobcie dużo. Buziaki ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tak :) a dzieci w szkole mają bez przerwy wolne :)

obczailam gdzie mieszkasz:P Bardzo ladnie tam jest!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej ja tylko na moment, w nocy mój mąż miał w pracy wypadek, prawa noga cała w gipsie, w szpitalu jest ale dzisiaj ma wrócić do domu. Muszę jeszcze zrobić jakieś zakupy przez to cholerne święto itp, więc raczej będę późno na forum. Nie skrobcie dużo. Buziaki ;)

o masakra!!!
    Malinek to u Was tez Boze Cialo jest?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    oj masz Ci los....
    też się Wam przytrafiło... 3 mam kciuki !

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakiś typ przygniótł mu nogę paletą. Przestawił mu kości w kolanie, dzięki Bogu nie złamane. No u nas też Boże Ciało, a do tego nadal leje, już mam dość. No ale, jak to my, "matki polki" trzeba wziąć się w garść. Odezwę się jak znajdę moment. Trzymajcie się <3

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zyc w tym ukropie.....no jak?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umówiłam się do lekarki mojej na poniedziałek.. do tego czasu mam nadzieję @ przyjdzie i sobie z nią pogadam.. to już 9 miesięcy minęło.. chcę wiedzieć czy coś jest grane czy po prosu od tak se nie mogę zaskoczyć..

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    umówiłam się do lekarki mojej na poniedziałek.. do tego czasu mam nadzieję @ przyjdzie i sobie z nią pogadam.. to już 9 miesięcy minęło.. chcę wiedzieć czy coś jest grane czy po prosu od tak se nie mogę zaskoczyć..

chyba jangorsze jest jak wszystko trybi i ciaza powinna byc, a jej nima! Moja mama mnie tak dzis wsciekla przez telefon....opowiadam jej o kocie a ta do mnie z tekstem " bo Ty juz masz taki instynkt macierzynski, ze powinnas miec dziecko", no kurwa mac! Powinnam tez wygrac w totka i jezdzic leksusem...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    chyba jangorsze jest jak wszystko trybi i ciaza powinna byc, a jej nima! Moja mama mnie tak dzis wsciekla przez telefon....opowiadam jej o kocie a ta do mnie z tekstem " bo Ty juz masz taki instynkt macierzynski, ze powinnas miec dziecko", no kurwa mac! Powinnam tez wygrac w totka i jezdzic leksusem...
    hahah no tak to prawda :)
    hehe

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to czemu Ty nie masz udostępnionego wykresu? nawet nie wiem czy okres masz/miałaś/będziesz miała? testowałaś to wiem.. ale co dalej ? @ przylazła?

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a tak w ogóle to czemu Ty nie masz udostępnionego wykresu? nawet nie wiem czy okres masz/miałaś/będziesz miała? testowałaś to wiem.. ale co dalej ? @ przylazła?

ja? Bo ja temp nie mierze, hyhyhy. @ byla i juz o niej zapomnialam. Teraz czekam na wtorek i czyszczenie jajowodow. Spinam sie, bo to bedzie 12dc i boje sie czy doktor mi jaja nie wyplucze, bo wtedy nie bedzie co zapladniac, hahahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja? Bo ja temp nie mierze, hyhyhy. @ byla i juz o niej zapomnialam. Teraz czekam na wtorek i czyszczenie jajowodow. Spinam sie, bo to bedzie 12dc i boje sie czy doktor mi jaja nie wyplucze, bo wtedy nie bedzie co zapladniac, hahahahah
    o kurde no to faktycznie ryzykowne :) hehe
    może uda się przed jajem cała akcja heh

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi truskawki dzis nie smakuja,fuj! Gdyby nie @ to pomyslalabym ze jestem w ciazy, heh. Caly dzien mam ochote na marchewki (czego nigdy nie jadam) az sie stary zlitowal i mi hummus do tego ukrecil, hahahah. Gadi a przy wysokim TSH chce sie spac? Bo ja jak zombi ostatnio chodze i sie zastanawiam czy mi czasem nie skoczylo w gore od teho Eurythoxu....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Nawet mi truskawki dzis nie smakuja,fuj! Gdyby nie @ to pomyslalabym ze jestem w ciazy, heh. Caly dzien mam ochote na marchewki (czego nigdy nie jadam) az sie stary zlitowal i mi hummus do tego ukrecil, hahahah. Gadi a przy wysokim TSH chce sie spac? Bo ja jak zombi ostatnio chodze i sie zastanawiam czy mi czasem nie skoczylo w gore od teho Eurythoxu....
    mi się ostatnio non stop chce spac... ale generalnie jak mam niskie TSH w okolicy 1,0 albo niżej to jestem zajebiście senna.. a jak za wysokie to cierpię na bezsenność... ;)

P.S właśnie wyczytałam że ten test clearblue ma czułość 50...

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

P.S właśnie wyczytałam że ten test clearblue ma czułość 50...

hahahhahahaha jeblam, nawet nie wiedzialam ze takie sa, po huk oni to produkuja.....
    a co? dalej cisza i temp wysoko?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahhahahaha jeblam, nawet nie wiedzialam ze takie sa, po huk oni to produkuja.....
    a co? dalej cisza i temp wysoko?
    nooo....

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nooo....
    no to kup jakis test konkret i sikaj jutro.... Ty juz chyba po terminie jestes?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no to kup jakis test konkret i sikaj jutro.... Ty juz chyba po terminie jestes?
    po moim terminie.. wg OF jutro ma być... więc zobaczymy... ehh

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki. Dopiero wolne mam. Ledwo dzis zipie. Tii jeszcze miecha do wędzenia naszykowal a wsio inne w domu na mojej glowie bylo. Dzien matki zaliczyłam u Ali na świetlicy i luz w koncu. Popadalo dzis u nas wiec nici z działki. Zastanawiam sie czy pazurów nie zaczac sobie robic.

Gaduaaa ciagle mam nadzieje ze przelamiesz zła passe na tym wątku i będzie w koncu pierwszy zielony cykl ;)

Lago czemu sie nastawiasz na zapchane jajowody? A może wyjdzie ze są drozne?? Tego Ci życzę :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ własnie przylazła ;)

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ