"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Laguś a wy macie jakies plany na urlop??
nope, zadnego urlopu. Musimy remont w domu dokonczyc i ogrod ogarnac, bo w zeszle lato na nic czasu nie bylo. Moze pod koniec sierpnia jakis weekend, ale to tylko jak znajde cos w dobrej cenie -
Jak zwykle nie zdążyłam Chciałam tylko Gadi powiedzieć, że ja też ostatnie cykle tak plamię. A ostatnio miałam jeszcze @ normalnie, na noc miałam tampona, rano wyjmuję i śluz rozciągliwy+ brązowe plamienie. Ja to dopiero jestem niesamowita i wyjątkowa hahahaha.
to tyle szczegółów. Pozdrawiam, dobrej nocy życzę i co złego to nie ja. -
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Jak zwykle nie zdążyłam Chciałam tylko Gadi powiedzieć, że ja też ostatnie cykle tak plamię. A ostatnio miałam jeszcze @ normalnie, na noc miałam tampona, rano wyjmuję i śluz rozciągliwy+ brązowe plamienie. Ja to dopiero jestem niesamowita i wyjątkowa hahahaha.
to tyle szczegółów. Pozdrawiam, dobrej nocy życzę i co złego to nie ja.
Rano u mnie ten śluz też jeszcze taki brudny..
Cholerstwo jakieś no..Fabian Cyprian Tymuś -
Witam, witam
Ja jeszcze w łóżku gnije, ale zaraz muszę wstać i do sklepu iść po zakupy na obiad.
A wieczorem mecz - już się nie mogę doczekać
Gadu - ja przy bardziej obfitych malpach tez nialam czasem długo plamienia. Czasem były czarne co wyglądało trochę dziwnie
Nigdy nie pytałam o to Gina, ale to chyba nic takiego. Po prostu się macica do końca oczyszcza
Lago - piękne kwiatki. Zazdroszczę, bo ja jestem z tych co potrafią kaktusa ususzyc3500 g 54 cm -
Nats wrote:Witam, witam
Ja jeszcze w łóżku gnije, ale zaraz muszę wstać i do sklepu iść po zakupy na obiad.
A wieczorem mecz - już się nie mogę doczekać
Gadu - ja przy bardziej obfitych malpach tez nialam czasem długo plamienia. Czasem były czarne co wyglądało trochę dziwnie
Nigdy nie pytałam o to Gina, ale to chyba nic takiego. Po prostu się macica do końca oczyszcza
Lago - piękne kwiatki. Zazdroszczę, bo ja jestem z tych co potrafią kaktusa ususzycFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Hejo... Posok a Ty dzis koczysz delegacje? Ja czekam niecierpliwie na kuriera, bo zamowilam olejek o ktorym Gizmo wspominala i jakies kremy do pyszczydla. Lubie takie przesylki, sesesese