"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Hmmm... dziwne to i strasznie pogmatwane tyle trzeba rozkminiać męczące to jest. Badania planuję pod koniec następnego miesiąca.
czyli po następnym @ o ile takowy będzie może i nieKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie ma sensu za bardzo się zagłębiac hehehe
czyli po następnym @ o ile takowy będzie może i nie
Tak już wtedy dokładnie miedzy 3 a 5 dc żeby nie było Tylko tyle mi zaleciła wykonać że ponad 200zł mnie wszystko wyniesie nie wiem czy wszystkie te badania robić czy jednak tylko te ważniejsze. -
Karolina2787 wrote:Tak już wtedy dokładnie miedzy 3 a 5 dc żeby nie było Tylko tyle mi zaleciła wykonać że ponad 200zł mnie wszystko wyniesie nie wiem czy wszystkie te badania robić czy jednak tylko te ważniejsze.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to generalnie dobry zestaw... ja bym chyba jeszcze zrobiła prolaktynę z obiciążeniem mtc... bo u Ciebie to dość istotne się może okazac.. no i LH i FSH do powtórki.. bo jak tego nie powtórzysz to nadal się będziesz zadręczać..
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no to generalnie dobry zestaw... ja bym chyba jeszcze zrobiła prolaktynę z obiciążeniem mtc... bo u Ciebie to dość istotne się może okazac.. no i LH i FSH do powtórki.. bo jak tego nie powtórzysz to nadal się będziesz zadręczać..
Dokładnie tak czyli kasa poleci oj poleci jak tym razem nic mi nie powie to chyba ja opierdziele -
Dziewczyny... Ja tylko dosłownie na chwilę. Nie uwierzycie.. Jakieś fatum. Teściowa odebrała dzisiaj wyniki krwi, robione już po raz enty i teraz miała taki dokładny rozmaz i buch.. podejrzenie białaczki.. Jutro jedzie na pilną wizytę do hematologa..
Padam, rycze, nie mam siły..
Odezwę się za jakiś czas..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Dziewczyny... Ja tylko dosłownie na chwilę. Nie uwierzycie.. Jakieś fatum. Teściowa odebrała dzisiaj wyniki krwi, robione już po raz enty i teraz miała taki dokładny rozmaz i buch.. podejrzenie białaczki.. Jutro jedzie na pilną wizytę do hematologa..
Padam, rycze, nie mam siły..
Odezwę się za jakiś czas..
ale trzeba być dobrej myśli... po samym rozmazie krwi to dopiero podejrzenie ... wiec nic pewnego... mam ogromną nadzieję że to na strachu się skończy !Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Dzisiaj 7 dc już a ja jeszcze plamie.. A żeby było śmiesznie to na brązowo.. Pierwszy raz w życiu mam takie coś.. Ciemno brązowa galareta normalnie... What the fuck?
a tak w ogóle jakoś cicho się zrobiło...Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:a ja często tak mam, gin stwierdził ze to przez grube endometrium które musi się całe złuszczyć - dlatego mam dużo długo i takie plamienia
a tak w ogóle jakoś cicho się zrobiło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 22:04
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:No proszę.. Czyli bywa i tak.. Ostatnio miałam usg rok temu i endometrium było 15 mm chyba i było po owulacji robione
-
Posok82 wrote:mam dzisiaj fatalny dzień, wczesne wstawanie bo delegacja, później kupa roboty z przewaga kupy teraz leżę już w łóżku w hotelu i się nad sobą użalam bo cycki bolą, bo jak zwykle nie wyjdzie w tym m-cu, ach mam fatalnego PMS'aFabian Cyprian Tymuś