"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojecia co jej zrobia. Będą nas na librusie informować.
Wiem ze dzis oficjalnie wakacje chyba zaczelam
świadectwo Ali odebrałam i jutro aby je podrzucę do nowej szkoły. I tez trza czekać na decyzje czy zostanie przyjęta. Ale jakos nie mysle o tym narazie.
Śniadanie zdążyłam,teraz zjeść i relax
Mimo ze godzinke spalam tej nocy to jakos nie czuje zmęczenia. Jakis hormon chyba działa
-
Ni tak ni tak. Taka natura kazdej z NasGaduaaa wrote:Ale to dobrze czy źle? to taki pierwszy raz mój.. Oby się nie powtarzalo
chyba lepiej miec grubsze. Tak mi się wydaje. Za cienkie to nie ma w czym sie maluch zagniezdzic
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nie mam pojecia co jej zrobia. Będą nas na librusie informować.
świadectwo Ali odebrałam i jutro aby je podrzucę do nowej szkoły. I tez trza czekać na decyzje czy zostanie przyjęta. Ale jakos nie mysle o tym narazie.
Mimo ze godzinke spalam tej nocy to jakos nie czuje zmęczenia. Jakis hormon chyba działa
laska Ty zacznij jesc regularnie, bo to nie zdrowe!
a ja tez dzis wczesnie wstalam i o dziwo nie chce mi sie jakos spac....zjadlabym reszte risotto z obiadu, ale stary gdzies kitral w lodowce i bedzie slyszal jak buszuje
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Ochloniesz po tym wszystkim i spać się też zachceGizmo wrote:Nie mam pojecia co jej zrobia. Będą nas na librusie informować.
wszystko się samo poukłada
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 

niech no tylko wrócę do świata żywych
nie cieszy mnie to fcale a fcale