Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    O kurde hahahaha dobre..

dobre to bylo jak poprzedni gin zlamal wziernik (teraz sa plastikowe) i taka chwila konsternacji a ten pyta "czy pani uprawia jakis sport? bo miesnie takie silne" a ja sie tylko zestresowalam, hahahahha

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    dobre to bylo jak poprzedni gin zlamal wziernik (teraz sa plastikowe) i taka chwila konsternacji a ten pyta "czy pani uprawia jakis sport? bo miesnie takie silne" a ja sie tylko zestresowalam, hahahahha
    Ty to masz przygody hahah musisz mieć córkę o jej to w przyszłości opowiedzieć hahaga przed pierwszą wizyta u.gina haha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    jeruna, o wczoraj o wczoraj :D o dzisiaj w sumie trochu też :D

Lago jak szczotę zapodał to się wyczesz porządnie, może przynajmniej jakaś przyjemność z tego wyniknie :D hahahahahaha :D

hahahahaha moj stary juz sie pytal czy czasem pomocy nie bede potrzebowala...wiesz przywiazywanie do lozka i takie tam, ej no a ja mam stresa bo w zyciu tego nie robilam

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba idę spać... za dużo wrażeń dziś było

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ty to masz przygody hahah musisz mieć córkę o jej to w przyszłości opowiedzieć hahaga przed pierwszą wizyta u.gina haha

kur.. siara na kazdym kroku. Ale z tego wziernika do teraz chce mi sie smiac, heheheh

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekaj Kochana i odpocznij, czekamy na temp jutro. ;)
    A tak z innej beczki jak się skończyła sprawa z Twoją szefową? Bo nie wiem czy nie pisałaś czy czegoś nie doczytałam, odpisała coś na to? :)

Buziaki, dobrej nocy, ja też uciekam <3 ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa laski, Gadi jutro rano tez Cie dopadne!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Good morning ;) szefowa nadal na mnie czeka.. I bylam bliska powrotu ale na mnie naskoczyl mąż i teściowa i mama.. I jeszcze w sobotę mnie od zimna zaczął boleć mój nieszczęsny węzeł w pachwinie i.doszlam do wniosku że to nie ma sensu.. w fabryce jest wszędzie beton i właściwie przez nią załatwiłam sobie węzły więc to pierdo**

• Nats Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)
    No i mamy wtorek :D temperatura w miarę Ok także raczej nie zaleje mnie do wizyty u Gina. Na szczęście.
    Gaduaaa widzę, ze tempka Ci spadła - nie lubię tego :(

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej Wam :)
    No i mamy wtorek :D temperatura w miarę Ok także raczej nie zaleje mnie do wizyty u Gina. Na szczęście.
    Gaduaaa widzę, ze tempka Ci spadła - nie lubię tego :(
    no spadła dlatego nie testuje... czekam na @

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gizmek co sie nie odzywasz???? Devolaje na komunie krecisz? :))))
    Moze nie uwierzycie ale wczoraj padlam po 19. Taki miałam dzien zjebany. Od rana walka z wymiana kol na letnie (dopiero :-O ) potem mnie fryzjerka wystawila :(, pozniej proba generalna do Komunii i o. Przez caly dzień 3truskawki zjadłam tylko. A teraz nadrabiam Wasze pisanie.

Tak w ogole to dzien dobry.
    A i Lago ja przyjęcie mam w restauracji wiec w garach stać nie musze ;)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Moze nie uwierzycie ale wczoraj padlam po 19. Taki miałam dzien zjebany. Od rana walka z wymiana kol na letnie (dopiero :-O ) potem mnie fryzjerka wystawila :(, pozniej proba generalna do Komunii i o. Przez caly dzień 3truskawki zjadłam tylko. A teraz nadrabiam Wasze pisanie.

noooo to pięknie ... czasami bywają takie ciężkie dni..
    ważne że przeżyłaś ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo piekne panie. U mnie znow bedzie skwar a to oznacza warczenie na ludzi, blah! Kawa sie pije, pyyyszka

Gaduaaa, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

ale stres! toc wiem z ta kominia, jaja se robie z tych devolajow:PPPPP

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz zalegly z wczoraj prysznic wezmę, potem moze Tii mnie zbalamuci :P na działeczkę go odwiozę a sama sprobuje sie dostac do fryca bo juz patrzęc nie moge na swoje pióra. I pozniej dalacze do Tii na działkę.

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13e093f3a75d.jpg

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuriera musze jeszcze dzis wypatrywać. Tipsy mi wieze haha. Juz w domu zapowiedzialam ze sobota jest dla mnie. Pazurki Se zrobię, maseczki, peelingi itp a w niedziele od 6rano na nogi trza wstac i z Ali doope ogarnac do fryca na 7rano

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się zastanawiam czy jeszcze raz nie zadzwonić osobiście do tje onkolog i się zapytać czy myśmy ją dobrze zrozumieli albo może skonsultować z innym onkologiem no bo że Ona tak powiedziała to nie znaczy że tak ma być i kto inny się nie podejmie leczenia

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kuriera musze jeszcze dzis wypatrywać. Tipsy mi wieze haha. Juz w domu zapowiedzialam ze sobota jest dla mnie. Pazurki Se zrobię, maseczki, peelingi itp a w niedziele od 6rano na nogi trza wstac i z Ali doope ogarnac do fryca na 7rano
    no to będzie busy cały tydzień pewnie .. cała masa spraw do załatwienia... współczuje

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13e093f3a75d.jpg

a ile takich dziennie pijesz?

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ