X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    w oógole.. dzwoniłam do szpitala... mam jechać zaraz na ten rtg klatki piersiowej.. no i... tak sobie myślę jaki bezsens...
    od wczoraj bierze antybiotyk.. nawet jeśli coś znajdą na tym rtg... to prawdopodbnie po antybiotyku tego nie będzie... bo wyniki gdzieś za tydzeiń pewnie dostanę... więc jaki jest sens robienia tego rtg teraz?

lepiej jedz, bo moze trzeba bedzie zmienic leki....ja tam sie kompletnie nie znam, ale rozne antybiotyki stosuje sie na rozne bakterie

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahaha ale urodzila czu zaszla?

urodziła. Wielki sekret z tego robiła bo ślubu nie mają. Żenada.

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    urodziła. Wielki sekret z tego robiła bo ślubu nie mają. Żenada.

nie no ja nie kumam takich ludzi....no przeciez i tak teraz wszyscy sie dowiedza, a teraz co> udaje ze to nie jej dziecko? hahhhahha

Posok82 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi jedź i oby faktycznie antybiotyk wyleczył go zanim będą wyniki. Bo jakby jednak nie pomógł dopiero będziesz wściekła. :/ Spokojnie, nie denerwuj się Kochana ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie no ja nie kumam takich ludzi....no przeciez i tak teraz wszyscy sie dowiedza, a teraz co> udaje ze to nie jej dziecko? hahhhahha

teraz wrzuciła foty na fejsa- właściwie jej koleś i podniecają się swoim tygryskiem- znaczy się, spoko, też bym się podniecała ale na c.huj taką tajemnicę z tego robić? W dobie neta itd? Ah, zabawne. Oczywiście, nie twierdzę, że trzeba przez całą ciążę wrzucać swoje fotki itd, jak to jest cudownie, bo ja też nie pisałam o tym tu mnie kopło, tam mnie strzyka, termin wtedy, mam zgagę. Ale nie wypierałam się głupio. :P I to z innego powodu- po prostu nie czuje potrzeby przyciągania nadmiernej uwagi innych :P Choć w sumie i tutaj jest taka laska- mega mnie to śmieszy, 30latka z płytką zamiast mózgu :D

*tutaj na of, nie tutaj na wątku :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 11:32

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ale nie wypierałam się głupio. :P I to z innego powodu- po prostu nie czuje potrzeby przyciągania nadmiernej uwagi innych :P Choć w sumie i tutaj jest taka laska- mega mnie to śmieszy, 30latka z płytką zamiast mózgu :D

fachowo to sie nazywa "attention whore", hahahahahha

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Jak dzionek i humorek u Was? U mnie tak sobie znaczy się w pracy jestem, mam chwilę przerwy więc myślę sobie że napiszę w końcu, bo ostatnio nawet weny nie mam do pisania. Dziwny cykl mi się zaczął i sama nie wiem co o tym myśleć. Zeszły cykl trwał 28 pięknie po prostu idealny i wgl myślałam że Casta działać zaczął, a teraz w 26dc już plamienie czyli już kolejna @ tyle że co. Tyle że mam 3dc a jest tylko plamienie czyli @ już odchodzi, tak szybko? Nigdy nie miałam takiej krótkiej @ dlatego nie wiem czy mam się cieszyć czy się martwić że dzieje się coś nie tak. Co myślicie kochane bo ja już sama nie wiem o co kaman.

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej dziewczynki :)

Jak dzionek i humorek u Was? U mnie tak sobie znaczy się w pracy jestem, mam chwilę przerwy więc myślę sobie że napiszę w końcu, bo ostatnio nawet weny nie mam do pisania. Dziwny cykl mi się zaczął i sama nie wiem co o tym myśleć. Zeszły cykl trwał 28 pięknie po prostu idealny i wgl myślałam że Casta działać zaczął, a teraz w 26dc już plamienie czyli już kolejna @ tyle że co. Tyle że mam 3dc a jest tylko plamienie czyli @ już odchodzi, tak szybko? Nigdy nie miałam takiej krótkiej @ dlatego nie wiem czy mam się cieszyć czy się martwić że dzieje się coś nie tak. Co myślicie kochane bo ja już sama nie wiem o co kaman.

mysle ze moze zatestuj??? A wogole to nie zostawiaj nas! o tam weny nie masz, a co to wierszem trzeba psac? Ale rozumiem Cie ze zniechecenie ogarnia co miesiac jak wredna przychodzi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mysle ze moze zatestuj??? A wogole to nie zostawiaj nas! o tam weny nie masz, a co to wierszem trzeba psac? Ale rozumiem Cie ze zniechecenie ogarnia co miesiac jak wredna przychodzi....

Testować nie ma sensu bo temperatura jest za niska więc szkoda tylko testu. Nie zostawiam Was kochane tylko właśnie jak @ przychodzi to mam doła strasznego. Teraz jeszcze z tym Castagnusem to już wgl nie wiem co myśleć o tym cyklu :/ Nie wiem czy go brać dalej czy zrezygnować ech...

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Testować nie ma sensu bo temperatura jest za niska więc szkoda tylko testu. Nie zostawiam Was kochane tylko właśnie jak @ przychodzi to mam doła strasznego. Teraz jeszcze z tym Castagnusem to już wgl nie wiem co myśleć o tym cyklu :/ Nie wiem czy go brać dalej czy zrezygnować ech...

nie wiem Karola, bo to tylko ziolo jest wiec wcale nie musi ani pomagac ani szkodzic. Jak masz wysoka prl (bo chyba po to jest ten castagnus) to moze lepiej siegnac po ciezsza artylerie??? U mnie jak teraz nie wyjdzie, to ustalilam z ginem ze jeden miesiac bedzie z Clo (mimo ze mam owulacje) a pozniej baja bongo....odpuszczam

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie wiem Karola, bo to tylko ziolo jest wiec wcale nie musi ani pomagac ani szkodzic. Jak masz wysoka prl (bo chyba po to jest ten castagnus) to moze lepiej siegnac po ciezsza artylerie??? U mnie jak teraz nie wyjdzie, to ustalilam z ginem ze jeden miesiac bedzie z Clo (mimo ze mam owulacje) a pozniej baja bongo....odpuszczam

Tak na obniżenie PRL go łykam. Też już myślę o stymulacji u gina ale na razie muszę poczekać. Mój dopiero będzie szedł do lekarza z wynikami bo ostatnio był zbyt zapracowany i nie miał kiedy. Potem do urologa żeby sprawdzić czy wszystko ok. Dopiero ja zbadać hormony w następnym cyklu może tym razem będą lepsze wyniki po inofemie i Castagnusie. Z wynikami do nowego gina więc myślę że na następny miesiąc się już przygotuję z tym wszystkim.

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Tak na obniżenie PRL go łykam. Też już myślę o stymulacji u gina ale na razie muszę poczekać. Mój dopiero będzie szedł do lekarza z wynikami bo ostatnio był zbyt zapracowany i nie miał kiedy. Potem do urologa żeby sprawdzić czy wszystko ok. Dopiero ja zbadać hormony w następnym cyklu może tym razem będą lepsze wyniki po inofemie i Castagnusie. Z wynikami do nowego gina więc myślę że na następny miesiąc się już przygotuję z tym wszystkim.

no pewnie, nowy gin nowe spojrzenie, tylko jakby co to nie daj sie zwodzic ze "macie jeszcze czas" ale to juz pewnie wiesz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no pewnie, nowy gin nowe spojrzenie, tylko jakby co to nie daj sie zwodzic ze "macie jeszcze czas" ale to juz pewnie wiesz :)

No na pewno nie dam się tak łatwo tym razem :) zażądam konkretnych leków itd. Kurde w końcu tylko kasa dla nich leci za wizytę a Ty człowieku gówno wiesz.

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho!

Se nowy cykl zaczelam wczoraj no i owu mi mniej więcej wypada jak chłop mój będzie wydelegowany na kilka dni do pracy w Londynie.
    Tego cyklu nie odpuszczę, jadę z nim! :)

Ja Was cały czas obserwuję, ale jakoś nigdy nie mam okazji napisać :)

Wczoraj dowiedziałam się że koleżanka, która już prawie zaczynała 3 miesiąc ciąży, straciła ją :/ Ech.. lajf is brutal and full of zasadzkas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:29

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja bym poszła do lekarza.. dobrego lekarza.. gina... i zrobiła badania jeszcze raz... ja lubię zioła... na pewno wspmagaja.. ale czy są w stanie wyleczyć poważne schorzenia?? nie sądze.... raka mniszkiem lekarskim nie wyleczysz... tarczycy czarnym bezem też nie... zioła mogą łagodzić pewne objawy, coś tam oczyszać.. ale zmian które zachodzą w tkankach to tak średnio.. takie jest moje zdanie... dla mnie Twója poprzednia @ była za krótka.. i ta też jest za krótka... porządnie się jeszcze raz przebadaj i zmień gina... takie jest moje zdanie... może trzeba dowalic jakiś dostinex na prolaktynę... z jakiegoś powodu na pewno te krwawienia są za krótkie...

Tissaia pisz z nami cześciej... zawsze możesz napisać nawet coś od tematu.. sama widzisz jaki mamy zwariowany klimat rozmawiamy o wszystkim ;)
    współczuje kolejnego cyklu... eh.... fucking shit :/

no a ja... byłam na rtg... i oczywiście nie przeżyłabym gdybym nie przyatakowała radiologa i nie zapytała co myśli na pierwszy rzut oka ... powiedziałam że Fabi bierze antybiotyk... radiolog powiedział że dobrze że go bierze bo widać infekcję na płucach... a zdjęcie i tak idzie do opisu więc w piątek dzwonić do GP i pytać czy już jest opis ready....
    więc intuicja dobrze podpowiadała... dziękuje za wsparcie !!! :) lof ya <3

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    I to z innego powodu- po prostu nie czuje potrzeby przyciągania nadmiernej uwagi innych :P Choć w sumie i tutaj jest taka laska- mega mnie to śmieszy, 30latka z płytką zamiast mózgu :D

hyhyhy wszyscy wiemy o kim mowa :P

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Jak zwykle w przelocie tylko jestem :(

Od polonocy wisialam z Ali nad kibelkiem a potem nad miską. Rzygala ( bo inaczej tego sie nazwać nie da) non stop do godz 5.30. Takze Gadulka ja Cie doskonale rozumiem co znaczy jak dziecko choruje ;)

Po godzinie snu wstalam i prysznic na odmulenie. Zasiadlam do pisania podania zadowolona i... Zonk. Doczytalam dokladnie ocenę opisowa z zachowania Ali. No myślałam ze cos mi ssie zrobi. Moja Ali rzekomo lamie zasady regulaminu szkolnego!!!. No jak maja ją przyjac do innej szkoly po takiej ocenie. Patrze w librusa a tam zupełnie co innego napisane. W 5min bylam w szkole u dyrekcji. Pani wychowawczyni celowo zle wypisala świadectwo i zreszta nie tylko mojego dziecka. Tylko nie zdaje sobie sprawy ze jest to poświadczenie nieprawdy na dokumencie urzędowym a w konsekwencji grozi jej kara za falszowanie dokumentów.
    Po poludniu mam odebrać nowe świadectwo. Na 17 kolejne spotkanie jest.

A i z dobrych wieści zlozylam podanie do nowej szkoly(tyle ze narazie bez świadectwa) i zlozylam swoje dokumenty do PWSZ :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej kochane. Jak zwykle w przelocie tylko jestem :(

Od polonocy wisialam z Ali nad kibelkiem a potem nad miską. Rzygala ( bo inaczej tego sie nazwać nie da) non stop do godz 5.30. Takze Gadulka ja Cie doskonale rozumiem co znaczy jak dziecko choruje ;)

Po godzinie snu wstalam i prysznic na odmulenie. Zasiadlam do pisania podania zadowolona i... Zonk. Doczytalam dokladnie ocenę opisowa z zachowania Ali. No myślałam ze cos mi ssie zrobi. Moja Ali rzekomo lamie zasady regulaminu szkolnego!!!. No jak maja ją przyjac do innej szkoly po takiej ocenie. Patrze w librusa a tam zupełnie co innego napisane. W 5min bylam w szkole u dyrekcji. Pani wychowawczyni celowo zle wypisala świadectwo i zreszta nie tylko mojego dziecka. Tylko nie zdaje sobie sprawy ze jest to poświadczenie nieprawdy na dokumencie urzędowym a w konsekwencji grozi jej kara za falszowanie dokumentów.
    Po poludniu mam odebrać nowe świadectwo. Na 17 kolejne spotkanie jest.

A i z dobrych wieści zlozylam podanie do nowej szkoly(tyle ze narazie bez świadectwa) i zlozylam swoje dokumenty do PWSZ :D
    o kurde... musi miec bardzooo nierózno pod sufitem... co za babsko brak słów...
    współczuje nocy z wirusówka.. eh...

to postęp już jest że papiery złożone :) super ! gratsy

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmek masz na oslode.....z mojego ogrodka :)

2elqefk.jpg

zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Hej ho!

Se nowy cykl zaczelam wczoraj no i owu mi mniej więcej wypada jak chłop mój będzie wydelegowany na kilka dni do pracy w Londynie.
    Tego cyklu nie odpuszczę, jadę z nim! :)

Ja Was cały czas obserwuję, ale jakoś nigdy nie mam okazji napisać :)

Wczoraj dowiedziałam się że koleżanka, która już prawie zaczynała 3 miesiąc ciąży, straciła ją :/ Ech.. lajf is brutal and full of zasadzkas...

a ja myslalam, ze sie Brexitujesz :P Wlasnie chcialam pisac, zebys sie zabrala z chlopem w delegacje :D

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ