"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki Gadi
ja zaraz przestanę smęcić zawsze tak mam jak wredna @ przychodzi
No i Witam nową koleżankę LILITH.Pja też piję inofem już 5 cykl teraz będzie, poza tym Castagnusa też brałam ale źle na mnie działał i musiałam odstawić. Mocno Ci kibicuję co by groszek się pokazał w końcu
Monia walczcie i bądźcie silni! Wszystko da się przezwyciężyćGaduaaa, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Caro tak nick to moj wiek
moze niektore dziewczyny zaczna pisac ze taka mloda i juz o dziecku mysle... Fakt jestem dosc mloda,ale juz wszystko w zyciu mam poukladane, musialam bardzo wczesnie stac sie "dorosla" i na wszystko sama zapracowac a teraz mi i mojemu M do szczescia brakuje tylko fasoleczki:)
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Karolina2787 wrote:
No i Witam nową koleżankę LILITH.Pja też piję inofem już 5 cykl teraz będzie, poza tym Castagnusa też brałam ale źle na mnie działał i musiałam odstawić. Mocno Ci kibicuję co by groszek się pokazał w końcu
dziękuję za przytitanie i kibicowanie
ja po castagnusie czuję się ok, a biorę 2 tabsy dziennie, waga >60 kgja z inofemem mam do czynienia od 2 cyklu
widzę, że zaczęłaś cykl, więc mocno trzymam kciuki!Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Młoda19 wrote:Caro tak nick to moj wiek
moze niektore dziewczyny zaczna pisac ze taka mloda i juz o dziecku mysle... Fakt jestem dosc mloda,ale juz wszystko w zyciu mam poukladane, musialam bardzo wczesnie stac sie "dorosla" i na wszystko sama zapracowac a teraz mi i mojemu M do szczescia brakuje tylko fasoleczki:)
jeśli czujesz się gotowa i chcesz to superkibicuje !
wszystko przed TobąFabianCyprian
Tymuś
-
Caro wyniki tarczycy bomba!
A hemoglobina faktycznie niziutko. Może jakis sumplement z zelazem?
Lilith witamy w naszej rodzinie
Monia Teraz sa naprawdę super sposoby na polepszenie nasienia. Na wątku ciężarnych jest laska, której mąż tez miał bardzo słabe parametry - lekarze praktycznie nie dawali im szans, a jednak się udało. Trzeba mieć nadzieję, a przede wszystkim trafić na dobrego specjalistę.kozamonia lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:dziękuję za przytitanie i kibicowanie
ja po castagnusie czuję się ok, a biorę 2 tabsy dziennie, waga >60 kgja z inofemem mam do czynienia od 2 cyklu
widzę, że zaczęłaś cykl, więc mocno trzymam kciuki!
Ja Castagnusa brałam dwa cykle nie pełne bo skończyłam kiedy zostało mi 10 tabletek z drugiego opakowania. Strasznie mnie zamulał i nerwowa byłam wprost nie do zniesienia więc jednak na każdego inaczej działa. Co do prl to chyba tylko chwilowo mi się poprawiło bo widzę że nadal mam lekkie wycieki ale teraz to już nic nie łykam poczekam na wizytę u ginki. Inofem za to piję 2 saszetki dziennie i nic nie czuję żeby zmieniał w sumie ale jak nie szkodzi to piję może wyniki będą ładne po nimDziękuję za kciukasy jednak byłby cud gdyby teraz wyszło
-
Karolina2787 wrote:Ja Castagnusa brałam dwa cykle nie pełne bo skończyłam kiedy zostało mi 10 tabletek z drugiego opakowania. Strasznie mnie zamulał i nerwowa byłam wprost nie do zniesienia więc jednak na każdego inaczej działa. Co do prl to chyba tylko chwilowo mi się poprawiło bo widzę że nadal mam lekkie wycieki ale teraz to już nic nie łykam poczekam na wizytę u ginki. Inofem za to piję 2 saszetki dziennie i nic nie czuję żeby zmieniał w sumie ale jak nie szkodzi to piję może wyniki będą ładne po nim
Dziękuję za kciukasy jednak byłby cud gdyby teraz wyszło
To u mnie na odwrót. Każdy organizm jednak inaczej reaguje. Z inofemem mam tak, że cykl mi się opóźnił o 1 dzień, i mam teraz 26-27dniowe -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:To u mnie na odwrót. Każdy organizm jednak inaczej reaguje. Z inofemem mam tak, że cykl mi się opóźnił o 1 dzień, i mam teraz 26-27dniowe
Szczerze to od kiedy jestem tu to dopiero zobaczyłam jak te moje cykle wyglądają na prawdę. Nie wiem co myśleć bo najkrótszy to 25 a najdłuższy 29 coś mi się wydaje że PCOS będzie u mniemam nadzieję że dowiem się już co jest nie tak kiedy zrobię do końca badania. Długo pijesz już inofem?
-
nick nieaktualnyHej hej
dziś fajny dzień boooo zamówiłam concencive i jutro lecę do apteki po odbiór więc nie będę odpuszczac a spróbuję czegoś nowego
Monia naprawdę nie ma się co załamywać mój to wogole wyników nie miałbaaa jakieś 3 mln z czego 20 % żywych oczywiście pędem do lekarza i diagnoza żylaki powrozka nasiennego raczej nie widoczne gołym okiem zabieg 1 dzień na drugi do domu trochę tam polykal androvitu po zabiegu jakiś miesiąc powtórka wyników 197mln/ 1ml z czego 90 % żywych także spokojnie naprawdę pozatym racja specyfików na nasienie mnóstwo zresztą przed chwilą zamawiałam na doz apteka i mignal mi jakiś specyfik typowo na nasienie na płodność męska tylko koszt 199 zł
Karola ja co @ mam podobnie jestem okropna ,wszystko mnie wkurza i mam chwilę zachwiania że nigdy się nie uda cofam się w czasie jak zaczynaliśmy no a mam się gdzie cofnąć heh i normalnie ogarnia mnie bezsilność
Witaj młoda 9 cykli to faktycznie nie długo by się wydawało ale my wszystkie przechodzimy to samo czekamy i czekamy ja tak dodam na pocieszenie że czekam już około 5 lat i 2 lata naprawdę ściśle dni płodnych poprostu szaleństwo
Trzeba walczyć !!! Chociaż może 1.09 okaże się co innego czego Ci życzę z całego serducha
Nats ja Cie proszę wyślij tu nam fluidki co wrzesień będzie nasz
Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Szczerze to od kiedy jestem tu to dopiero zobaczyłam jak te moje cykle wyglądają na prawdę. Nie wiem co myśleć bo najkrótszy to 25 a najdłuższy 29 coś mi się wydaje że PCOS będzie u mnie
mam nadzieję że dowiem się już co jest nie tak kiedy zrobię do końca badania. Długo pijesz już inofem?
jakieś od 2 cykli piję codziennie po 1 saszetce, wcześniej miałam zapas w domu,ale nie udawało mi się pić regularnie. Po wynikach tsh i hormonów wzięłam się za siebie i pijętak samo castagnus, lukrecję na lepszą pracę androgenów, bo mam wyższy testosteron, ale może być to spowodowane tarczycą
u mnie gin nie widział nic niepokojącego, na nic nie chciał dać badania, więc wszystko priv... nawet AMH zrobiłam, jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:42
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:jakieś od 2 cykli piję codziennie po 1 saszetce, wcześniej miałam zapas w domu,ale nie udawało mi się pić regularnie. Po wynikach tsh i hormonów wzięłam się za siebie i piję
tak samo castagnus, lukrecję na lepszą pracę androgenów, bo mam wyższy testosteron, ale może być to spowodowane tarczycą
u mnie gin nie widział nic niepokojącego, na nic nie chciał dać badania, więc wszystko priv... nawet AMH zrobiłam, jest ok
Mi gina kazała pić 2 saszetki dziennie a kupujesz go przez neta czy normalnie w aptece?U mnie testosteron też jest wyższy ( w normie) ale mógłby być niżej ciut, 17-OH progesteron mam wysoki poza tym reszta hormonów ok. AMH chciałam zrobić ale jak cenę zobaczyłam to odpuściłam przynajmniej na razie bo mam za dużo wydatków we wrześniu. Lukrecja? pierwsze słysze ale jak to jesz czy co to? -
nick nieaktualnyGadua no wiem ze może nie podziałać ale zawsze będę spokojniejsza że spróbowałam tymbardziej że u mnie śluzu płodnego jak na lekarstwo przy wiesiolku super ale za to tak gesty i Trzeba było pić syrop na rozrzedzenie i tak wyszło że jak zobaczyłam ile ja tego dziennie biorę to politowalam się dla żołądka.Spróbuję a nóż mi się uda ....
-
Ona29 wrote:Gadua no wiem ze może nie podziałać ale zawsze będę spokojniejsza że spróbowałam tymbardziej że u mnie śluzu płodnego jak na lekarstwo przy wiesiolku super ale za to tak gesty i Trzeba było pić syrop na rozrzedzenie i tak wyszło że jak zobaczyłam ile ja tego dziennie biorę to politowalam się dla żołądka.Spróbuję a nóż mi się uda ....
może akurat na Ciebie zadziała
trzeba się chwytać wszystkiego ! mam nadzieję że się uda
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Mi gina kazała pić 2 saszetki dziennie a kupujesz go przez neta czy normalnie w aptece?U mnie testosteron też jest wyższy ( w normie) ale mógłby być niżej ciut, 17-OH progesteron mam wysoki poza tym reszta hormonów ok. AMH chciałam zrobić ale jak cenę zobaczyłam to odpuściłam przynajmniej na razie bo mam za dużo wydatków we wrześniu. Lukrecja? pierwsze słysze ale jak to jesz czy co to?
Zamawiam w aptece Gemini i odbieram w aptece, mają dobre ceny. Kupiłam tabletki korzeń lukrecji (firma Swanson na allegro)Łykam jedną kapsułkę
Ponoć korzeń lukrecji nie jest wskazany dla mężczyzn, bo faktycznie wpływa na testosteron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 20:27
-
Wyciągi z korzenia lukrecji zawierają substancje (saponiny), które swą budową przypominają budową estrogen oraz progesteron. Dzięki temu przyjmowanie wyciągu z korzenia lukrecji poprawia regularność cyklów miesiączkowych. Ponadto pomaga kobietom mającym podwyższony poziom testosteronu i zaniżony poziom estrogenu (PCOS, zespół policystycznych jajników).
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Zamawiam w aptece Gemini i odbieram w aptece, mają dobre ceny. Kupiłam tabletki korzeń lukrecji (firma Swanson na allegro)
Łykam jedną kapsułkę
Ponoć korzeń lukrecji nie jest wskazany dla mężczyzn, bo faktycznie wpływa na testosteron
A ja kupuję przez aptekę w sieci i tez mają przystępne ceny. Raz udało mi sięodkupićod dziewczyny z OF i na olx teżco do tej lukrecji to kurczę może i ja spróbuję skoro to takie dobre a ile kosztują te tabletki i ile w opakowaniu jest?