X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja kupuję przez aptekę w sieci i tez mają przystępne ceny. Raz udało mi sięodkupićod dziewczyny z OF i na olx też ;) co do tej lukrecji to kurczę może i ja spróbuję skoro to takie dobre a ile kosztują te tabletki i ile w opakowaniu jest?

Zależy jakiego producenta i ile sztuk zaleca spożywać. Ja wybrałam Swanson, bo za 90 kapsułek zapłaciłam ok.35 zl

Karolina2787 lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Zależy jakiego producenta i ile sztuk zaleca spożywać. Ja wybrałam Swanson, bo za 90 kapsułek zapłaciłam ok.35 zl

Ok to ja też tych poszukam.Warto spróbować. Dzięki wielkie :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pluje, smarkam i rzygam ciazowymi wirusami. Bierzcie ile chcecie :)
    A jak nie to zrobię tournee po Polsce i jak trzeba za granicę (np IRL) i osobiście wirusy przekaże :-)

Ten detektor to super sprawa. Chyba najlepiej moje wydane 50 zl w ostatnim czasie ;)

Marteczka93, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Ja dopiero się odzywam, bo cały dzień nie byłam w stanie. Przepłakałam cały dzień. Bo mój mężulek miał dzisiaj wypadek w pracy. Spadła mu na głowę jakaś metalowa rura czy narzędzie (ważące 1,5kg/2kg) i rozcięła mu głowę.
    Jak to zobaczyłam, mało nie zemdlałam. Tyle krwi i te rozcięcie.. :(
    Pojechaliśmy na pogotowie, zrobili mu rentgen głowy (wyniki za tydzień), założyli mu 2 szwy i zrobili zastrzyk przeciw tężcowy.
    Najgorsze jest to, że uparł się że pójdzie jutro do pracy, bo dobrze się czuje.
    Tak bardzo się martwię, żeby nie przerodziło się to w coś gorszego - w jakiś krwiak, guz czy wylew :(

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) pisze tak z rana bo juz spac nie moge od 5:20, tak mi sie pic chcialo jak sie obudzilam, jakbym przebiegla jakis maraton ;) a poza tym to piersi dalej lekko bola przy dotyku i w dole brzucha cos mnie kluje ale tylko jak sie schyle... Dziwne :/

Marteczka93 wspolczuje tego wypadku :( a w szpitalu nie dali Twojemu mezowi zwolnienia z pracy ? Ja pamietam jak moj mial wypadek w pracy i tez mu zleciala metalowa rura jakas ale na reke to jak go pogotowie zabralo z pracy to tam dali mu zwolnienie z pracy na tydzien a potem od ortopedy dostal na 5 tygodni. Zdrowka dla meza:)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja tez nie śpie od dawna... bo moja przyjaciółka urodziła i zdjęcia wysłała więc od razu oczy jak radary mi się zrobiły i już zasnąć ze szcześcia i wrażenia nie mogłam...
    a Ona po 2 poronieniach i uordziła zdrową piękną córkę !

Marteczek jeśli czuje się dobrze... a objawów wstrząsu nie miał tj:wymoty, zawrty głowy, wzmożona ospałosć itd to chyba nic mu nie jest... a krwiaki itp to niestety tak czy inaczej potrafia długo nie dawać objawów.. jesli nie dali mu w szpitalu L4 to widocznie nie było takiej potrzeby ... co nie zmienia faktu że nerwów i strachu się najadłaś.. biedna !

LILITH.P, Marteczka93 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa no to gratulacje dla przyjaciolki:)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim :)

pozdrowienia znad kubka z kawą zbożową ;)

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    hej wszystkim :)

pozdrowienia znad kubka z kawą zbożową ;)
    coś dzis reszta śpi ;)

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś dzis reszta śpi ;)

Na to wygląda :) Ja mam ostatnio problemy ze snem, budzę się od kilku dni o 4 i ledwo udaje mi się zasnąć. Na dodatek zaczyna mi się faza urojeniowa - głupie sny dzisiaj ;)

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Na to wygląda :) Ja mam ostatnio problemy ze snem, budzę się od kilku dni o 4 i ledwo udaje mi się zasnąć. Na dodatek zaczyna mi się faza urojeniowa - głupie sny dzisiaj ;)
    oj miałam bardzo głupie... bardzoooo hah

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oj miałam bardzo głupie... bardzoooo hah

Na dodatek śniło mi się, że byłam policjantką rozbijającą grupę alfonsów. Wcieliłam się w role prostytutki :D Operacja była fatalnie przeprowadzona, ale z sukcesem. Nie zdążyłam wykazać się w nowym zawodzie :D

Wypisywałam umowę zlecenie na swoje usługi i nie wiedziałam, jakie dane mam wpisać, jaki PESEL, imię, adres... Biuro nie przygotowało mi fałszywych danych. Jedna laska, wpisała w rubrykę Józef jako imię :D Ja zdecydowałam się na Dziarską Jolę :D

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 5-6 dpo, więc dziwię się, że tak szybko mi odbija :D

0b52cec6da.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa <3

Chyba jednak wrócę do was na stałe, bo lepiej z kimś się dzielić smutkami i małymi sukcesami niż tłumić to wszystko w sobie.

Marteczka93, Karolina2787, Nats, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa <3

Chyba jednak wrócę do was na stałe, bo lepiej z kimś się dzielić smutkami i małymi sukcesami niż tłumić to wszystko w sobie.
    pewnie że tak... ja mimo moich porażek konkretnych nie dałam rady nie pisac tutaj...
    bo tutaj mam ogromne wsparcie !

kozamonia, Marteczka93, Lago, Nats lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Na dodatek śniło mi się, że byłam policjantką rozbijającą grupę alfonsów. Wcieliłam się w role prostytutki :D Operacja była fatalnie przeprowadzona, ale z sukcesem. Nie zdążyłam wykazać się w nowym zawodzie :D

Wypisywałam umowę zlecenie na swoje usługi i nie wiedziałam, jakie dane mam wpisać, jaki PESEL, imię, adres... Biuro nie przygotowało mi fałszywych danych. Jedna laska, wpisała w rubrykę Józef jako imię :D Ja zdecydowałam się na Dziarską Jolę :D
    hahaa dobre ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane! :) Dzisiaj chyba taki dzień, że każdej się coś śni. Ja też miałam tak głupi sen, że hoho. Mój mąż razem z jakąś młodą dziunią siedział na balkonie, ja skądś się dowiedziałam, że mają romans, powiedziałam jej że ma wypier****ć a ja zaraz wrócę poszłam zanieść małego do łóżeczka a jak wróciłam to oni się całowali i ja taka wkurzona zaczęłam się drzeć, że mają wypierdzielać, że jak on może i że jeszcze wróci a on do mnie z uśmiechem nie tym razem słoneczko a ta dziunia do mnie bo właśnie odeszły mi wody! NO MYŚLAŁAM, ŻE PIERDOLNĘ. Obudziłam się taka przerażona jak nie wiem. A najlepsze, że ten "mój mąż" miał głowę mojego szwagra przez chwilę. Tzn męża szwagierki. Hahahahaha. Jak się obudziłam to spojrzałam na delikwenta i zastanawiałam się czy go zabić czy przytulić. Hihihi. No ale stanęło na przytuleniu. W każdym razie takiego hardcoru to dawno nie przeżyłam/przyśniłam.

Ja dziś pewnie znowu na basen- 32' w cieniu. Codziennie od wtorku chodzimy i prawdopodobnie do niedzieli ma być tak pięknie. Zupkę gotuję dzisiaj wyjątkowo wcześnie bo chce żeby zjedli chłopaki przed wyjściem. A tak poza tym nadal nie mam @. Zaczynam podejrzewać, że te plamienia to jednak był @. W tej sytuacji za dwa dni powinnam mieć płodne. I to by miało sens bo mam mnóstwo wodnego śluzu.

A Monia cieszę się, że wróciłaś do nas! Witam LILITH.P miło mi ;) Gadi Ty wiesz <3 Martuś wiem co to znaczy. Ale wierzę, że tylko na strachu się skończy. Nic więcej się nie wydarzy, zagoi się prędko i będzie wszystko dobrze ;) Nats, Posok, Gizmuś, Karolcia, Laguś... wychodzić z krzaczorów. :D

Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie do raportu :P nie mam za bardzo czasu czytac co u Was sie dzialo, ale widze ze podswiadomosc plata Wam figle :D

Ja dopiero wrocilam od gina no i masakra. 9dc a jajo juz ma 20mm dostalam pregnyl i jutro wieczorem wstrzykujemy chlopakow. Teraz tylko modlic sie zeby do jutra jajo nie peklo, bo doktorek powiedzial ze na peknietym nie ma co robic IUI. Chyba do konca dnia bede lezec zeby jajka nie zgniesc hahahahah. Kurna ja myslalam ze dopiero gdzies od poniedzialku wystartujemy, a tu na wariata....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hejo wszystkim ja w pracy przecież dlatego dopiero mogę coś skrobnąć bo mała śpi :)

Marteczka bardzo współczuję mam nadzieję że z mężem będzie wszystko w porządku i nic się więcej nie przydarzy <3

LILITH.P haha :D uśmiałam się. Dziarska Jola :D haha a to dobre, niezły sen ;)

Monia my wszystkie to jedna wielka rodzina przecież nie może Ciebie tu zabraknąć. Kiedy trzeba opierdzielamy a kiedy potrzebujemy wsparcia zawsze je tu dostajemy no bo wiadomo w kupie siła :)

Gadi gratki dla kumpeli niech przesyła swoje wiruski :)

Natsik łapię wszystkie i przyswajam do organizmu :D aten detektor to już przyszedł? Znaczy masz go już w domu?

Malinko Twój sen to koszmar senny normalnie, pamiętam że coś podobnego mi się przyśniło i obudziłam się cała spocona bo był tak realistyczny ale jak zobaczyłam mojego w łóżku obok mnie to odetchnęłam z ulgą że to tylko zły sen. No i korzystajcie z pogody póki czas :)

Ja dziś ostatnią colę piję :/ ech ciężko będzie no ale trzeba się ogarnąć w końcu :P

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago mocno kciukam za powodzenie!!! <3

‹‹ 573 574 575 576 577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ