"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:zawsze jak bedzie ladna pogoda to poce sie w swetrze i botkach a jak szaleje ze szpileczkami to kirde pada
Gaduaa kiedy do PL jedziecie? juz niedlugo, prawda?
Karolina - wypij sok z jednej cytryny- wyczysci cie z antybiotykurozowyflaming lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was kochane
Ja sie staralam od grudnia do kwietnia a teraz robimy sobie przerwe do konca maja. Mam hashimoto
A co do wody z cytryna wlasnie od dzis zaczęłam pic jak bylam dzieckiem to nie lubiłam wogole za to nie bylam chetna zeby pic ją ale dieta bezglutenowa wymagała tego i powiem wam jak wypiłam to posmakowala miKarolina2787, Nats, zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:To ile takie badania Kochana?
Ja obecnie bajkować będę z synem zaraz ale za 15 minut pewnie będę
Malinko wcześniej na bdania wydałam 130zł (robiłam pakiet hormonalny co by taniej było) do tego wizyta u ginki 140zł zleciła mi badania dodatkowych hormonów około 200zł mnie to będzie kosztowało a zabieg na drożność w Ol a artemidzie kosztuje 800zł + badanie nasienia Mojego P. ( chociaż tego już nie liczę bo mam nadzieję na czerwcowe darmowe) ale i tak masakra jakaś -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Witam was kochane
Ja sie staralam od grudnia do kwietnia a teraz robimy sobie przerwe do konca maja. Mam hashimoto
A co do wody z cytryna wlasnie od dzis zaczęłam pic jak bylam dzieckiem to nie lubiłam wogole za to nie bylam chetna zeby pic ją ale dieta bezglutenowa wymagała tego i powiem wam jak wypiłam to posmakowala mi
Witamy Klaudyś miło Cię widzieć -
Karolina2787 wrote:Malinko wcześniej na bdania wydałam 130zł (robiłam pakiet hormonalny co by taniej było) do tego wizyta u ginki 140zł zleciła mi badania dodatkowych hormonów około 200zł mnie to będzie kosztowało a zabieg na drożność w Ol a artemidzie kosztuje 800zł + badanie nasienia Mojego P. ( chociaż tego już nie liczę bo mam nadzieję na czerwcowe darmowe) ale i tak masakra jakaś
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNo niestety ale i tak odpuszczam na następny cykl bd brała tylko inofolik i nic poza tym nie robię także luz blues kochane. Trza wyluzować i odstresować się. Jak to mówi moje przysłowie: Miej wyjeb...e a będzie Ci dane
zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Malinko wcześniej na bdania wydałam 130zł (robiłam pakiet hormonalny co by taniej było) do tego wizyta u ginki 140zł zleciła mi badania dodatkowych hormonów około 200zł mnie to będzie kosztowało a zabieg na drożność w Ol a artemidzie kosztuje 800zł + badanie nasienia Mojego P. ( chociaż tego już nie liczę bo mam nadzieję na czerwcowe darmowe) ale i tak masakra jakaś
HSG mozesz na Fundusz zrobic, polecam tez przejsc sie rodzinnego i postekac troche, ze staracie sie o dziecko i juz tyle wydalas a tu jeszcze takie koszta. Jak rodzinny jest w porzadku to chociaz na kilka Ci da skierowanie za free -
nick nieaktualnyLago wrote:HSG mozesz na Fundusz zrobic, polecam tez przejsc sie rodzinnego i postekac troche, ze staracie sie o dziecko i juz tyle wydalas a tu jeszcze takie koszta. Jak rodzinny jest w porzadku to chociaz na kilka Ci da skierowanie za free
Kochana mój rodzinny jest do dupy i nie chcę nawet do niej iść bo to wredna suczita jest. A ja jestem nieubezpieczona więc NFZ odpada taka praca... -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Malinko wcześniej na bdania wydałam 130zł (robiłam pakiet hormonalny co by taniej było) do tego wizyta u ginki 140zł zleciła mi badania dodatkowych hormonów około 200zł mnie to będzie kosztowało a zabieg na drożność w Ol a artemidzie kosztuje 800zł + badanie nasienia Mojego P. ( chociaż tego już nie liczę bo mam nadzieję na czerwcowe darmowe) ale i tak masakra jakaś
znam ten ból kochana.. ja ostatnio zapłaciłam za wszystkie zlecone badania 280zł plus wizyta u gin 180zł i usg 150zł. Wszystko oczywiście priv bo normalnie to bym się w życiu nie doprosiła.
maskaraKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:znam ten ból kochana.. ja ostatnio zapłaciłam za wszystkie zlecone badania 280zł plus wizyta u gin 180zł i usg 150zł. Wszystko oczywiście priv bo normalnie to bym się w życiu nie doprosiła.
maskara
O to to dokładnie kochana. U mnie jedno że nie możliwe a drugie że właśnie lepiej prywatnie bo tak samo z czekaniem normalnie tatka latka ech... -
Karolina2787 wrote:Kochana mój rodzinny jest do dupy i nie chcę nawet do niej iść bo to wredna suczita jest. A ja jestem nieubezpieczona więc NFZ odpada taka praca...
To kapota. Mnie najbardziej wkur.. to, ze co miesiac skladki place a wiekszosc badan i tak trzeba prywatnie, albo wlasnie lazic do rodzinnego i prosic. A ja dotychczas wogole nie chodzilam po lekarzach przez tyle lat placenia ZUSu wiec mi sie to nalezy na psu buda. No ale przeciez sluzba zdrowia musi oszczedzac....Karolina2787 lubi tę wiadomość