"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:Ale sam ząb świadczy o potrzebach seksualnych
hahaha nastepnym razem powiem to mojej matce, bo ona zawsze sie przejmuje snami a nabardziej zebami. Nawet jak mi lub jej snia sie zeby i po pol roku ktos tam r wodzinie umrze, to ta swoje sny wywleka....masakraGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:hahaha nastepnym razem powiem to mojej matce, bo ona zawsze sie przejmuje snami a nabardziej zebami. Nawet jak mi lub jej snia sie zeby i po pol roku ktos tam r wodzinie umrze, to ta swoje sny wywleka....masakra
-
Posok82 wrote:Chyba że pójdziesz do dentysty a tam jakiś playboy
musiałam jakoś w nocy sobie przyporządkować te markery nowotworowe Caro o których pisała wieczorem.. a że bardzo o niej myślałam to i mi się rak przyśnił... no i pewnie żeby miał to ręcę i nogi to móżdżek sobie dołozył żeby hahahaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:siedzę dziś cały dzień w domu z Fabim...
i jutro chyba też..
mamy iść dziś z kwiatami do Pani ale kurde... nie wiem czy te 5 minut poza domem mu nie zaszkodzą...
zalezy jak tam z pogoda u Was, bo jak zimno i wieje to moze lepiej nie...
-
Gaduaaa wrote:siedzę dziś cały dzień w domu z Fabim...
i jutro chyba też..
mamy iść dziś z kwiatami do Pani ale kurde... nie wiem czy te 5 minut poza domem mu nie zaszkodzą...Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
w oógole.. dzwoniłam do szpitala... mam jechać zaraz na ten rtg klatki piersiowej.. no i... tak sobie myślę jaki bezsens...
od wczoraj bierze antybiotyk.. nawet jeśli coś znajdą na tym rtg... to prawdopodbnie po antybiotyku tego nie będzie... bo wyniki gdzieś za tydzeiń pewnie dostanę... więc jaki jest sens robienia tego rtg teraz?Fabian Cyprian Tymuś