"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ooo i jesteś w ciąży ! więc rozwiałaś moje wszelkie wątpliwości w tym temacie.. no u mnie wczoraj też było prawie czarno... masakra.. nawet po porodach takiego czegoś nie widziałam... chyba się kuźwa starzeję
hahaha
jeszcze hehe
A używasz tamponow? Bo jak teraz myślę to często coś takiego przy tamponach miałam. Nie wiem czy to może mieć związek jakiś.3500 g 54 cm -
A to olejek Busajna do doopy jest na poprawienie wygladu skory. Niby nie wierze w takie kosmetyki, ale to dla arabek stworzyli a one o skore potrafia dbac
Nats na brzuchol mozesz sobie sprawic, no chyba ze nie masz problemow z elastycznoscia skory
-
Nats wrote:Chyba nie jest tak źle
jeszcze hehe
A używasz tamponow? Bo jak teraz myślę to często coś takiego przy tamponach miałam. Nie wiem czy to może mieć związek jakiś.FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:A to olejek Busajna do doopy jest na poprawienie wygladu skory. Niby nie wierze w takie kosmetyki, ale to dla arabek stworzyli a one o skore potrafia dbac
Nats na brzuchol mozesz sobie sprawic, no chyba ze nie masz problemow z elastycznoscia skory
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:własnie używam... ale tą @ mniej ... leciałam na wkładkach po drugim dniu.. bo było tego mało.. ale za to dłużej... hmm3500 g 54 cm
-
Nats wrote:No właśnie mam trochę problem z rozstepami. Na udach mam takie wielkie, ze wygląda jakby ktoś mnie pocial, a jestem mega szczupła. Boję się, ze mam skórę z mocną tendencją do tygrysich pasków. Narazie smaruję się oliwka taka zwykła dla dzieci, ale po 3 miesiacu chciałam zainwestować w jakiś dobry krem. Ten olejek też sobie obczaje
no niestety szczuple osoby tez sa atakowane tym badziewiem....ale teraz mozna sobie wspomoc. Ponoc oleje dzialaja cuda a jest tego od cholery teraz. Ja na twarz w zime uzywam arganowy (czysty olej) i kurde cos w tym jest, bo zawsze skora wysuszona a po olejach mieciutka i milutka -
Nats wrote:Wiesz co ja odkad miałam nadzerke to prawie w ogóle z tamponow zrezygnowałam. Co prawda wg mojego Gina była ona malutka, ale trochę się wystraszylam. Teraz tampona zakładam jak jakaś impreza jest i tylko w pierwszy dzień. Jak nieraz czytam jak sobie laski tampony na plamienie aplikuja albo zapobiegawczo, bo zaraz malpa przyjdzie to aż mnie wszystko w środku boli.
lubie tampony ale wole bez.. jak nie mam jakoś mega mocnego krawawienia to jade na wkładkachFabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:no niestety szczuple osoby tez sa atakowane tym badziewiem....ale teraz mozna sobie wspomoc. Ponoc oleje dzialaja cuda a jest tego od cholery teraz. Ja na twarz w zime uzywam arganowy (czysty olej) i kurde cos w tym jest, bo zawsze skora wysuszona a po olejach mieciutka i milutkaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Hej dziewoje
Slipia otworzyłam.
Na @ to ja mam taki zestaw: wkladki, podpaski i dwa rozmiary tamponów, normal i mini. Kiedys kupiłam tez te max ze skrzydełkami na noc. Wygladaja jak meduzy haha. I tez nie wyobrażam sobie pchać tampona za wczasu. Alć toż to aż szczypie w srodku -
Gaduaaa wrote:no cos w tym jest.. ja kupiłam kokosowy do smażenia a tak sobie go upodobałam że stoi w sypialni i się nim smaruję
hahahaha u nas w kuchni kokososwy w hektolitrach schodzi, a kiedys na wlosy robilam maseczki, ale za duzo czasu z tym schodzilo, a ja nie mam fisia na punkcie wlosow, teraz tylko go jemy -
Gizmo wrote:Hej dziewoje
Slipia otworzyłam.
jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...
Tissaia lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Hej dziewoje
Slipia otworzyłam.
Na @ to ja mam taki zestaw: wkladki, podpaski i dwa rozmiary tamponów, normal i mini. Kiedys kupiłam tez te max ze skrzydełkami na noc. Wygladaja jak meduzy haha. I tez nie wyobrażam sobie pchać tampona za wczasu. Alć toż to aż szczypie w srodku
GADI masz racje...myslalam ze to ja napisalam, hahahahahhaahha ise mysle jakie kurwa meduzy??????Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:GADI masz racje...myslalam ze to ja napisalam, hahahahahhaahha ise mysle jakie kurwa meduzy??????
ja cześto myśle ze odpisuje Tobie a potem patrze że to Gizmo.. kuźwa czuje się jak bym miala schizofreniehahaha
Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...i tak juz rok??? Osz kurde. Co jak co ale po roku to chyba najgorszy tlumok by juz cos liznął języka.
Wspolczuje Gadi. Ja mam taka niemotną siostrę, ktora nie wie ile to 1/4tabletki. A baba ma 33lata