X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hyhyhy wszyscy wiemy o kim mowa :P

ej no....ja znow nie nadazam :( wy z MAlina to chyba cos spiskujecie :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi juz brak mi słów na nią. Mam juz serdecznie dość. Niech to juz się skończy.

Lagooo <3 o jezusiczku jakie cudo :-O aż mi oczy zablyszczaly na widok tych pieknosci

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi juz brak mi słów na nią. Mam juz serdecznie dość. Niech to juz się skończy.

Lagooo <3 o jezusiczku jakie cudo :-O aż mi oczy zablyszczaly na widok tych pieknosci

szkoda tylko ze zdjecie sie ucielo, bo jest 8 kwiatow....i wszystkie dla Ciebie :P, ale bozia kazala sie dzielic wiec wiesz, niech reszta tez popatrzy, heheheh

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa01f9d77014.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 14:38

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago to Kalie ?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolor naprawde przepiękny. Nigdy takich nie widziałam. Tylko białe. Ty je z cebul czy juz gotowych sadzonek wyhodowalas?

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago to Kalie ?

nom, moje najukochansze kwiaty na swiecie...z takich pomaranczowych mialam bukiet slubny :D

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kolor naprawde przepiękny. Nigdy takich nie widziałam. Tylko białe. Ty je z cebul czy juz gotowych sadzonek wyhodowalas?

cos Ty, wszystko z cebul. Takie w doniczkach to i 3 dychy potrafia kosztowac, a cebula 5-6 zeta. CZekam jeszcze na biale, rozowe i ciemny fiolet (prawie czarne)... w drugiej donicy mam ale cos leniwe w tym roku....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no piękne są :) uwielbiam lilie.. białe szczególnie !

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale weź kurde tak pielegnuj żeby zakwitly. To trzeba miec dopiero dobra rękę do kwiatów. No chyba ze Ty Lago grozisz im haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale weź kurde tak pielegnuj żeby zakwitly. To trzeba miec dopiero dobra rękę do kwiatów. No chyba ze Ty Lago grozisz im haha

hahahahahah cos Ty, wcale nie trzeba za duzo robic. Dalam do doniczek tylko dobra ziemie i duzo kompostu (mamy 2 wielkie kompostowniki) a jak liscie juz byly duze to co jakis czas chlup pdzywke do kwitnacych i tyle. Musze miec zawsze wilgotno i w polcieniu, caly sekret :)

mam jeszcze w ogrodzie rozrobiona gnojowke (tak, krowie kupy wymieszane z woda) i dzis nalewalam dzbankiem do konewki i troche poszlo rykoszetem mi na reke, wiec oplukalam i laze po ogrodku, ale cos mi smierdzi gownem, mysle sobie no co jest? chyba nie popuscilam, ale poprawialam wlosy i jak mi zajechalo.....fuuuuj. Wzarlo mi sie w reke hahahahahah

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahah cos Ty, wcale nie trzeba za duzo robic. Dalam do doniczek tylko dobra ziemie i duzo kompostu (mamy 2 wielkie kompostowniki) a jak liscie juz byly duze to co jakis czas chlup pdzywke do kwitnacych i tyle. Musze miec zawsze wilgotno i w polcieniu, caly sekret :)

mam jeszcze w ogrodzie rozrobiona gnojowke (tak, krowie kupy wymieszane z woda) i dzis nalewalam dzbankiem do konewki i troche poszlo rykoszetem mi na reke, wiec oplukalam i laze po ogrodku, ale cos mi smierdzi gownem, mysle sobie no co jest? chyba nie popuscilam, ale poprawialam wlosy i jak mi zajechalo.....fuuuuj. Wzarlo mi sie w reke hahahahahah
    haahahhahaha znam to znam...
    kiedyś jak sadziłam pomidory to miałam dość gęsto krowie placki w wiadrze i wykopywałam dziure.. wrzucałam z łopaty placka na to ziemie i sadzonkę pomidora... i jeden placek z łopaty prosto w pysk mi strzelił... fffffffffffffuuuuuuuuujjjjjjjjjjj

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    haahahhahaha znam to znam...
    kiedyś jak sadziłam pomidory to miałam dość gęsto krowie placki w wiadrze i wykopywałam dziure.. wrzucałam z łopaty placka na to ziemie i sadzonkę pomidora... i jeden placek z łopaty prosto w pysk mi strzelił... fffffffffffffuuuuuuuuujjjjjjjjjjj

hahahhahahhaha maseczka z czaarnego blota :P ale ja np lubie zapach swiezej krowiej kupy, przez co moja rodzina uwaza mnie za odmienca, a to przeciez tylko sfermwntowane sianko jest, hahahah

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahhahahhaha maseczka z czaarnego blota :P ale ja np lubie zapach swiezej krowiej kupy, przez co moja rodzina uwaza mnie za odmienca, a to przeciez tylko sfermwntowane sianko jest, hahahah
    wariatka :P hahaha

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Karolina ja bym poszła do lekarza.. dobrego lekarza.. gina... i zrobiła badania jeszcze raz... ja lubię zioła... na pewno wspmagaja.. ale czy są w stanie wyleczyć poważne schorzenia?? nie sądze.... raka mniszkiem lekarskim nie wyleczysz... tarczycy czarnym bezem też nie... zioła mogą łagodzić pewne objawy, coś tam oczyszać.. ale zmian które zachodzą w tkankach to tak średnio.. takie jest moje zdanie... dla mnie Twója poprzednia @ była za krótka.. i ta też jest za krótka... porządnie się jeszcze raz przebadaj i zmień gina... takie jest moje zdanie... może trzeba dowalic jakiś dostinex na prolaktynę... z jakiegoś powodu na pewno te krwawienia są za krótkie.

Kochana wiem wiem że muszę jeszcze raz wszystko porobić i wtedy kiedy trzeba. Wtedy wyniki będą miarodajne i coś wtedy można działać. Co do @ to ja od kiedy pamiętam miałam krótkie tyle że wcześniej 28dc zawsze były no ale teraz 3 dni i prawie koniec to już wgl mi się nie podoba. Ja też nie wierzę w te ziółka itp, ale postanowiłam z tym Castagnusem już do końca pociągnąć tą kurację i wtedy pójść na badania. Może chociaż troszkę poprawi się PRL. Dziękuję za wsparcie <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko będzie dobrze Karolina tylko zadziałaj :)

a ja się zdrzemnęłam.. masakra... nie lubię takich drzemek w ciagu dnia bo potem chodzę oszołomiona

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję :) a nie orientujesz się może o te badanie LH i FSH czy wyniki są miarodajne jeśli wykonasz je w 11dc? Bo z tego co wiem to robi się je od 3 do 5dc a ja robiłam właśnie 11dc i tak się zastanawiam czy wyniki brać do siebie czy lepiej powtórzyć i na razie się nie zadręczać.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mam nadzieję :) a nie orientujesz się może o te badanie LH i FSH czy wyniki są miarodajne jeśli wykonasz je w 11dc? Bo z tego co wiem to robi się je od 3 do 5dc a ja robiłam właśnie 11dc i tak się zastanawiam czy wyniki brać do siebie czy lepiej powtórzyć i na razie się nie zadręczać.
    tych wyników bym nie brała od uwagę i zrobiła nowe do max 6dc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tych wyników bym nie brała od uwagę i zrobiła nowe do max 6dc...

Właśnie gina mi zleciła kolejne badania na między 3 a 5 dc i pewnie z tego względu. A ja tak myślę co to sprawia że te hormony się tak zmieniają w ciągu cyklu chodzi mi głownie o te LH i FSH lub co powoduje ich zmiany i wahania

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Właśnie gina mi zleciła kolejne badania na między 3 a 5 dc i pewnie z tego względu. A ja tak myślę co to sprawia że te hormony się tak zmieniają w ciągu cyklu chodzi mi głownie o te LH i FSH lub co powoduje ich zmiany i wahania
    bo to jak po łańcuszku...jedne działają w jakimś celu w początku cyklu.. potem te zastępują już inne z innym zadaniem na celu.. tak więc pewnie dlatego..

kiedy planujesz powtarzać te badania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    bo to jak po łańcuszku...jedne działają w jakimś celu w początku cyklu.. potem te zastępują już inne z innym zadaniem na celu.. tak więc pewnie dlatego..

kiedy planujesz powtarzać te badania?

Hmmm... dziwne to i strasznie pogmatwane :/ tyle trzeba rozkminiać męczące to jest. Badania planuję pod koniec następnego miesiąca.

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ