X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Zaraz pewnie kolejne dopisze :D dzieci juz wyszly do szkoły a Tii tylko na to czekał :D mi juz ochota jakos przeszla ale ...trza się najesc na zapas bo od niedzieli znow sama bede przez prawie 2miesiace :/
    a to się nie ma co dziwić że tak korzystacie hehe
    przypomniał mi się ten film pt "Zwierzak" hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 08:06

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak ochoty nabralam,:D
    Musze zalukac co to za film ten Zwierzak :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Krew oddana. Wyniki będą po 14. Beta i progesteron. Trzymajcie kciuki! Ciekawe czy coś wyjdzie i ile.
    Gizmo trzymam kciuki za owocną owulke. Wystarczającą ilość <3 to połowa sukcesu :)
    Caro - mam nadzieję, ze wyniki będą super.
    Gaduaaa - jeszcze chwila i owulacja :D

Gaduaaa, Caro, Gizmo lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej dziewczynki :)
    Krew oddana. Wyniki będą po 14. Beta i progesteron. Trzymajcie kciuki! Ciekawe czy coś wyjdzie i ile.
    Gizmo trzymam kciuki za owocną owulke. Wystarczającą ilość <3 to połowa sukcesu :)
    Caro - mam nadzieję, ze wyniki będą super.
    Gaduaaa - jeszcze chwila i owulacja :D
    ho ho nie tak chwila.. ja mam późne owu min 16dc więc jeszcze 1,5tyg! zwariować idzie :)

mocno trzymam kciuki do 14 żeby była piękna beta :)

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! <3
    Dla mnie dlugi weekend dalej trwa, bo zrobilam sobie wolne od zajęć. I jutro też mam zamiar. :P oj nie dobra ja :P
    I w końcu ovu wyznaczył mi owulke, ale kurczę nie wiem czy jeszcze się nie zmieni przypadkiem :P
    Nats czekamy na wynik z niecierpliwością! :D

Nats lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Witam! <3
    Dla mnie dlugi weekend dalej trwa, bo zrobilam sobie wolne od zajęć. I jutro też mam zamiar. :P oj nie dobra ja :P
    I w końcu ovu wyznaczył mi owulke, ale kurczę nie wiem czy jeszcze się nie zmieni przypadkiem :P
    Nats czekamy na wynik z niecierpliwością! :D
    no takiej to dobrze :P żyć nie umierać hyhy

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa bez Was to nie kawa:PPPP
    Weekend udany, maz wrocil w ilosci jeden, pies jeden, zrzedliwa mama z wizyta tez 1 a ilosc siniakow na moim ciele to ze 20 w tym jeden taki gigant, ze z miesiac bedzie sie goil. Wina tez na razie przez dlugi czas nie bedzie mi sie chcialo:)

Nats gratulacje jeszcze raz!!! Gizmo wygladalas bardzo ladnie, super sukienka pasuje do koloru wlosow. A Twoj Tii to w delegacje ciagle wyjezdza?
    Gaduaaa daj buziaka, hahahahah. No tesknilam za Wami no!

Nats, Marteczka93, Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a co robisz dziś w laboratorium ?? jakie badanka? ja dziś jadę do mojej GP z wykresami

Zrobiłam prl, tsh i ft4. Chciałam jeszcze ft3, ale endo powiedziała że nie muszę. Nie wiem więc po co jej same ft4.

Bierzesz wykresy i jedziesz? Oo, no to daj znać, bo jestem ciekawa co tam wymyśli. Na którą jedziesz?

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago, Tii u Niemca w sadzie pracuje. Teraz na czereśnie bedzie jechał do zbiorów. Wróci po 25lipca i zaraz we wrześniu na jabłka znow ruszy. Do listopada. Tylko w zimę siedzi w domku i grzeje moje ruszta haha non stop

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiła mi tsh,ft4, testosteron,progesteron i prolaktyne i wzięła wymaz na clamydie? Tak to się chyba pisze :) i wyślę list do endokrynologa i zapyta o przeciwciała czy tak wysokie mogą mieć wpływ na zajście w ciążę i co ewentualnie można zrobić.. I Powiedziała że jak będzie okey to badać nasienie ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Zrobiła mi tsh,ft4, testosteron,progesteron i prolaktyne i wzięła wymaz na clamydie? Tak to się chyba pisze :) i wyślę list do endokrynologa i zapyta o przeciwciała czy tak wysokie mogą mieć wpływ na zajście w ciążę i co ewentualnie można zrobić.. I Powiedziała że jak będzie okey to badać nasienie ;)
    Fajnie, ze coś ruszyło :)
    Może okaże się, ze jest jakiś problem, który łatwo naprawić i się szybko uda.
    Trzymam kciuki :)

Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my właśnie mamy umówioną wizytę na 7.06 - badanie nasienia :)
    Cieszę się, że mężulek się wgl nie sprzeciwiał, wręcz przyjął to odważnie na klatę :P <3

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    kawa bez Was to nie kawa:PPPP
    Weekend udany, maz wrocil w ilosci jeden, pies jeden, zrzedliwa mama z wizyta tez 1 a ilosc siniakow na moim ciele to ze 20 w tym jeden taki gigant, ze z miesiac bedzie sie goil. Wina tez na razie przez dlugi czas nie bedzie mi sie chcialo:)

Nats gratulacje jeszcze raz!!! Gizmo wygladalas bardzo ladnie, super sukienka pasuje do koloru wlosow. A Twoj Tii to w delegacje ciagle wyjezdza?
    Gaduaaa daj buziaka, hahahahah. No tesknilam za Wami no!
    :*

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago, Tii u Niemca w sadzie pracuje. Teraz na czereśnie bedzie jechał do zbiorów. Wróci po 25lipca i zaraz we wrześniu na jabłka znow ruszy. Do listopada. Tylko w zimę siedzi w domku i grzeje moje ruszta haha non stop

fajnie tak,tez wolalabym sezonowo pracowac:)

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wzięła wymaz na clamydie?

u nas to sie Meduza nazywa, prawda GIZMO? hahahah
    ja juz biore drugi raz antybiotyk na to gowno zapobiegawczo, bo u nas w pipe duzo to badanie kosztuje, a podobno bardzo czesto wychodzi pozytywne wiec lekarze daja na zas. Tylko ja mam po tym takie gazy, ze prawie fruwam w powietrzu, hahahah

Gizmo lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wyniki.
    Beta - 2215 IU/L
    Progesteron 10,21 ng/ml
    Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować :)
    Także tego :D

Gaduaaa, LILITH.P, Marteczka93, Lago, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Dziewczyny mam wyniki.
    Beta - 2215 IU/L
    Progesteron 10,21 ng/ml
    Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować :)
    super, super!!!! oficjalne gratsy !!

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    u nas to sie Meduza nazywa, prawda GIZMO? hahahah
    ja juz biore drugi raz antybiotyk na to gowno zapobiegawczo, bo u nas w pipe duzo to badanie kosztuje, a podobno bardzo czesto wychodzi pozytywne wiec lekarze daja na zas. Tylko ja mam po tym takie gazy, ze prawie fruwam w powietrzu, hahahah
    wiesz co.. mnie nigdy nikt na to nie badał.. mi się kiedyś obiło o uszy ta nazwa ale nigdy się tym nie interesowałam do dziś... moja lekarz powiedziała że to jest bardzo częsta przyczyna niepłodności u kobiet... jestem ciekawa jaki u mnie będzie wynik

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie olały na drugim wątku....... haaaaaaaa
    nikt nawet nie zaregował na mój wpis o badaniach..................
    szok...

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Dziewczyny mam wyniki.
    Beta - 2215 IU/L
    Progesteron 10,21 ng/ml

GRATULUJĘ!!!

Nats lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ