"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:hahahahahha
Ej a tez tak macie, ze jak stary chrapie to skupiacie sie na tym chrapaniu tak, ze nawet jakby robil to cichutko to wydaje sie, ze cale osiedle slyszy?, hehheeh
dokładnie. Choć dzisiaj akurat miałam wrażenie, że razem z sąsiadami się uzupełniali. Muzyka, śpiewy, bliski wschód... masakra. i piłowanieLago lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dziewczyny u mnie 3 piękne, dorodne pęcherzyki wieczorem szpryca w brzuch i w sobotę będzie ogień
A wiec zycze ognistej milosci i oczywiscie owocnej ja tez bylan wczoraj u gin juz mam mase pęcherzyków, ale dopiero 10czerwca mam podjechac zobaczyc czy sa dominujacekozamonia lubi tę wiadomość
-
Ooo i ja mogę wypić kawę Gaduaa
Widziałam, że jednak @ przylazła.. O żesz. Dobra, to były przebiegi umawiamy się na cionżunie na ten cyklGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziewczyny, pisałyście, że po inofemie pojawiły się pryszcze, ale może po prostu niektóre z was mają tak wysoki poziom androgenów, że sam Inofem nie daje rady? Z tego co wiem działa antyandrogennie, więc raczej zmniejsza trądzik niż go powoduje – bo musiałby podnosić testosteron, a nie obniżać. A skoro jest duży problem z trądzikiem, to może zróbcie sobie badanie na poziom androgenów i niech lekarz się wypowie co trzeba brać i jak z tym walczyć.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hejka dziewczynki
Widzę tu przygotowania do testowania no no będzie zielono! A ja czekam kidy mi OF przestawi owulację bo nie możliwe żebym miałam w 9dc już chyba ten inofem wszystko pomieszał i teraz nie wiadomo o co kaman.
Karolina2787 , a co dokładnie Ci inofem namieszał? Zaobserwowałaś jakieś konkretne zmiany odkąd go bierzesz? Jeśli tak to jakie? Może potrzeba więcej czasu by organizm się przystosował. -
Dossia5 wrote:Dziewczyny, pisałyście, że po inofemie pojawiły się pryszcze, ale może po prostu niektóre z was mają tak wysoki poziom androgenów, że sam Inofem nie daje rady? Z tego co wiem działa antyandrogennie, więc raczej zmniejsza trądzik niż go powoduje – bo musiałby podnosić testosteron, a nie obniżać. A skoro jest duży problem z trądzikiem, to może zróbcie sobie badanie na poziom androgenów i niech lekarz się wypowie co trzeba brać i jak z tym walczyć.
czy za wysoki poziom androgenu może wpływać na zajście w ciążę ?Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Ooo i ja mogę wypić kawę Gaduaa
Widziałam, że jednak @ przylazła.. O żesz. Dobra, to były przebiegi umawiamy się na cionżunie na ten cykl
idę w poniedziałek do lekarza... zobaczymy, może zleci w końcu jakieś badania..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 15:33
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no przyszła...
idę w poniedziałek do lekarza... zobaczymy, może zleci w końcu jakieś badania..
Ja w poniedziałek mam wizytę u endo I ogólnie będę badać tsh, prl i ft 4. Ciekawa jestem wyniku.Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Czesc dziewczyny,
Przepraszam, ze się nie odzywalalm, ale musiałam chwilę odsapnac od forum. Wizyta i Gina niezbyt dobrze. Dostałam Bromka na prolaktune. Zrobił ust i powiedział, ze nie było owu.
Ale patrzcie tutaj. Testy robione przed chwilą. Jestem w takim szoku, że nie mogę się ogarnąć. Nie wiem co robić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02848c9ea109.jpgzapachmalin, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm