X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde nie mam czasu podjechac do szkoly. Ciagle z matkami rozmowy prowadzimy. Czesc byla u prawników. Do kuratorium juz sprawa trafila. Dym po calosci. Ale jutro nie dam za wygrana i na 10 bede na bank w nowej szkole złożyć Ali świadectwo i te podanie je..ne

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No kurde nie mam czasu podjechac do szkoly. Ciagle z matkami rozmowy prowadzimy. Czesc byla u prawników. Do kuratorium juz sprawa trafila. Dym po calosci. Ale jutro nie dam za wygrana i na 10 bede na bank w nowej szkole złożyć Ali świadectwo i te podanie je..ne

o kurde ostro, ale dobrze tak trzymac! Ale to wzystko o ten prezent sie rozbija czy jeszcze cos innego?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o kurde ostro, ale dobrze tak trzymac! Ale to wzystko o ten prezent sie rozbija czy jeszcze cos innego?
    Juz wszystko zostalo wywalone. Wszystkie brudy. Machina ruszyla. Ogólnie o niepedagogiczne podejscie pani do wykonywanego zawodu. Skargi poszly do kurstorium m.in o naruszenie dobra osobistego dziecka poprzez szkalowanie rodziców, o wymuszenia kwot pieniężnych, o nadużycie stanowiska pracy... Oj duzo by wymienial jeszcze

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Juz wszystko zostalo wywalone. Wszystkie brudy. Machina ruszyla. Ogólnie o niepedagogiczne podejscie pani do wykonywanego zawodu. Skargi poszly do kurstorium m.in o naruszenie dobra osobistego dziecka poprzez szkalowanie rodziców, o wymuszenia kwot pieniężnych, o nadużycie stanowiska pracy... Oj duzo by wymienial jeszcze

bardzo dobrze! trzeba utrzec nosa tej idiotce i walczyc o swoje!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam pać. Jutro przede mna kolejny dzien wrażeń :(
    Dobranoc

Lago lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dzisiaj ja sie witam wczesnie z wami bo siedze na dworcu i czekam na autobus, wczoraj popołudniu zadzwonili so mnie i wyslali mnie w delegacje - uwielbiam takie akcje

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo niezła akcja sie wywiązala w szkole szacun że walczycie bo myślę ze w wielu szkołach by odpuścili

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jechałam na ten dworzec komunikacją ZTM i normalnie nie mogłam znieść "zapachu" ludzi którzy palili przed chwilą papierosy, ktorzy byli "wczorajsi" może to coś znaczy albo nic bo tempka zaczyna spadac a ja poprostu jestem niewyspana :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Gaduaaa, pytałam o ten suchy kaszel Twojego syna, ale chyba gdzieś ta wiadomość przepadła ;-)

On bardziej kaszel w dzień czy w nocy?
    W dzień..bardziej ale i w nocy też go czasem słyszę

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Jechałam na ten dworzec komunikacją ZTM i normalnie nie mogłam znieść "zapachu" ludzi którzy palili przed chwilą papierosy, ktorzy byli "wczorajsi" może to coś znaczy albo nic bo tempka zaczyna spadac a ja poprostu jestem niewyspana :)
    kiedyś paliła faje.. Jak zachodzilam w ciążę to mnie odrzucilo hehe i od perfum też ;)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    kiedyś paliła faje.. Jak zachodzilam w ciążę to mnie odrzucilo hehe i od perfum też ;)
    A perfumy sama użylam rano i mi nie przeszkadzają :) tylko te zapaszki ludzkie, o matko

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzień dobry ;) nawet miałam co nadrobić hehe ;) przez ten antybiotyk co 8 godz musiałam wstawać w nocy i jakaś mam.temp wyższa teraz.. I jeszcze zaspalam pół godz hehe

Gizmo dobrze ze pojechaliscie z tematem takie suki się tempi :)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi i jak syn a antybiotyk zaczął działać?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

mogliby Ci zasponsorowac auto z szoferem a nie busami sie tluczesz po delegacjach. hahahahhah

Gadi jak mlodzieniec? lepiej?

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gadi i jak syn a antybiotyk zaczął działać?
    w nocy było dziś lepiej ale teraz wstał i akcja... kaszle jak szalony .. i nadal nic się nie odrywa, cały czas sucho

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago dobrze prawisz ale na szczęście delegacje trafiaja się rzadko:)

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa kataru do tego dostał... hmmm
    chyba go ten antybityk ruszył i chyba jednak jest coś na rzeczy
    eh Wam mówię... jak się ma dzieci i chorują to człowiek jest kłębkiem nerwów.... tego najbardziej nie lubię w macierzyństwie.. chorób...

a śniły mi się zeby.. moje właśne.. wypadły mi na rękę.. kilka tylnich.. i leciałam do dentysty... a ta do mnie że mi tkankę z podniebinia pobierze do biopsji.. bo to może być rak że tak mi żeby lecą.. szok! mówię wam co za pojebany sen

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba faktycznie antybiotyk to było dobre posuniecie a sen straszny co sennik mówi na o wypadających zębach? :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quote:
    wszystkie zęby wypadają naraz : dom zrobi się pusty

stracić ząb: kłopoty, czasem śmierć bliskiej osoby

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sam ząb świadczy o potrzebach seksualnych

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ