"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:z tego co wiem to od zatok, całe życie mam z nimi problemy, poza tym to nie woda tylko normalny zwykły katar. Ale idzie przywyknąć. Jak wyjdę z łóżka bez papci to jest najgorzej. Choćby tylko na moment. A jak założę zanim pójdę do wc np to spoko, prawie nie ma.
A bierzesz jakieś leki na to? -
Cześć dziewczyny, witam was z krzaków jakoś ostatnio tylko was przeglądam, nie mam nic ciekawego do powiedzenia i staram się wyluzować i odpuścić starania.
Nawet temperatury już mi się nie chce mierzyć i parę razy już zapomniałam o tym. -
Lago wrote:Baby a gdzie Wy???
Właśnie skończyłem obiad robić. Pierwszy raz robiłam zupę z soczewicy krem. Wyszła super. Polecam jak ktoś nie ma pomysłu na obiad
Niedługo do Gina się zbieram, a później po prezenty dla mam naszych kochanych
Udanego dniaMarteczka93 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
hej jestem i ja.. po pracy... i mam same dobre wieści
pierwsza że zadzwoniłam do tej onkolog dziadka i okazało sie że ciotka takich głupot nagadała że się nie dziwie że lekarz powiedziała co powiedziała, ale wszystko naprostowałam i w poniedziałek dziadek ma do niej przyjechać, ona zbada czy on sie nadaje do leczenia w sensie porobi mu próby wątrobowe, sprawdzi nerki.. czy organizm jest w stanie przyjąć chemię ! także bomba!! są jakieś szanse, tym samym w poniedziałek dziadek wychodzi ze szpitala rano... i załatwiłam już hopicjum domowe z rehabilitantem ! więc wszystko super extraLago, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:zajefajnie, ze wszystko dobrze sie uklada.
A ciotke to jeblo? Wez ja porzadnie ustaw do pionu, bo tylko dziadka naraza i nerwy Wam szarga!Fabian Cyprian Tymuś -
Cześć dziewczyny troche mnie nie bylo i przepraszam ,myślę ze mi wybaczycie ..
U mnie ostatnio dzieje sie tyle ,ze nie mam czasu niekiedy na neta siąść
Praca dom ogrod i tak w kolko
Juto mam wizytę u gina obgadam z nim moje dlugie cykle i umowie sie w tym cyklu na monitoring: ) zobaczymy co on pokaze i zto chyba ostatni miesiac nasz takich staran .. Maz chyba wyjedzie na wakacje wiec będę sama ;(
Ale zobaczymy co z tego bedzie
U mnie parno i nadchodzi burza ...
Buziaki dla Was -
Angela* wrote:Cześć dziewczyny troche mnie nie bylo i przepraszam ,myślę ze mi wybaczycie ..
U mnie ostatnio dzieje sie tyle ,ze nie mam czasu niekiedy na neta siąść
Praca dom ogrod i tak w kolko
Juto mam wizytę u gina obgadam z nim moje dlugie cykle i umowie sie w tym cyklu na monitoring: ) zobaczymy co on pokaze i zto chyba ostatni miesiac nasz takich staran .. Maz chyba wyjedzie na wakacje wiec będę sama ;(
Ale zobaczymy co z tego bedzie
U mnie parno i nadchodzi burza ...
Buziaki dla WasFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:znowu mnie zmartwiły moje węzły... wyczułam kolejny "groszek" na szyi... tym razem... się przeczepiło do mnie jakieś cholerstwo..
Ja od piątego lub szóstego roku życia mam na szyi kuleczkę, wielu lekarzy ją widziało i nikt nigdy nie kazał mi jej przebadać, też mówią że to węzły i że taki już mój urok, głównie jak przekręcę głowę to ją widać, twarda jest. A u Ciebie kolejny czyli który? Znikają Ci czy masz na stałe? -
zapachmalin wrote:Ja od piątego lub szóstego roku życia mam na szyi kuleczkę, wielu lekarzy ją widziało i nikt nigdy nie kazał mi jej przebadać, też mówią że to węzły i że taki już mój urok, głównie jak przekręcę głowę to ją widać, twarda jest. A u Ciebie kolejny czyli który? Znikają Ci czy masz na stałe?
.. W pachwinach mam z 5-6 powiększonych jeden ma 4cm.. Pod pachami mam liczne powiększone ale w granicy normy i szyja to samo mam z 2 powiększone ale w granicy normy.. Robiłam usg i pokazało je jako odczynowe pozapalne.. A ten co ma 4cm to do biopsji.. Czekam na list do szpitala.. Ale nie wiem czy dać to ruszaćFabian Cyprian Tymuś