X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas też grad na zmianę ze śniegiem :/ koszmar. :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś pięknie i słonecznie :) aż się zgrzałam jak wracałam do domu w autobusie gorąco ufff... pogoda polsatowska się nie sprawdza bo mówili że będzie padało cały dzień już im nie wierzę

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję że za tydzień w Polsce będzie słonko i ciepełko ...

rozmawiałam dziś z dziadkiem.. biedny taki miał słabiutki głosik... aż mi łzy do oczu napłynęły...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

rozmawiałam dziś z dziadkiem.. biedny taki miał słabiutki głosik... aż mi łzy do oczu napłynęły...
    Kochana a jak operacja? Udała się?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

:( jeju wpółczuję kochana <3 najgorsza tęsknota, oby szybko czas zleciał byś mogła się z nim zobaczyć i by było wszystko dobrze z nim <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh dobra teraz kumam :/ jestem dziś jakaś jebnięta ciągle o pogodzie Wam trąbie chyba mi na mózg padło a raczej na dekold bo wysypało mnie drobnymi plamkami po same cycki nie wiem co to może być :/ na dodatek cały język biały tak myślę że to pewnie po antybiotykach co wcześniej brałam. Ech...

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    U mnie dziś pięknie i słonecznie :) aż się zgrzałam jak wracałam do domu w autobusie gorąco ufff... pogoda polsatowska się nie sprawdza bo mówili że będzie padało cały dzień już im nie wierzę

właściwie lepiej w tą stronę niż w drugą, co by mówili, że będzie pięknie a było ... :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kochana a jak operacja? Udała się?
    jeszcze nie.. prawdopodobnie w nocy, najpóżniej jutro rano.. cały czas wszyscy czekamy

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    heh dobra teraz kumam :/ jestem dziś jakaś jebnięta ciągle o pogodzie Wam trąbie chyba mi na mózg padło a raczej na dekold bo wysypało mnie drobnymi plamkami po same cycki nie wiem co to może być :/ na dodatek cały język biały tak myślę że to pewnie po antybiotykach co wcześniej brałam. Ech...
    całkiem możliwe że to po antybiotyku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    całkiem możliwe że to po antybiotyku...

Oczywiście musiałam sprawdzić u wujka google ;) no i może być że tak. Ponoć ten antybiotyk do 2ch tygodni się jeszcze utrzymuje w organizmie także ten cykl spoko loko bo na pewno nic nie zdziałałam :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Oczywiście musiałam sprawdzić u wujka google ;) no i może być że tak. Ponoć ten antybiotyk do 2ch tygodni się jeszcze utrzymuje w organizmie także ten cykl spoko loko bo na pewno nic nie zdziałałam :/
    a co to był za antybol? brałaś osłone?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a co to był za antybol? brałaś osłone?

Unidox Solutab oczywiście brałam osłonkę, ale antybiotyk był taki mocny że dwa razy w trakcie brania zwymiotowałam go ale to też moja wina bo ja głupia na pusty żołądek go brałam zaraz po przebudzeniu :/ gamoń ze mnie no ale człowiek uczy się na błędach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 17:26

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Unidox Solutab oczywiście brałam osłonkę, ale antybiotyk był taki mocny że dwa razy w trakcie brania zwymiotowałam go ale to też moja wina bo ja głupia na pusty żołądek go brałam zaraz po przebudzeniu :/ gamoń ze mnie no ale człowiek uczy się na błędach...
    silne dziadostwo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    silne dziadostwo...

Dokładnie :/ mam nadzieję że szybko mi miną te skutki uboczne i że go wysikam raz dwa bo liczę na następny cykl z inofolikiem (lub inofemem kobiety polecają bo to prawie to samo)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobić Was to graniczy z cudem :)

u mnie pogoda do południa była super, ale po i teraz to jest pochmurno i wietrznie i w ogóle grrr

coś mój organizm z jedzeniem się poprzestawiał. rano wstaje zero głodu i tak do popołudnia zjem śniadanie z musu. a po 15 taki głód mnie dopada, że szok wszystko bym zjadła. Po 18 już nic nie jem, żeby wstać głodna a i tak nie jestem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wybralam sie dzisiaj na miasto w szpileczkach bez rajtaskow i nagle zaczal padac snieg z deszczem :D :D :D bahaha bylam atrakcja numer jeden na przystanku :D

Paulette - ja idac spac juz mysle o sniadaniu :D :D :D wiec chcialabym cholera chociaz raz obudzic sie bez glodu :D ba ja nawet wiem co zjem w sobote na sniadanie :D

Gaduaaa, Karolina2787, zapachmalin, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina i Gaduaaa - co to za sexy awatarki!!! mrau!!!! jedna lubi mroczne klimaty druga wampirze :D :D

Karolina2787, Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    ja wybralam sie dzisiaj na miasto w szpileczkach bez rajtaskow i nagle zaczal padac snieg z deszczem :D :D :D bahaha bylam atrakcja numer jeden na przystanku :D

Paulette - ja idac spac juz mysle o sniadaniu :D :D :D wiec chcialabym cholera chociaz raz obudzic sie bez glodu :D ba ja nawet wiem co zjem w sobote na sniadanie :D
    o kurde to zaszalałaś.. brrr na samą myśl mi się zimno zrobiło

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o kurde to zaszalałaś.. brrr na samą myśl mi się zimno zrobiło

zawsze jak bedzie ladna pogoda to poce sie w swetrze i botkach a jak szaleje ze szpileczkami to kirde pada :D

Gaduaa kiedy do PL jedziecie? juz niedlugo, prawda? :)

Karolina - wypij sok z jednej cytryny- wyczysci cie z antybiotyku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    Karolina i Gaduaaa - co to za sexy awatarki!!! mrau!!!! jedna lubi mroczne klimaty druga wampirze :D :D

Ja to i to :D hihi

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ