"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jak na lodzie? a udać się musi kochana ja w to wierzę całym
Zalamka normalnie.
Albo się udaje i idę na zwolnienie odrazu, a jak nie to muszę szukać nowej pracy, więc starania trzeba będzie odłożyć. Boże, tak liczę na ten cykl!3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Ehh szkoda gadać
Zalamka normalnie.
Albo się udaje i idę na zwolnienie odrazu, a jak nie to muszę szukać nowej pracy, więc starania trzeba będzie odłożyć. Boże, tak liczę na ten cykl!
Rozumiem kochana oby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy i by wszystko się poukładało trza być pozytywnie nastawionym, nie ma co smutać za wczasu -
nick nieaktualnyNats wrote:Ehh szkoda gadać
Zalamka normalnie.
Albo się udaje i idę na zwolnienie odrazu, a jak nie to muszę szukać nowej pracy, więc starania trzeba będzie odłożyć. Boże, tak liczę na ten cykl!
wszystko się ułoży, zobaczysz
3mam mooocno kciukasy za ten cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dzięki dziewczyny,
Kochane jesteście. Strasznie bym chciała, żeby wszystko gładko poszło, ale nie wiem jak to będzie. Kurczę, zawsze coś musi wyjść.
Wiem że to będzie trudne... i ta rada jest wkurwia....ca ale nie możesz teraz o tym tak myśleć... bo im większa spina... tym wiekszy stres... i się nie uda
Łatwo mówić... wiem... gorzej wykonać... wiem... ale trzeba na spokojnie
Ja postanowiłam zacząć biegać... od dziś Endorfiny sprawiaja ze gubie spine... wietrze umysł... Spróbować warto Zobaczymy -
Nats wrote:Ehh szkoda gadać
Zalamka normalnie.
Albo się udaje i idę na zwolnienie odrazu, a jak nie to muszę szukać nowej pracy, więc starania trzeba będzie odłożyć. Boże, tak liczę na ten cykl!Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Canti 90 wrote:ależ się dziś pięknie opierdzielam w pracy uuuu.... pogratulować
Obejrzałam Grę o Tron i przez cały dzień nic nie zrobiłam. jeszcze pół godz. i na usg jadę.
a u Was jak dzionek mija??Fabian Cyprian Tymuś -
Canti 90 wrote:ależ się dziś pięknie opierdzielam w pracy uuuu.... pogratulować
Obejrzałam Grę o Tron i przez cały dzień nic nie zrobiłam. jeszcze pół godz. i na usg jadę.
a u Was jak dzionek mija??
Ja aktualnie leniuchuje Zrobiłam zupkę pomidorową dla Małża i posprzatalam. Zaraz muszę się zebrać. Mam o 16 godzinkę zajęć z podopiecznym i wieczór free
Już mi ogólnie lepiej.. Naprawdę. Jakoś tam poukładałam sobie to w głowie. Całkiem szybko mi poszło hehe. Zresztą.. Nie było by mnie dwa dni i musialabym nadrabiać kilkadziesiąt stron. Byłabym przerażona tym faktem hahahCanti 90, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Ja aktualnie leniuchuje Zrobiłam zupkę pomidorową dla Małża i posprzatalam. Zaraz muszę się zebrać. Mam o 16 godzinkę zajęć z podopiecznym i wieczór free
Już mi ogólnie lepiej.. Naprawdę. Jakoś tam poukładałam sobie to w głowie. Całkiem szybko mi poszło hehe. Zresztą.. Nie było by mnie dwa dni i musialabym nadrabiać kilkadziesiąt stron. Byłabym przerażona tym faktem hahahFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyCaro wrote:Ja aktualnie leniuchuje Zrobiłam zupkę pomidorową dla Małża i posprzatalam. Zaraz muszę się zebrać. Mam o 16 godzinkę zajęć z podopiecznym i wieczór free
Już mi ogólnie lepiej.. Naprawdę. Jakoś tam poukładałam sobie to w głowie. Całkiem szybko mi poszło hehe. Zresztą.. Nie było by mnie dwa dni i musialabym nadrabiać kilkadziesiąt stron. Byłabym przerażona tym faktem hahah
to bardzo się cieszę
fakt, to nadrabianie jest motywujące