"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:O kurde hahahaha dobre..
dobre to bylo jak poprzedni gin zlamal wziernik (teraz sa plastikowe) i taka chwila konsternacji a ten pyta "czy pani uprawia jakis sport? bo miesnie takie silne" a ja sie tylko zestresowalam, hahahahhazapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:dobre to bylo jak poprzedni gin zlamal wziernik (teraz sa plastikowe) i taka chwila konsternacji a ten pyta "czy pani uprawia jakis sport? bo miesnie takie silne" a ja sie tylko zestresowalam, hahahahha
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:jeruna, o wczoraj o wczoraj o dzisiaj w sumie trochu też
Lago jak szczotę zapodał to się wyczesz porządnie, może przynajmniej jakaś przyjemność z tego wyniknie hahahahahaha
hahahahaha moj stary juz sie pytal czy czasem pomocy nie bede potrzebowala...wiesz przywiazywanie do lozka i takie tam, ej no a ja mam stresa bo w zyciu tego nie robilamzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Good morning szefowa nadal na mnie czeka.. I bylam bliska powrotu ale na mnie naskoczyl mąż i teściowa i mama.. I jeszcze w sobotę mnie od zimna zaczął boleć mój nieszczęsny węzeł w pachwinie i.doszlam do wniosku że to nie ma sensu.. w fabryce jest wszędzie beton i właściwie przez nią załatwiłam sobie węzły więc to pierdo**Fabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:Gizmek co sie nie odzywasz???? Devolaje na komunie krecisz? )))
Tak w ogole to dzien dobry.
A i Lago ja przyjęcie mam w restauracji wiec w garach stać nie musze -
Gizmo wrote:Moze nie uwierzycie ale wczoraj padlam po 19. Taki miałam dzien zjebany. Od rana walka z wymiana kol na letnie (dopiero ) potem mnie fryzjerka wystawila , pozniej proba generalna do Komunii i o. Przez caly dzień 3truskawki zjadłam tylko. A teraz nadrabiam Wasze pisanie.
A i Lago ja przyjęcie mam w restauracji wiec w garach stać nie musze
ważne że przeżyłaśGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Moze nie uwierzycie ale wczoraj padlam po 19. Taki miałam dzien zjebany. Od rana walka z wymiana kol na letnie (dopiero ) potem mnie fryzjerka wystawila , pozniej proba generalna do Komunii i o. Przez caly dzień 3truskawki zjadłam tylko. A teraz nadrabiam Wasze pisanie.
A i Lago ja przyjęcie mam w restauracji wiec w garach stać nie musze
ale stres! toc wiem z ta kominia, jaja se robie z tych devolajow:PPPPP -
Kuriera musze jeszcze dzis wypatrywać. Tipsy mi wieze haha. Juz w domu zapowiedzialam ze sobota jest dla mnie. Pazurki Se zrobię, maseczki, peelingi itp a w niedziele od 6rano na nogi trza wstac i z Ali doope ogarnac do fryca na 7rano
Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość
-
a ja się zastanawiam czy jeszcze raz nie zadzwonić osobiście do tje onkolog i się zapytać czy myśmy ją dobrze zrozumieli albo może skonsultować z innym onkologiem no bo że Ona tak powiedziała to nie znaczy że tak ma być i kto inny się nie podejmie leczeniaFabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:Kuriera musze jeszcze dzis wypatrywać. Tipsy mi wieze haha. Juz w domu zapowiedzialam ze sobota jest dla mnie. Pazurki Se zrobię, maseczki, peelingi itp a w niedziele od 6rano na nogi trza wstac i z Ali doope ogarnac do fryca na 7ranoFabian Cyprian Tymuś