"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:mam nadzieję że za tydzień w Polsce będzie słonko i ciepełko ...
rozmawiałam dziś z dziadkiem.. biedny taki miał słabiutki głosik... aż mi łzy do oczu napłynęły...Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:mam nadzieję że za tydzień w Polsce będzie słonko i ciepełko ...
rozmawiałam dziś z dziadkiem.. biedny taki miał słabiutki głosik... aż mi łzy do oczu napłynęły...
jeju wpółczuję kochana najgorsza tęsknota, oby szybko czas zleciał byś mogła się z nim zobaczyć i by było wszystko dobrze z nimGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheh dobra teraz kumam jestem dziś jakaś jebnięta ciągle o pogodzie Wam trąbie chyba mi na mózg padło a raczej na dekold bo wysypało mnie drobnymi plamkami po same cycki nie wiem co to może być na dodatek cały język biały tak myślę że to pewnie po antybiotykach co wcześniej brałam. Ech...
-
Karolina2787 wrote:U mnie dziś pięknie i słonecznie aż się zgrzałam jak wracałam do domu w autobusie gorąco ufff... pogoda polsatowska się nie sprawdza bo mówili że będzie padało cały dzień już im nie wierzę
właściwie lepiej w tą stronę niż w drugą, co by mówili, że będzie pięknie a było ...Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:heh dobra teraz kumam jestem dziś jakaś jebnięta ciągle o pogodzie Wam trąbie chyba mi na mózg padło a raczej na dekold bo wysypało mnie drobnymi plamkami po same cycki nie wiem co to może być na dodatek cały język biały tak myślę że to pewnie po antybiotykach co wcześniej brałam. Ech...Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:całkiem możliwe że to po antybiotyku...
Oczywiście musiałam sprawdzić u wujka google no i może być że tak. Ponoć ten antybiotyk do 2ch tygodni się jeszcze utrzymuje w organizmie także ten cykl spoko loko bo na pewno nic nie zdziałałam -
Karolina2787 wrote:Oczywiście musiałam sprawdzić u wujka google no i może być że tak. Ponoć ten antybiotyk do 2ch tygodni się jeszcze utrzymuje w organizmie także ten cykl spoko loko bo na pewno nic nie zdziałałamFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a co to był za antybol? brałaś osłone?
Unidox Solutab oczywiście brałam osłonkę, ale antybiotyk był taki mocny że dwa razy w trakcie brania zwymiotowałam go ale to też moja wina bo ja głupia na pusty żołądek go brałam zaraz po przebudzeniu gamoń ze mnie no ale człowiek uczy się na błędach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 17:26
-
Karolina2787 wrote:Unidox Solutab oczywiście brałam osłonkę, ale antybiotyk był taki mocny że dwa razy w trakcie brania zwymiotowałam go ale to też moja wina bo ja głupia na pusty żołądek go brałam zaraz po przebudzeniu gamoń ze mnie no ale człowiek uczy się na błędach...Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadrobić Was to graniczy z cudem
u mnie pogoda do południa była super, ale po i teraz to jest pochmurno i wietrznie i w ogóle grrr
coś mój organizm z jedzeniem się poprzestawiał. rano wstaje zero głodu i tak do popołudnia zjem śniadanie z musu. a po 15 taki głód mnie dopada, że szok wszystko bym zjadła. Po 18 już nic nie jem, żeby wstać głodna a i tak nie jestem... -
nick nieaktualnyja wybralam sie dzisiaj na miasto w szpileczkach bez rajtaskow i nagle zaczal padac snieg z deszczem bahaha bylam atrakcja numer jeden na przystanku
Paulette - ja idac spac juz mysle o sniadaniu wiec chcialabym cholera chociaz raz obudzic sie bez glodu ba ja nawet wiem co zjem w sobote na sniadanieGaduaaa, Karolina2787, zapachmalin, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:ja wybralam sie dzisiaj na miasto w szpileczkach bez rajtaskow i nagle zaczal padac snieg z deszczem bahaha bylam atrakcja numer jeden na przystanku
Paulette - ja idac spac juz mysle o sniadaniu wiec chcialabym cholera chociaz raz obudzic sie bez glodu ba ja nawet wiem co zjem w sobote na sniadanieFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:o kurde to zaszalałaś.. brrr na samą myśl mi się zimno zrobiło
zawsze jak bedzie ladna pogoda to poce sie w swetrze i botkach a jak szaleje ze szpileczkami to kirde pada
Gaduaa kiedy do PL jedziecie? juz niedlugo, prawda?
Karolina - wypij sok z jednej cytryny- wyczysci cie z antybiotyku -
nick nieaktualny