"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
No kurde nie mam czasu podjechac do szkoly. Ciagle z matkami rozmowy prowadzimy. Czesc byla u prawników. Do kuratorium juz sprawa trafila. Dym po calosci. Ale jutro nie dam za wygrana i na 10 bede na bank w nowej szkole złożyć Ali świadectwo i te podanie je..ne
-
Gizmo wrote:No kurde nie mam czasu podjechac do szkoly. Ciagle z matkami rozmowy prowadzimy. Czesc byla u prawników. Do kuratorium juz sprawa trafila. Dym po calosci. Ale jutro nie dam za wygrana i na 10 bede na bank w nowej szkole złożyć Ali świadectwo i te podanie je..ne
o kurde ostro, ale dobrze tak trzymac! Ale to wzystko o ten prezent sie rozbija czy jeszcze cos innego? -
Lago wrote:o kurde ostro, ale dobrze tak trzymac! Ale to wzystko o ten prezent sie rozbija czy jeszcze cos innego?
Lago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Juz wszystko zostalo wywalone. Wszystkie brudy. Machina ruszyla. Ogólnie o niepedagogiczne podejscie pani do wykonywanego zawodu. Skargi poszly do kurstorium m.in o naruszenie dobra osobistego dziecka poprzez szkalowanie rodziców, o wymuszenia kwot pieniężnych, o nadużycie stanowiska pracy... Oj duzo by wymienial jeszcze
bardzo dobrze! trzeba utrzec nosa tej idiotce i walczyc o swoje! -
Posok82 wrote:Jechałam na ten dworzec komunikacją ZTM i normalnie nie mogłam znieść "zapachu" ludzi którzy palili przed chwilą papierosy, ktorzy byli "wczorajsi" może to coś znaczy albo nic bo tempka zaczyna spadac a ja poprostu jestem niewyspanaFabian Cyprian Tymuś
-
No i dzień dobry nawet miałam co nadrobić hehe przez ten antybiotyk co 8 godz musiałam wstawać w nocy i jakaś mam.temp wyższa teraz.. I jeszcze zaspalam pół godz hehe
Gizmo dobrze ze pojechaliscie z tematem takie suki się tempiFabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:Jechałam na ten dworzec komunikacją ZTM i normalnie nie mogłam znieść "zapachu" ludzi którzy palili przed chwilą papierosy, ktorzy byli "wczorajsi" może to coś znaczy albo nic bo tempka zaczyna spadac a ja poprostu jestem niewyspana
mogliby Ci zasponsorowac auto z szoferem a nie busami sie tluczesz po delegacjach. hahahahhah
Gadi jak mlodzieniec? lepiej?Posok82 lubi tę wiadomość
-
aa kataru do tego dostał... hmmm
chyba go ten antybityk ruszył i chyba jednak jest coś na rzeczy
eh Wam mówię... jak się ma dzieci i chorują to człowiek jest kłębkiem nerwów.... tego najbardziej nie lubię w macierzyństwie.. chorób...
a śniły mi się zeby.. moje właśne.. wypadły mi na rękę.. kilka tylnich.. i leciałam do dentysty... a ta do mnie że mi tkankę z podniebinia pobierze do biopsji.. bo to może być rak że tak mi żeby lecą.. szok! mówię wam co za pojebany senFabian Cyprian Tymuś