"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ooo i jesteś w ciąży ! więc rozwiałaś moje wszelkie wątpliwości w tym temacie.. no u mnie wczoraj też było prawie czarno... masakra.. nawet po porodach takiego czegoś nie widziałam... chyba się kuźwa starzeję hahaha
A używasz tamponow? Bo jak teraz myślę to często coś takiego przy tamponach miałam. Nie wiem czy to może mieć związek jakiś.3500 g 54 cm -
A to olejek Busajna do doopy jest na poprawienie wygladu skory. Niby nie wierze w takie kosmetyki, ale to dla arabek stworzyli a one o skore potrafia dbac Nats na brzuchol mozesz sobie sprawic, no chyba ze nie masz problemow z elastycznoscia skory
-
Nats wrote:Chyba nie jest tak źle jeszcze hehe
A używasz tamponow? Bo jak teraz myślę to często coś takiego przy tamponach miałam. Nie wiem czy to może mieć związek jakiś.Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:A to olejek Busajna do doopy jest na poprawienie wygladu skory. Niby nie wierze w takie kosmetyki, ale to dla arabek stworzyli a one o skore potrafia dbac Nats na brzuchol mozesz sobie sprawic, no chyba ze nie masz problemow z elastycznoscia skory3500 g 54 cm
-
Gaduaaa wrote:własnie używam... ale tą @ mniej ... leciałam na wkładkach po drugim dniu.. bo było tego mało.. ale za to dłużej... hmm3500 g 54 cm
-
Nats wrote:No właśnie mam trochę problem z rozstepami. Na udach mam takie wielkie, ze wygląda jakby ktoś mnie pocial, a jestem mega szczupła. Boję się, ze mam skórę z mocną tendencją do tygrysich pasków. Narazie smaruję się oliwka taka zwykła dla dzieci, ale po 3 miesiacu chciałam zainwestować w jakiś dobry krem. Ten olejek też sobie obczaje
no niestety szczuple osoby tez sa atakowane tym badziewiem....ale teraz mozna sobie wspomoc. Ponoc oleje dzialaja cuda a jest tego od cholery teraz. Ja na twarz w zime uzywam arganowy (czysty olej) i kurde cos w tym jest, bo zawsze skora wysuszona a po olejach mieciutka i milutka -
Nats wrote:Wiesz co ja odkad miałam nadzerke to prawie w ogóle z tamponow zrezygnowałam. Co prawda wg mojego Gina była ona malutka, ale trochę się wystraszylam. Teraz tampona zakładam jak jakaś impreza jest i tylko w pierwszy dzień. Jak nieraz czytam jak sobie laski tampony na plamienie aplikuja albo zapobiegawczo, bo zaraz malpa przyjdzie to aż mnie wszystko w środku boli.
lubie tampony ale wole bez.. jak nie mam jakoś mega mocnego krawawienia to jade na wkładkachFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:no niestety szczuple osoby tez sa atakowane tym badziewiem....ale teraz mozna sobie wspomoc. Ponoc oleje dzialaja cuda a jest tego od cholery teraz. Ja na twarz w zime uzywam arganowy (czysty olej) i kurde cos w tym jest, bo zawsze skora wysuszona a po olejach mieciutka i milutkaFabian Cyprian Tymuś
-
Hej dziewoje
Slipia otworzyłam.
Na @ to ja mam taki zestaw: wkladki, podpaski i dwa rozmiary tamponów, normal i mini. Kiedys kupiłam tez te max ze skrzydełkami na noc. Wygladaja jak meduzy haha. I tez nie wyobrażam sobie pchać tampona za wczasu. Alć toż to aż szczypie w srodku -
Gaduaaa wrote:no cos w tym jest.. ja kupiłam kokosowy do smażenia a tak sobie go upodobałam że stoi w sypialni i się nim smaruję
hahahaha u nas w kuchni kokososwy w hektolitrach schodzi, a kiedys na wlosy robilam maseczki, ale za duzo czasu z tym schodzilo, a ja nie mam fisia na punkcie wlosow, teraz tylko go jemy -
Gizmo wrote:Hej dziewoje
Slipia otworzyłam.
jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...
Tissaia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Hej dziewoje
Slipia otworzyłam.
Na @ to ja mam taki zestaw: wkladki, podpaski i dwa rozmiary tamponów, normal i mini. Kiedys kupiłam tez te max ze skrzydełkami na noc. Wygladaja jak meduzy haha. I tez nie wyobrażam sobie pchać tampona za wczasu. Alć toż to aż szczypie w srodku
GADI masz racje...myslalam ze to ja napisalam, hahahahahhaahha ise mysle jakie kurwa meduzy??????Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:GADI masz racje...myslalam ze to ja napisalam, hahahahahhaahha ise mysle jakie kurwa meduzy??????
ja cześto myśle ze odpisuje Tobie a potem patrze że to Gizmo.. kuźwa czuje się jak bym miala schizofrenie hahahaLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...
Wspolczuje Gadi. Ja mam taka niemotną siostrę, ktora nie wie ile to 1/4tabletki. A baba ma 33lata