"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Zaraz pewnie kolejne dopisze dzieci juz wyszly do szkoły a Tii tylko na to czekał mi juz ochota jakos przeszla ale ...trza się najesc na zapas bo od niedzieli znow sama bede przez prawie 2miesiace
przypomniał mi się ten film pt "Zwierzak" hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 08:06
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczynki
Krew oddana. Wyniki będą po 14. Beta i progesteron. Trzymajcie kciuki! Ciekawe czy coś wyjdzie i ile.
Gizmo trzymam kciuki za owocną owulke. Wystarczającą ilość to połowa sukcesu
Caro - mam nadzieję, ze wyniki będą super.
Gaduaaa - jeszcze chwila i owulacjaGaduaaa, Caro, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej dziewczynki
Krew oddana. Wyniki będą po 14. Beta i progesteron. Trzymajcie kciuki! Ciekawe czy coś wyjdzie i ile.
Gizmo trzymam kciuki za owocną owulke. Wystarczającą ilość to połowa sukcesu
Caro - mam nadzieję, ze wyniki będą super.
Gaduaaa - jeszcze chwila i owulacja
mocno trzymam kciuki do 14 żeby była piękna betaFabian Cyprian Tymuś -
Witam!
Dla mnie dlugi weekend dalej trwa, bo zrobilam sobie wolne od zajęć. I jutro też mam zamiar. oj nie dobra ja
I w końcu ovu wyznaczył mi owulke, ale kurczę nie wiem czy jeszcze się nie zmieni przypadkiem
Nats czekamy na wynik z niecierpliwością!
Nats lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Witam!
Dla mnie dlugi weekend dalej trwa, bo zrobilam sobie wolne od zajęć. I jutro też mam zamiar. oj nie dobra ja
I w końcu ovu wyznaczył mi owulke, ale kurczę nie wiem czy jeszcze się nie zmieni przypadkiem
Nats czekamy na wynik z niecierpliwością!Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
kawa bez Was to nie kawa:PPPP
Weekend udany, maz wrocil w ilosci jeden, pies jeden, zrzedliwa mama z wizyta tez 1 a ilosc siniakow na moim ciele to ze 20 w tym jeden taki gigant, ze z miesiac bedzie sie goil. Wina tez na razie przez dlugi czas nie bedzie mi sie chcialo:)
Nats gratulacje jeszcze raz!!! Gizmo wygladalas bardzo ladnie, super sukienka pasuje do koloru wlosow. A Twoj Tii to w delegacje ciagle wyjezdza?
Gaduaaa daj buziaka, hahahahah. No tesknilam za Wami no!Nats, Marteczka93, Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a co robisz dziś w laboratorium ?? jakie badanka? ja dziś jadę do mojej GP z wykresami
Zrobiłam prl, tsh i ft4. Chciałam jeszcze ft3, ale endo powiedziała że nie muszę. Nie wiem więc po co jej same ft4.
Bierzesz wykresy i jedziesz? Oo, no to daj znać, bo jestem ciekawa co tam wymyśli. Na którą jedziesz?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Zrobiła mi tsh,ft4, testosteron,progesteron i prolaktyne i wzięła wymaz na clamydie? Tak to się chyba pisze i wyślę list do endokrynologa i zapyta o przeciwciała czy tak wysokie mogą mieć wpływ na zajście w ciążę i co ewentualnie można zrobić.. I Powiedziała że jak będzie okey to badać nasienie
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Zrobiła mi tsh,ft4, testosteron,progesteron i prolaktyne i wzięła wymaz na clamydie? Tak to się chyba pisze i wyślę list do endokrynologa i zapyta o przeciwciała czy tak wysokie mogą mieć wpływ na zajście w ciążę i co ewentualnie można zrobić.. I Powiedziała że jak będzie okey to badać nasienie
Może okaże się, ze jest jakiś problem, który łatwo naprawić i się szybko uda.
Trzymam kciukiGaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:kawa bez Was to nie kawa:PPPP
Weekend udany, maz wrocil w ilosci jeden, pies jeden, zrzedliwa mama z wizyta tez 1 a ilosc siniakow na moim ciele to ze 20 w tym jeden taki gigant, ze z miesiac bedzie sie goil. Wina tez na razie przez dlugi czas nie bedzie mi sie chcialo:)
Nats gratulacje jeszcze raz!!! Gizmo wygladalas bardzo ladnie, super sukienka pasuje do koloru wlosow. A Twoj Tii to w delegacje ciagle wyjezdza?
Gaduaaa daj buziaka, hahahahah. No tesknilam za Wami no!Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Lago, Tii u Niemca w sadzie pracuje. Teraz na czereśnie bedzie jechał do zbiorów. Wróci po 25lipca i zaraz we wrześniu na jabłka znow ruszy. Do listopada. Tylko w zimę siedzi w domku i grzeje moje ruszta haha non stop
fajnie tak,tez wolalabym sezonowo pracowac:) -
Gaduaaa wrote:wzięła wymaz na clamydie?
u nas to sie Meduza nazywa, prawda GIZMO? hahahah
ja juz biore drugi raz antybiotyk na to gowno zapobiegawczo, bo u nas w pipe duzo to badanie kosztuje, a podobno bardzo czesto wychodzi pozytywne wiec lekarze daja na zas. Tylko ja mam po tym takie gazy, ze prawie fruwam w powietrzu, hahahah
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować
Także tegoGaduaaa, LILITH.P, Marteczka93, Lago, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Dzownilam do doktora czy ten progesteron za niski i powiedział, że na początku ciazy ciężko to określić i jak się nic nie dzieje to żeby się tym nie przejmować
Także tegoNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:u nas to sie Meduza nazywa, prawda GIZMO? hahahah
ja juz biore drugi raz antybiotyk na to gowno zapobiegawczo, bo u nas w pipe duzo to badanie kosztuje, a podobno bardzo czesto wychodzi pozytywne wiec lekarze daja na zas. Tylko ja mam po tym takie gazy, ze prawie fruwam w powietrzu, hahahahLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Dziewczyny mam wyniki.
Beta - 2215 IU/L
Progesteron 10,21 ng/ml
Także tego
GRATULUJĘ!!!Nats lubi tę wiadomość