X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ooo i jesteś w ciąży ! więc rozwiałaś moje wszelkie wątpliwości w tym temacie.. no u mnie wczoraj też było prawie czarno... masakra.. nawet po porodach takiego czegoś nie widziałam... chyba się kuźwa starzeję ^_^ hahaha
    Chyba nie jest tak źle :D jeszcze hehe :D
    A używasz tamponow? Bo jak teraz myślę to często coś takiego przy tamponach miałam. Nie wiem czy to może mieć związek jakiś.

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to olejek Busajna do doopy jest na poprawienie wygladu skory. Niby nie wierze w takie kosmetyki, ale to dla arabek stworzyli a one o skore potrafia dbac :) Nats na brzuchol mozesz sobie sprawic, no chyba ze nie masz problemow z elastycznoscia skory

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    chyba się kuźwa starzeję ^_^ hahaha

a co myslalas, ze zawsze bedziesz taka mloda? hyhyhy

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago ja Ci muszę powiedzieć że Ty mi się cąły czas z Gizmo myslisz... przez te avatary

dobra to zmienie...

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Chyba nie jest tak źle :D jeszcze hehe :D
    A używasz tamponow? Bo jak teraz myślę to często coś takiego przy tamponach miałam. Nie wiem czy to może mieć związek jakiś.
    własnie używam... ale tą @ mniej ... leciałam na wkładkach po drugim dniu.. bo było tego mało.. ale za to dłużej... hmm

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a co myslalas, ze zawsze bedziesz taka mloda? hyhyhy
    ty wiesz że tak myślałam! hahahahahahaha

• Nats Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A to olejek Busajna do doopy jest na poprawienie wygladu skory. Niby nie wierze w takie kosmetyki, ale to dla arabek stworzyli a one o skore potrafia dbac :) Nats na brzuchol mozesz sobie sprawic, no chyba ze nie masz problemow z elastycznoscia skory
    No właśnie mam trochę problem z rozstepami. Na udach mam takie wielkie, ze wygląda jakby ktoś mnie pocial, a jestem mega szczupła. Boję się, ze mam skórę z mocną tendencją do tygrysich pasków. Narazie smaruję się oliwka taka zwykła dla dzieci, ale po 3 miesiacu chciałam zainwestować w jakiś dobry krem. Ten olejek też sobie obczaje :)

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    własnie używam... ale tą @ mniej ... leciałam na wkładkach po drugim dniu.. bo było tego mało.. ale za to dłużej... hmm
    Wiesz co ja odkad miałam nadzerke to prawie w ogóle z tamponow zrezygnowałam. Co prawda wg mojego Gina była ona malutka, ale trochę się wystraszylam. Teraz tampona zakładam jak jakaś impreza jest i tylko w pierwszy dzień. Jak nieraz czytam jak sobie laski tampony na plamienie aplikuja albo zapobiegawczo, bo zaraz malpa przyjdzie to aż mnie wszystko w środku boli.

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No właśnie mam trochę problem z rozstepami. Na udach mam takie wielkie, ze wygląda jakby ktoś mnie pocial, a jestem mega szczupła. Boję się, ze mam skórę z mocną tendencją do tygrysich pasków. Narazie smaruję się oliwka taka zwykła dla dzieci, ale po 3 miesiacu chciałam zainwestować w jakiś dobry krem. Ten olejek też sobie obczaje :)

no niestety szczuple osoby tez sa atakowane tym badziewiem....ale teraz mozna sobie wspomoc. Ponoc oleje dzialaja cuda a jest tego od cholery teraz. Ja na twarz w zime uzywam arganowy (czysty olej) i kurde cos w tym jest, bo zawsze skora wysuszona a po olejach mieciutka i milutka

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wiesz co ja odkad miałam nadzerke to prawie w ogóle z tamponow zrezygnowałam. Co prawda wg mojego Gina była ona malutka, ale trochę się wystraszylam. Teraz tampona zakładam jak jakaś impreza jest i tylko w pierwszy dzień. Jak nieraz czytam jak sobie laski tampony na plamienie aplikuja albo zapobiegawczo, bo zaraz malpa przyjdzie to aż mnie wszystko w środku boli.
    oj nie to prawda... ała...
    lubie tampony ale wole bez.. jak nie mam jakoś mega mocnego krawawienia to jade na wkładkach :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no niestety szczuple osoby tez sa atakowane tym badziewiem....ale teraz mozna sobie wspomoc. Ponoc oleje dzialaja cuda a jest tego od cholery teraz. Ja na twarz w zime uzywam arganowy (czysty olej) i kurde cos w tym jest, bo zawsze skora wysuszona a po olejach mieciutka i milutka
    no cos w tym jest.. ja kupiłam kokosowy do smażenia a tak sobie go upodobałam że stoi w sypialni i się nim smaruję ^_^

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago avatarka szukasz? ^_^ czy gdzie Cię wcięło ?

• Nats Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też używałam kiedyś kokosowego. Fajnie, bo można na nim smażyć naleśniki i smarować ciało. Wielozadaniowy :D
    Na rozstępy probowalam jeszcze tego bio oil, ale jakoś to u mnie nie działało. A arganowy najlepszy do włosów <3

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje :)

Slipia otworzyłam.

Na @ to ja mam taki zestaw: wkladki, podpaski i dwa rozmiary tamponów, normal i mini. Kiedys kupiłam tez te max ze skrzydełkami na noc. Wygladaja jak meduzy haha. I tez nie wyobrażam sobie pchać tampona za wczasu. Alć toż to aż szczypie w srodku

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no cos w tym jest.. ja kupiłam kokosowy do smażenia a tak sobie go upodobałam że stoi w sypialni i się nim smaruję ^_^

hahahaha u nas w kuchni kokososwy w hektolitrach schodzi, a kiedys na wlosy robilam maseczki, ale za duzo czasu z tym schodzilo, a ja nie mam fisia na punkcie wlosow, teraz tylko go jemy :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Slipia otworzyłam.

jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
    i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...

Tissaia lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago avatarka szukasz? ^_^ czy gdzie Cię wcięło ?
    hahahahha czytam gazete....:P i po kawe bylam no!

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Slipia otworzyłam.

Na @ to ja mam taki zestaw: wkladki, podpaski i dwa rozmiary tamponów, normal i mini. Kiedys kupiłam tez te max ze skrzydełkami na noc. Wygladaja jak meduzy haha. I tez nie wyobrażam sobie pchać tampona za wczasu. Alć toż to aż szczypie w srodku

GADI masz racje...myslalam ze to ja napisalam, hahahahahhaahha ise mysle jakie kurwa meduzy??????

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    GADI masz racje...myslalam ze to ja napisalam, hahahahahhaahha ise mysle jakie kurwa meduzy??????
    no mówię Ci...
    ja cześto myśle ze odpisuje Tobie a potem patrze że to Gizmo.. kuźwa czuje się jak bym miala schizofrenie :D hahaha

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
    i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...
    :-O i tak juz rok??? Osz kurde. Co jak co ale po roku to chyba najgorszy tlumok by juz cos liznął języka.
    Wspolczuje Gadi. Ja mam taka niemotną siostrę, ktora nie wie ile to 1/4tabletki. A baba ma 33lata

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ