X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kuriera musze jeszcze dzis wypatrywać. Tipsy mi wieze haha. Juz w domu zapowiedzialam ze sobota jest dla mnie. Pazurki Se zrobię, maseczki, peelingi itp a w niedziele od 6rano na nogi trza wstac i z Ali doope ogarnac do fryca na 7rano

Zadam fotki komunijnej jak juz bedzie po!

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a ja się zastanawiam czy jeszcze raz nie zadzwonić osobiście do tje onkolog i się zapytać czy myśmy ją dobrze zrozumieli albo może skonsultować z innym onkologiem no bo że Ona tak powiedziała to nie znaczy że tak ma być i kto inny się nie podejmie leczenia

zadzwon dzis na spokojnie, emocje troche opadly. Co do drugiej opinii to nie wiem co Ci napisac kurcze. Skoro dziadek lezy w centrum onkologii to chyba jest w dobrych rekach i mysle ze nie wydaja tam pochopnych opinii. Ale z drugiej strony, jak to Cie uspokoi Gadek, ze moze faktycznie skonsultujcie, zebys miala poczucie ze zrobilas wszystko co w Twojej mocy

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    zadzwon dzis na spokojnie, emocje troche opadly. Co do drugiej opinii to nie wiem co Ci napisac kurcze. Skoro dziadek lezy w centrum onkologii to chyba jest w dobrych rekach i mysle ze nie wydaja tam pochopnych opinii. Ale z drugiej strony, jak to Cie uspokoi Gadek, ze moze faktycznie skonsultujcie, zebys miala poczucie ze zrobilas wszystko co w Twojej mocy
    nieee on on nie leży na onkologii... on lezy na oddziale rehabilitacyjnym... rehabilitują go żeby chodził po tej operacji mózgu... i tylko tyle...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13e093f3a75d.jpg
    Gadi moge prosić o taką kawke?? :P wygląda apetycznie

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi moge prosić o taką kawke?? :P wygląda apetycznie
    Woseba ta kawa budzi mnie ;) biała, bez cukru.. już serwuję ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nieee on on nie leży na onkologii... on lezy na oddziale rehabilitacyjnym... rehabilitują go żeby chodził po tej operacji mózgu... i tylko tyle...

o kurde no to w takim wypadku, tez bym miala zagwozdke i pewnie szukalabym drugiej opinii innego lekarza. Chociazby tylko dla spokoju ducha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Wczesniej wspominalyscie o domku i ściągnąć rehabilitanta do niego. Uważam ze to dobry pomysł. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. A dziadek miedzy swoimi na pewno lepiej sie bedzie czul i wracal do zdrowia. Przynajmniej odrobine.
    Co to tej drugiej opinii to tez bym skonsultowala z innym lekarzem. Przynajmniej bedziesz miec czyste sumienie ze nic ze swojej strony nie zaniedbalalas i wyczerpalas wszelkie możliwości.

Takie tam moje myślenie tylko

Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak do domku go ściągają , tylko wcześniej chcemy miec już załatwione hospicjum domowe żeby przyjechał do domu i od razu miał kontynuacje rehabilitacji.. więc pewnie jeszcze w tym tyg sytuacja będzie klarowna.. ale jeszcze mi nie daje spokoju że nie podjęli nawet próy leczenia.. niech mi wytłumaczą dlaczego... i chcę skonsultować z innym onkologiem

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no tak do domku go ściągają , tylko wcześniej chcemy miec już załatwione hospicjum domowe żeby przyjechał do domu i od razu miał kontynuacje rehabilitacji.. więc pewnie jeszcze w tym tyg sytuacja będzie klarowna.. ale jeszcze mi nie daje spokoju że nie podjęli nawet próy leczenia.. niech mi wytłumaczą dlaczego... i chcę skonsultować z innym onkologiem

Dla mnie to tez jest niepojete, ze mozna po prostu powiedziec "tego pacjenta nie warto juz leczyc", ale tez znam takie przypadki i z tego co wiem, osoby tak chore jedynie chca byc we wlasnym domu z bliskimi.

Kurde ja lapie dola, bo wyjezdzamy na weekend ze znajomymi, taka tam nasza coroczna tradycja, a mnie sie nie chce przez ten brak ciazy. Normalnie apatia jakas mnie lapie, mimo ze beda tam tez ludzie bezdzietni (z wyboru). Znow kurde bede musiala udawac, ze brak potomka mnie nie rusza....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:26

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane. ;) U mnie szaro buro i do dupy. :| Leje ciągle od nocy i jest brzydko jak nie wiem :/ Niby nie chce mi się mierzyć temp w tym cyklu bo parę razy zapomniałam no i na początku podczas @ nie mierzyłam, ale dzisiaj zmierzyłam z przyzwyczajenia i mnie coś zaskoczyło. Ostatnio w niedziele miałam niby 37,2 ale wtedy wstawałam w nocy mniej więcej 3h przed pomiarem siusiu więc myślałam, że to dlatego, olałam. A dzisiaj mam 37,0. :D To są jakieś jaja :D 9dc i temp jak po owu :P Powinnam była olać to całkowicie i nie mierzyć a nie tak w kratkę bo tylko zagwozdkę mam. No mniejsza.

Miłego dnia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:24

• Nats Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć Kochane. ;) U mnie szaro buro i do dupy. :| Leje ciągle od nocy i jest brzydko jak nie wiem :/ Niby nie chce mi się mierzyć temp w tym cyklu bo parę razy zapomniałam no i na początku podczas @ nie mierzyłam, ale dzisiaj zmierzyłam z przyzwyczajenia i mnie coś zaskoczyło. Ostatnio w niedziele miałam niby 37,2 ale wtedy wstawałam w nocy mniej więcej 3h przed pomiarem siusiu więc myślałam, że to dlatego, olałam. A dzisiaj mam 37,0. :D To są jakieś jaja :D 9dc i temp jak po owu :P Powinnam była olać to całkowicie i nie mierzyć a nie tak w kratkę bo tylko zagwozdkę mam. No mniejsza.

Miłego dnia ;)
    Hej Malinka :)
    U mnie na dolnym Śląsku jak narazie słoneczko, ale podobno później też ma padać.
    Ale masz temperatury :P ja nawet takich na owu nie mam :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A dzisiaj mam 37,0. :D To są jakieś jaja :D 9dc i temp jak po owu :P Powinnam była olać to całkowicie i nie mierzyć a nie tak w kratkę bo tylko zagwozdkę mam. No mniejsza.

Miłego dnia ;)

goracy babiszon jestes i tyle, hahahahha

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej Malinka :)
    U mnie na dolnym Śląsku jak narazie słoneczko, ale podobno później też ma padać.
    Ale masz temperatury :P ja nawet takich na owu nie mam :D

37,2 to i ja nie mam, chyba że sporadycznie. Ale 37 ogólnie mam po owu dopiero. Nie mam pojęcia o co kaman. :P Ile ten cykl by trwał gdybym już po owu była? :D

• Nats Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    37,2 to i ja nie mam, chyba że sporadycznie. Ale 37 ogólnie mam po owu dopiero. Nie mam pojęcia o co kaman. :P Ile ten cykl by trwał gdybym już po owu była? :D
    A nie masz jakieś infekcji czy cus? Może przez to ta tempka...

3500 g 54 cm <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam :) mam nadzieję, że nikt mnie nie znienawidził za wczoraj :P
    U mnie coś czuję, że owulka jest coraz bliżej, bo dziwnie mnie wczoraj bolało podbrzusze, tak jakby kłucie z lewej strony + niska temp.

Edit. Malina zapomniałam, że Ty dopiero przed owulka a już się cieszyłam, że tak ładnie ci rośnie temp. :P
    A Tobie Gaduaaa naprawde szczerze współczuję, bo do konca wierzyłam że Ci sie uda :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:36

zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Ja też się witam :) mam nadzieję, że nikt mnie nie znienawidził za wczoraj :P
    U mnie coś czuję, że owulka jest coraz bliżej, bo dziwnie mnie wczoraj bolało podbrzusze, tak jakby kłucie z lewej strony + niska temp.

No Malina to dobry znak, oby sie utrzymało tak do konca <3
    A Tobie Gaduaaa naprawde szczerze współczuję, bo do konca wierzyłam że Ci sie uda :(
    A czemu miałby Cię ktoś znienawidzic? Proszę Cię, to jest forum i każdy ma prawo do swojego zdania. Byłoby nudno i słodko-pierdzaco jakby sie kazda ze wszystkim ze sobą zgadzała :)

Jutro Ci odbije tempa do góry i za parę dni OF wyznaczy owulke :) Oby zolnierzyki dotarły do celu :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze wydaje mi się, że nie Nats, choć z drugiej strony sama już nie wiem. Ja np katar mam bardzo często, nawet w środku lata, rano jak wstanę przez kilka godzin. Ale po głębszej analizie nie wiem czy coś tam się nie kroi. Muszę to poobserwować.

Marteczka nie sądzę, żeby to owu była. Zresztą to nic nie znaczy przy moich wynikach. Ale dziękuję za dobre słowo ;)

Edit na Twój edit :D To jeszcze nie owu, dokładnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:46

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Jutro Ci odbije tempa do góry i za parę dni OF wyznaczy owulke :) Oby zolnierzyki dotarły do celu :)

Oo chciałabym, żeby już jutro odbiła :) ale nie wiem czy jeszcze nie będę musiała poczekać ze 3 dni. Bo patrząc na poprzednie wykresy, to owulke mam ok 15 dnia cyklu.. Ale zobaczymy :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Szczerze wydaje mi się, że nie Nats, choć z drugiej strony sama już nie wiem. Ja np katar mam bardzo często, nawet w środku lata, rano jak wstanę przez kilka godzin. Ale po głębszej analizie nie wiem czy coś tam się nie kroi. Muszę to poobserwować.
    Marteczka nie sądzę, żeby to owu była. Zresztą to nic nie znaczy przy moich wynikach. Ale dziękuję za dobre słowo ;)

Od razu po wstawieniu posta zedytowalam go, bo się skapnęłam że jesteś przed owu jeszcze :)
    A co do kataru, to może to katar alergiczny?

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Od razu po wstawieniu posta zedytowalam go, bo się skapnęłam że jesteś przed owu jeszcze :)
    A co do kataru, to może to katar alergiczny?

z tego co wiem to od zatok, całe życie mam z nimi problemy, poza tym to nie woda tylko normalny zwykły katar. Ale idzie przywyknąć. Jak wyjdę z łóżka bez papci to jest najgorzej. Choćby tylko na moment. A jak założę zanim pójdę do wc np to spoko, prawie nie ma. :P

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ