"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Po prostu nie wierzę. Patrzcie na mój wykres. Gin powiedział, ze nie było owulki. Mam dwa torbiele na lewym jajniku i od wtorku biorę Bromka. Jestem najdziwniejszym przypadkiem ever! Mój chłop za pół godziny wraca. Boże nie wierzę!
zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nawet nie mam jak bety zrobić.
Dzwoniłam do Gina i kazał odstwawic Bromka i w pon bete zrobić.
Jestem w ciężkim szoku. Miałam niby jakieś mdłości, ale myślałam że to ten bromek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3f018ae8ee9.jpg
Tak wygląda test jak trochę podeschl.zapachmalin, Gaduaaa, kozamonia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Matko super Natsik, ale gratki. Spokojnie, odstaw jak kazał i na betę w poniedziałek Ale skoro z tego sikacza wyszły takie krechy, w 9dpo i to dzień po teoretycznym spadku na zagnieżdżenie to beta będzie jak talala Chłop się ucieszy
Nats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Nawet nie mam jak bety zrobić.
Dzwoniłam do Gina i kazał odstwawic Bromka i w pon bete zrobić.
Jestem w ciężkim szoku. Miałam niby jakieś mdłości, ale myślałam że to ten bromek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3f018ae8ee9.jpg
Tak wygląda test jak trochę podeschl.
bardzo się cieszę Nats że Co się udało i w końcu przełamałaś złą passęFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Dzięki Wam dziewczyny!
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że do nie uda, a tutaj taka niespodzianka!
Teraz Groszki się tutaj posypia jaden po drugim!
Nie ma innej opcji :*Fabian Cyprian Tymuś -
Natsik ogromne gratulacje w koncu zla passa przelamana
Dobry wiecier wszystkim. Nie bylo mnie od wczoraj bo goście na grillu byli, ja Se w koncu popiffkowalam bo nie musiałam za szofera robic. Noc spedzona na dzialce
Dzis spowiedź zaliczona z Ali i burza nas z działki wygnala. W koncu w domu posiedzimy.Nats lubi tę wiadomość
-
Dzięki Gizmo, ale nie wiem czy jest jeszcze czego. Trochę to do mnie do dochodzi.
A Ty piwkuj póki możesz, bo jak będzie Groszek to tylko soczki zostaną
Tak się zastanawiam czy ta krecha nie jest za gruba jak na 9dpo. Myślicie, że owulka mogła być wcześniej?
3 dni temu miałam USG i doktor uparł się, że nie było owu. Jeszcze dostałam na pamiątkę zdjęcie z wielkimi torbielami na jajcorze3500 g 54 cm -
To najlepszy gin w moim mieście ordynator całego odzialu ginekologiczno- poloxniczego
Kurde chyba jajko do poniedziałku zniose. Trzasne sobie bete i progesteron odrazu.
Jutro rano sikne też. Mam jeszcze 2 testy w szafce
Z tymi testami owu smieszna sprawa. U mnie była dzisiaj aż bordowa ta druga kreska.Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:To najlepszy gin w moim mieście ordynator całego odzialu ginekologiczno- poloxniczego
Kurde chyba jajko do poniedziałku zniose. Trzasne sobie bete i progesteron odrazu.
Jutro rano sikne też. Mam jeszcze 2 testy w szafce
Z tymi testami owu smieszna sprawa. U mnie była dzisiaj aż bordowa ta druga kreska.Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Czesc dziewczyny,
Przepraszam, ze się nie odzywalalm, ale musiałam chwilę odsapnac od forum. Wizyta i Gina niezbyt dobrze. Dostałam Bromka na prolaktune. Zrobił ust i powiedział, ze nie było owu.
Ale patrzcie tutaj. Testy robione przed chwilą. Jestem w takim szoku, że nie mogę się ogarnąć. Nie wiem co robić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02848c9ea109.jpg
Jej kochana gratulacje ! udalo sie !Nats lubi tę wiadomość