X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no mówię Ci...
    ja cześto myśle ze odpisuje Tobie a potem patrze że to Gizmo.. kuźwa czuje się jak bym miala schizofrenie :D hahaha
    To przez te moje... Oczy zielone zielone oszalalas

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jenys a ja musze dziś jechać z taką "koleżanką" zarejestrować jej syna że sie urodził...
    i gdyby nie fakt że pilnuje mi psy jak wyjeżdżam do Polski to nigdzie bym nie jechała i nic nie pomagała... bo.... pomagam jej juz od roku ze sprawami urzedowmi, zasiłkami... nawet smsa oślica nie potrafi przeczytać po angielsku i napisać.... i wkurwia mnie to już na maksa bo byle pierd i Ona coś chcę.. bez kitu conajmniej dwa razy w tyg coś jej przetłumaczyła... albo napisała po angielsku i mam tego kruwa serdecznie dość...

j to potrafi wyprowadzic z rownowagi! A ona nie ma potrzeby zeby sie nauczyc? Nie rozumiem takich ludzi......przeciez kiedys bedzie musiala sie usamodzielnic. Chociaz tez mam w domu takiego gagatka, no ale on chociaz probuje to raz, a dwa mial zawsze utrudniona sytuacje, bo wszyscy chcieli do niego po ang. gadac zeby cwiczyc z Nativem, hahahah
    moze jakos delikatnie jej zasugeruj, ze nie masz nic przeciw pomaganiu, ale powinna sama zaczac uczyc sie jezyka?

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

wieczorem tak bedziesz spiewala!!! :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorem to bedzie POLSKAAA BIALOOO CZERWONIII...POLSKAAA

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze byc?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    :-O i tak juz rok??? Osz kurde. Co jak co ale po roku to chyba najgorszy tlumok by juz cos liznął języka.
    Wspolczuje Gadi. Ja mam taka niemotną siostrę, ktora nie wie ile to 1/4tabletki. A baba ma 33lata
    wiesz co.. tłumok tłumokiem..ale to jest już wysługiwanie się... kurwa...
    ona by chciała mieć wszystko pod ryj postawione.. wkurwia mnie że sama z siebie nic nie daje.. nawet nie próbuje tylko czeka na gotowe ... nie lubie takich ludzi..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    mi pasował Twój Gizmo w avatarku...:D

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na studiach mialam kumpele, mega rozpieszczona z "bogatego" domu. I ta laska ugotowala raz rosol i o nim zapomniala na kilka dni, zostawla na kuchence i zalegly jej sie robaki. Jak to zobaczyla, to w panice zamknela drzwi do kuchni, szpare zatkala recznikami i zadzwonila do matki zeby przyjechala jej sprzatnac.......250 kilometrow kobieta jechala pociagiem (face palm)

Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz co.. tłumok tłumokiem..ale to jest już wysługiwanie się... kurwa...
    ona by chciała mieć wszystko pod ryj postawione.. wkurwia mnie że sama z siebie nic nie daje.. nawet nie próbuje tylko czeka na gotowe ... nie lubie takich ludzi..

heheheh a pracuje czy siedzi w domu?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    moze byc?
    Dla mnie okey :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    heheheh a pracuje czy siedzi w domu?
    siedzi w domu...
    urodziła dopiero dzieciaka...
    też dobra jest.. poznała na necie polaczka w irlandii sporo młodszego bo Ona chyba 38 lat a on koło 30... sama ma dwoje dzieci 18 i 13lat... i przyjechała w czerwcu zeszłego roku do Irl do niego.. zostawiając w Pl męża.... ktory myślał że Ona jedzie z dziećmi do pracy na wakacje... i w lipcu już w ciązy była ....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    na studiach mialam kumpele, mega rozpieszczona z "bogatego" domu. I ta laska ugotowala raz rosol i o nim zapomniala na kilka dni, zostawla na kuchence i zalegly jej sie robaki. Jak to zobaczyla, to w panice zamknela drzwi do kuchni, szpare zatkala recznikami i zadzwonila do matki zeby przyjechala jej sprzatnac.......250 kilometrow kobieta jechala pociagiem (face palm)
    Boże... to jest tez szczyt głupoty... leczą mnie tacy debile... :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    siedzi w domu...
    urodziła dopiero dzieciaka...
    też dobra jest.. poznała na necie polaczka w irlandii sporo młodszego bo Ona chyba 38 lat a on koło 30... sama ma dwoje dzieci 18 i 13lat... i przyjechała w czerwcu zeszłego roku do Irl do niego.. zostawiając w Pl męża.... ktory myślał że Ona jedzie z dziećmi do pracy na wakacje... i w lipcu już w ciązy była ....

ja pierdziele, ale odwazna...
    a te dziciaki jak ze szkola? daja rade?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 09:32

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja pierdziele, ale odwazna...
    a te dziciaki jak ze szkola? daja rade?
    a jaka głupia.... że tacy sami się sieją...

młodszego zdegradowali o 2 klasy do tyłu.. powinien iść do 1 klasy gim a poszedł do 5 podstawowej... no ale nie ma się co dziwić jak angielski ni w pizde ni w oko.. nie wiem co robił 6lat klasy podstawowej na angielskim w polsce...

a drugi popracował na farmie zraził sie po kilku miesiacach i wrocił do polski mieszka z babcią..

a Ona własnie walczy o zarejestrowanie dziecka w Irl na tego swojego "konkubenta" no bo przecież ma meża w Polsce i nie ma rozwodu.. w świetle prawa dziecko jest jej męża... także pojechała po bandzie laska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 09:36

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mi pasował Twój Gizmo w avatarku...:D
    Jak bede na kompie to wstawie spowrotem Gizmolca :P

Moja siostra i mamusia takie sa. Nic zupełnie nic same nie załatwia, z kazda pierdola lecą do mnie. A juz telefonów typu: Podwieziesz mnie? To miliony odbieram. Bo im się doopy ruszyć nie chce 200m do sklepu

Edit: Właśnie mama dzwonila żeby jej stan konta sprawdzić w banku. No ludzie ...

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

no fakt ze dziwna conajmniej, ale z drugiej strony to powiem Ci ze troche jej zazdroszcze luzu, bo ja to sie spinam zawsze czy damy sobie rade jak wyjedziemy i wogole koniecznie musze pracowac, a taka wyjezdza do obcecgo chlopa i jeszcze 3 dziecko rodzi w obcym kraju......

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Moja siostra i mamusia takie sa. Nic zupełnie nic same nie załatwia, z kazda pierdola lecą do mnie. A juz telefonów typu: Podwieziesz mnie? To miliony odbieram. Bo im się doopy ruszyć nie chce 200m do sklepu

Edit: Właśnie mama dzwonila żeby jej stan konta sprawdzić w banku. No ludzie ...
    znam to... sa tacy... moi teściowie są podobni... czasami aż w głowe zachodzę... ze to przecież ja mam Hashimoto i mgłe mózgową... i to ja powinnam do innych o pomoc chodzić a nie oni do mnie... fuck.. życie jest niesprawiedliwe...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no fakt ze dziwna conajmniej, ale z drugiej strony to powiem Ci ze troche jej zazdroszcze luzu, bo ja to sie spinam zawsze czy damy sobie rade jak wyjedziemy i wogole koniecznie musze pracowac, a taka wyjezdza do obcecgo chlopa i jeszcze 3 dziecko rodzi w obcym kraju......
    noooo ja mam tak samo.. do każdej decyzji dojrzewam niczym pąk róży na łodydze hahahaahhaaha

bez kitu .. decyzję o 3 dziecko podejmowałam rok.. i do dziś pewna nie jestem czy dobrze robie...

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

młodszego zdegradowali o 2 klasy do tyłu.. powinien iść do 1 klasy gim a poszedł do 5 podstawowej... no ale nie ma się co dziwić jak angielski ni w pizde ni w oko.. nie wiem co robił 6lat klasy podstawowej na angielskim w polsce...

a drugi popracował na farmie zraził sie po kilku miesiacach i wrocił do polski mieszka z babcią..

a Ona własnie walczy o zarejestrowanie dziecka w Irl na tego swojego "konkubenta" no bo przecież ma meża w Polsce i nie ma rozwodu.. w świetle prawa dziecko jest jej męża... także pojechała po bandzie laska.

jo a potem walkonie zalegaja na bezrobociu....kurwa koles zrazil sie do pracy, no masakra!

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

heheheheh a Ty auto masz na wode? No ja rozumiem pomoc przy jakichs duzych zakupach, ale bez przesady nei naduzywac....

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ