"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Lago mocno kciukam za powodzenie!!!
a dzieki...normalnie az jestem ciekawa jak to sie odbedzie. Powiedzialam doktorkowie ze od razu 2 chce w koncu place to wymagam. Obsmial mnie i kazal spadac do domu, hahahahahKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:a dzieki...normalnie az jestem ciekawa jak to sie odbedzie. Powiedzialam doktorkowie ze od razu 2 chce w koncu place to wymagam. Obsmial mnie i kazal spadac do domu, hahahahah
A powiedz Ty mi kochana jakie badania przed tym zabiegiem musieliście wykonać? I czy kosztowne? -
Karolina2787 wrote:A powiedz Ty mi kochana jakie badania przed tym zabiegiem musieliście wykonać? I czy kosztowne?
lekarz nam zlecil: test kilowy, anty HCV, Antygen HBS (to watrobowe sa), anty HIV,CMV, rozyczke iTOXO. Ja zaplacilam za siebie i meza 300 rowno, ale oboje jeszcze robilismy tarczycowke, wiec pewnie okolo 200 by wyszlo. Jak kiedsy liczylam ile wyniosloby mnie to w klinice to wyszlo okolo 700 stow, wiec zdecydowanie w labo taniej. No i one sa wazne 6 mcy wiec mozna sie inseminowac pol rokuKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:lekarz nam zlecil: test kilowy, anty HCV, Antygen HBS (to watrobowe sa), anty HIV,CMV, rozyczke iTOXO. Ja zaplacilam za siebie i meza 300 rowno, ale oboje jeszcze robilismy tarczycowke, wiec pewnie okolo 200 by wyszlo. Jak kiedsy liczylam ile wyniosloby mnie to w klinice to wyszlo okolo 700 stow, wiec zdecydowanie w labo taniej. No i one sa wazne 6 mcy wiec mozna sie inseminowac pol roku
Dzięki wielkie a za samo IUI to ile płaciłaś? -
kozamonia wrote:W klinikach IUI kosztuje ok 700-750 zł, a przynajmniej na śląsku, więc zawsze jakaś oszczędność.
Cena samego IUI jest wszedzie podobna. Ja orientowalam sie w Wawie i 3 city 700-1000 zeta, ale dochodza dojazdy, hotele no i badania, a przede wszystkim mozliwosc wolnego z pracy....ja u swojego lekarza za wizyte z badaniem i USG place tylko 100 a w klinikach wiadomo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:06
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzięki dziewczyny. Tak się pytam bo może mnie też to czeka za jakiś czas
Ty to KArola sobie najpierw tarczyce przebadaj a pozniej HSGBez HSG to chyba nikt Ci nie zrobi IUI, no chyba ze na kaze naciagnac bedzie chcial...I HSG tez szukalj po gabinetach prywatnych, zeby Cie nie skasowali
-
nick nieaktualnyLago wrote:Ty to KArola sobie najpierw tarczyce przebadaj a pozniej HSG
Bez HSG to chyba nikt Ci nie zrobi IUI, no chyba ze na kaze naciagnac bedzie chcial...I HSG tez szukalj po gabinetach prywatnych, zeby Cie nie skasowali
TSH mam ok zrobię tylko te fki a co do reszty to ja już wiem że muszę HSG zrobić to już dawno pisałam że zrobię. Sono HSG kosztuje w Ol 100zł także spokoLago lubi tę wiadomość
-
wow Lago co za cudowne wieści
wiesz jak mocno trzymam kciuki nie ? mocniej się nie da! i myślę że się uda !!
Malina haha nie śnij o głupotach tylko korzystaj w pogody.. bardzooo Ci jej zazdroszczę
a pzyjaciółka która urodziła to Ona dała mi namiar na OF... długo się starali z mężem i tak jak wspominałam przeszła 2 poronienia.... i dzięki niej tu jestemLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej dziewczyny
Marteczek Dobrze, że nic poważnego się nie stało. Ale te chłopy uparte - niech idzie na zwolnienie i dojdzie do siebie spokojnie. Ty też miej na niego oko czy nic tam się nie dzieje, bo z głową nie ma żartów.
Karola Wczoraj już odebrałam ten detektor, bo to była licytacja sklepu, który jest u mnie w mieście. Polecam Wam wszystkim takie urzadzonko. Ja się jaram jak dziecko
Lago Kciuki za akcję "żołnierze zdobywają jajo". W sumie dobrze, że na spontana, bo nawet nie masz czasu się stresować i rozmyslac
Malinka Też mi się zdarzają takie sny, że mój mnie w nich mega wkurzy i potem w realu mu się za to obrywabiedne te nasze chłopy.
A ja popołudniu czekam na meble z Ikeitrzeba póki co gdzieś te paczki upchnąć i niedługo ruszamy z remontem
Lago, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny:-)
Gadua
Gratki dla psiapsióły ...
Nats no powiem szczerze że napewno to musi być maga przeżycie słuchać bicia serduszka maleństwa, jestem pewna ze bardzo Cie to uspokaja i malutka też pewnie to czuję super sprawa może i mi kiedyś będzie dane usłyszeć bicie serca mojego maleństwa
Witaj Lago
Też długo myślałam o IUI tymbardziej że komplet badań wymaganych miałam robione przez moją poprzednia gin plus toksoplazoza różyczka itd co Ciekawe żaden lekarz wcześniej takowych badań mi nie zlecił może gin już przyszłościowo myslala o inseminacji niewiem
W każdym bądź razie za Ciebie trzymam ogromne kciuki !!! O tak napewno się uda
A teraz prośba odemnie zerknijcie proszę na mój wykres którego nie ma ale od @ notuje plamienia jest to normalne ??? Tak jest co miesiąc dodam że te plamienia mają raczej brązowy kolor no nie raczej a na pewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 15:18
Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Hej Dziewczyny:-)
Gadua
Gratki dla psiapsióły ...
Nats no powiem szczerze że napewno to musi być maga przeżycie słuchać bicia serduszka maleństwa, jestem pewna ze bardzo Cie to uspokaja i malutka też pewnie to czuję super sprawa może i mi kiedyś będzie dane usłyszeć bicie serca mojego maleństwa
Witaj Lago
Też długo myślałam o IUI tymbardziej że komplet badań wymaganych miałam robione przez moją poprzednia gin plus toksoplazoza różyczka itd co Ciekawe żaden lekarz wcześniej takowych badań mi nie zlecił może gin już przyszłościowo myslala o inseminacji niewiem
A teraz prośba odemnie zerknijcie proszę na mój wykres którego nie ma ale od @ notuje plamienia jest to normalne ??? Tak jest co miesiąc dodam że te plamienia mają raczej brązowy kolor no nie raczej a na pewnoLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ona29 wrote:Witaj Lago
Lekarze na ogol nie zlecaja tych badac bo one raczej nie maja wplywu na plodnosc tylko na przyszla ciaze. A dlugo juz czekasz na dziecko? Czemu zrezygnowalas z IUI? -
ona29 Przezycia mega - masz rację. Mogę codziennie tego słuchać
na pewno Tobie też się niedługo uda i będziesz przeżywać każde USG i pierwsze kopniaki
Jak udostepnisz wykres to zobaczymy co i jak
Plamienia to podobno jakiś problem problem progesteronem.3500 g 54 cm -
Hej Dziewczyny,
Marteczka ale strachu się najadłaś Kobito.. Mąż też uparciuch, że chciał iść do pracy. Przecież mógł jeden dzień poleżeć. Mam nadzieję, że wszystko dzisiaj ok.
LilithFajnie, że z Nami jesteś!
Lago jakie wieści!! O jaaa! Trzymam za Ciebie kciuki bardzo bardzo bardzo mocno!!! No musi się udać! A z kawą dobry patent!Plemniory na gigancie hehe
Gaduaa no to gratki dla przyjaciółki. Ehh, zaprawdę powiadam Wam, że też będziemy niedługo przeżywa takie piękne chwilę. Wszystkie!
Ona takie brązowe plamienia mogą, ale nie muszą sygnalizować problem z progesteronem. Badałaś jakoś ostatnio?
Malina znam ten typ snów! Po przebudzeniu nie wiem czy mam Małżowi zdzielić czy przytulić. Hahah. Takie bardzo dziwne uczucie.
Natsik remont przygotowawczy dla Maluszka?
A u mnie dzisiaj też skwar jak nie wiem co. Ehh lepiej siedzieć w cieniu i się wylegiwać.
Gaduaaa, Nats, Lago lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)