"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Hej, hej !!!
witam wczoraj był busy dzień, nawet nie miałam czasu Was podczytać heheh właściwie nie ma co za bardzo czytać porwał Was kolejny długi weekend?
eee ?
Boję się trochę jutro tej bety. Czaly czas się czuję jakbym miała zaraz okres dostać. Tylko brzuch trochę mniej boli.
A jak mecz syna Gaduaaa?
Udało się bramkę strzelić?
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja dzisiaj znowu w pracy
Boję się trochę jutro tej bety. Czaly czas się czuję jakbym miała zaraz okres dostać. Tylko brzuch trochę mniej boli.
A jak mecz syna Gaduaaa?
Kochana Ty sie nic nie stresuj , beta zapewne wyjdzie dobrze spokojnie kochaba nie denerwuj sie
Milego dnia ! I spokojnej pracy -
Angela* wrote:Kochana Ty sie nic nie stresuj , beta zapewne wyjdzie dobrze spokojnie kochaba nie denerwuj sie
Milego dnia ! I spokojnej pracy
Ale jakoś coś czuję z tyłu głowy, ze może być różnie. Także proszę o kciuki mocno zaciśnięte3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja dzisiaj znowu w pracy
A jak mecz syna Gaduaaa?
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Strzelił w ostatnim meczu trzeciego gola a spuścili im Manto 7:0 hyhy się nie denerwuj ta beta na pewno wszystko jest okey!!
No mam nadzieję, ze będzie w porządku. Narazie mega mi się pić chce i latam siku co chwilę3500 g 54 cm -
Bry wieczór. W koncu po imprezie jestem. Jako jedyna w butach do konca wytrzymałam
Gaduaaa takie pazurki Se strzelilam https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f08812160958.jpg
A tak juz po obżarstwie wyglądałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dbc22bfb0e3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 19:53
Gaduaaa, Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość
-
Hej Gadułko
U mnie dzis temp w gore jeszcze nigdy nie miałam z rana 36,9. Oby zostalo chociaż na takim poziomie przez dłuższy czas. I tak jak mówiłaś wczesniej, ze przyjdzie czas i OF wyznaczy mi owu
Natsik czekam dzis na wynik bety mam nadzieje ze juz tam czekasz w kolejce do oddania krwiNats lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hej Gadułko
U mnie dzis temp w gore jeszcze nigdy nie miałam z rana 36,9. Oby zostalo chociaż na takim poziomie przez dłuższy czas. I tak jak mówiłaś wczesniej, ze przyjdzie czas i OF wyznaczy mi owu
Natsik czekam dzis na wynik bety mam nadzieje ze juz tam czekasz w kolejce do oddania krwiGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej Dziewczyny,
No i nadszedł koniec leniuchowania. Koniec długiego weekendu. Teraz czekamy na wakacje i urlop
Nats! Czy ja dobrze doczytałam? Beta?! O Jaaaa.. A jakie piękne i soczyste kreseczki!! Gratuluję
Ogólnie jestem bardzo cold woman ostatnio, bo moja tempka oscyluje w okolicy 36,1
A poza tym nudny 8dc, siedzę w kolejce w laboratorium, po południu wizyta u endo.
Miłego dniaGizmo, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo, pacze na Twój wykres i jestem pod wrażeniem ilości !!!!!! ołłł szit!!!! Ty jeszcze żyjesz?????!! Hehehe No jesteś Mistrz!!
Gizmo, Gaduaaa, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Gizmo, pacze na Twój wykres i jestem pod wrażeniem ilości !!!!!! ołłł szit!!!! Ty jeszcze żyjesz?????!! Hehehe No jesteś Mistrz!!
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
No i nadszedł koniec leniuchowania. Koniec długiego weekendu. Teraz czekamy na wakacje i urlop
Nats! Czy ja dobrze doczytałam? Beta?! O Jaaaa.. A jakie piękne i soczyste kreseczki!! Gratuluję
Ogólnie jestem bardzo cold woman ostatnio, bo moja tempka oscyluje w okolicy 36,1
A poza tym nudny 8dc, siedzę w kolejce w laboratorium, po południu wizyta u endo.
Miłego dniaFabian Cyprian Tymuś