"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Może od następnego cyklu sobie zakupię te testy, bo już mnie korci od jakiegoś czasu
I kurczę, z jednej strony wydaje mi sie, że rzeczywiście jeszcze przede mną ale z drugiej strony może była już (12dc). Ale ta temp niepotrzebnie spadła. No ale nic, zobaczę co będzie dalej. -
Marteczka93 wrote:Może od następnego cyklu sobie zakupię te testy, bo już mnie korci od jakiegoś czasu
I kurczę, z jednej strony wydaje mi sie, że rzeczywiście jeszcze przede mną ale z drugiej strony może była już (12dc). Ale ta temp niepotrzebnie spadła. No ale nic, zobaczę co będzie dalej.
Marteczka93 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Z wrażenia dzisiaj prawie w ogóle nie spałam.
Dobrze, ze idę do pracy bo inaczej bym chyba zwariowala
Tak wygląda dzisiaj z porannego moczu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b75b6123674b.jpg
Udanego dniaGaduaaa, Marteczka93, kozamonia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Z wrażenia dzisiaj prawie w ogóle nie spałam.
Udanego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 07:57
Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Z wrażenia dzisiaj prawie w ogóle nie spałam.
Udanego dniaNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:No to trzymam kciuki za Twojego pierworodnego
A jaka pogoda w Irlandii?
na razie mamy słonecznie i mam nadzieję że tak zostanie chociaż kilka godzinFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa przekaz Lago, ze dziękuję
Ale czekamy na wynik bety.
Teraz Wasza kolej!
To chyba pogoda podobna jak u mojej siostry w Szkocji. Zawsze jak tam jestem to mam zatoki zawalone. Wiecznie wieje i pada. Ale podobno na wyspach w tym roku ma być nagoretsze Lato od 40 latGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gaduaaa przekaz Lago, ze dziękuję
Ale czekamy na wynik bety.
Teraz Wasza kolej!
To chyba pogoda podobna jak u mojej siostry w Szkocji. Zawsze jak tam jestem to mam zatoki zawalone. Wiecznie wieje i pada. Ale podobno na wyspach w tym roku ma być nagoretsze Lato od 40 latFabian Cyprian Tymuś -
Hej kobietki. Mnie tez dzis Malo tu bedzie. Zaraz Tii zawiozę na dzialke bo bedzie mięcho wedzil. Ja wracam do domku i ogarnac tu muszę. Potem caly dzien bede się picowac na jutro. Pazurki musze w koncu zrobic. Wpadne tu zapewne jak stopy bede moczyć
Miłego i słonecznego dnia Wam życzęGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hej kobietki. Mnie tez dzis Malo tu bedzie. Zaraz Tii zawiozę na dzialke bo bedzie mięcho wedzil. Ja wracam do domku i ogarnac tu muszę. Potem caly dzien bede się picowac na jutro. Pazurki musze w koncu zrobic. Wpadne tu zapewne jak stopy bede moczyć
Miłego i słonecznego dnia Wam życzęGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNats wrote:Z wrażenia dzisiaj prawie w ogóle nie spałam.
Udanego dnia
Nats. Serdecznie gratuluję. Taka gruba krecha jest to i beta będzie na pewno wysoka! Niepolalanki i inne cuda wianki chyba pomogłyNats lubi tę wiadomość
-
Co tu tak cicho? Ja po sprzątaniu. Ciuchy na jutro wyprasowane. Na działkę przyjechałam odpoczac, dzis zero pielenia. Zreszta nie ma co juz pielic na razie . Poczekam,aż wedzarnia przestanie kopcic i wrócę do domku za siebie sie brać. Moje stopy jak czarna ziemia wyglądają
-
Tissaia wrote:Nats. Serdecznie gratuluję. Taka gruba krecha jest to i beta będzie na pewno wysoka! Niepolalanki i inne cuda wianki chyba pomogły
No chyba pomogły ale ja dalej chyba nie do końca w to jeszcze wierzę3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Co tu tak cicho? Ja po sprzątaniu. Ciuchy na jutro wyprasowane. Na działkę przyjechałam odpoczac, dzis zero pielenia. Zreszta nie ma co juz pielic na razie . Poczekam,aż wedzarnia przestanie kopcic i wrócę do domku za siebie sie brać. Moje stopy jak czarna ziemia wyglądają
To jutro masz ta komunię cory, tak?
Trzeba na bóstwo się zrobić3500 g 54 cm