"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLago musi się udać nie ma innej opcji
Ja właśnie weszłam do domu ufff... pogoda się zrobiła że hej u Was też tak gorąco? Ja dziś opijam podwyżkę mojego P. radlerkiem cytrynowym będziemy odkładać na wakacje za rok albo może na IUI kto wieNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Lago musi się udać nie ma innej opcji
Ja właśnie weszłam do domu ufff... pogoda się zrobiła że hej u Was też tak gorąco? Ja dziś opijam podwyżkę mojego P. radlerkiem cytrynowym będziemy odkładać na wakacje za rok albo może na IUI kto wiefajnie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie weszłam do domu ufff... pogoda się zrobiła że hej u Was też tak gorąco? Ja dziś opijam podwyżkę mojego P. radlerkiem cytrynowym będziemy odkładać na wakacje za rok albo może na IUI kto wie
to gratuluję podwyżki!dodatkowej kasy nigdy za mało
-
nick nieaktualny
-
Monia dopiero cofnęłam się w postach. Ej! Głowa do góry! Opinia jednego ginekologa o niczym jeszcze nie świadczy. Napewno jest jeszcze iskierka nadziei. Myślę że już na of jest wiele dziewczyn której były w "beznadziejnych" sytuacjach a zaszły w ciążę. Będę trzymać mocno za Was kciuki!
A Mąż niech się nie załamuje czasem. Jesteście we dwoje. Musicie się nawzajem wspierać, a razem przetrwacie nawet najgorszą burzę
kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja właśnie weszłam do domu ufff... pogoda się zrobiła że hej u Was też tak gorąco? Ja dziś opijam podwyżkę mojego P. radlerkiem cytrynowym będziemy odkładać na wakacje za rok albo może na IUI kto wie
Oooo! Gratuluje podwyżkiNapewno się przyda.
Chyba jakoś czas podwyżek, bo ja też dostałam i Małż równieżKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyLago wrote:Lekarze na ogol nie zlecaja tych badac bo one raczej nie maja wplywu na plodnosc tylko na przyszla ciaze. A dlugo juz czekasz na dziecko? Czemu zrezygnowalas z IUI?
Ogólnie starania ruszyły w marcu 2011 bez zabezpieczeń bez żadnych przerywanych żywioł poprostu , 2013 lekarze badania itd od 2014 pod stałą kontrola lekarza hsg w tym roku w maju , i właśnie poprzedni cykl zakończyłam już 4 ostatni na clo i dupku
A o inseminacji nikt nic nie mówił
Lekarz na poprzedniej wizycie powiedział jedynie ze to musi zadziałać bo inaczej on rozkłada ręce i dał mi ulotkę do kliniki niepłodności potem tylko tam się kierować...
Ok wykres udostępniony -
nick nieaktualnyCaro wrote:Oooo! Gratuluje podwyżki
Napewno się przyda.
Chyba jakoś czas podwyżek, bo ja też dostałam i Małż również
No to również gratki Carokasa zawsze się przyda. Tylko od środy ma zmienić miejsce pracy i nie będzie już tak wesoło bo będzie później do domu wracał a co za tym idzie będzie zmęczony a co za tym idzie nie będzie
-
nick nieaktualnyKarolina
Czasem to i dobrze zrobi ,moja koleżanka co prawda długo nie starała się ale ponad rok i nic nic i nic lekarz wkoncu kazał im odpuścić nie współżyc przez dwa tygodnie wogole zrobić sobie przerwę w jednym cyklu a i oni sami postanowili jeden cykl odpuścić więc mówiła przez 2 tyg nic a potem seksior jak ta lala wiadomo z ochoty nie z musu po seksie spowrotem post no mówiła do @ no jeszcze raz no z miłości;-)
Na zielona krope nie czekała no raz ze to tylko raz dwa no ciężko tak trafić dzień płodny no i co ?? Piękne dwie kreski - także różnie bywa ....
Aaa no i gratuluję podwyżki męża no kasiorka dodatkowa zawsze się przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 17:33
-
A mi jakos nikt nie chce dac podwyzki....znaczy dostane podwyszke ale ZUSu w przyszlym roku.....zlodzieje, heh.
Karola dodatkowa kase to na wozek zbieraj i wyprawke a nie IUI
Ona29 kurna faktycznie dlugo. A Clo dobrze reagowalas? bo ja sie naczytalam, ze niektore dziewczyny zmieniaja na Lamette czy jakos tak. bo na Clo kiepsko reagowaly
Koza a co takiego strasznego Wam wyszlo w wynikach? Ja ekspertem nie jestem ale troche sie oczytalam wiec moze jakis pomysl podesle. W sumie taka burza mozgow nieraz sie przyda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago
Tak na pierwszym i ostatnim monitoringu około 12dc miałam 3 pęcherze 2 około 20 mm więc całkiem całkiem
Lekarz powiedział że dobrze reaguje i tyle ale czy peknal czy soe wchlonal tego już nikt nie sprawdził
Co ciekawe ja to wszystko czuje @ mam kalendarzowo czasem 1 dzień przód tył to żaden odchyl owulacja nawet i bez clo była odczuwalna i dalej nici z tego
-
Karolina2787 wrote:Lago to żeś mnie teraz rozśmieszyła
haha na wózek chyba inwalidzki prędzej
hihi
oj bo IUI i in vitro to ostatecznosc. Dopuki nie zrobisz badan to nie zawracaj sobie glowy. A no i monitoring chyba wspominalas czy cos pokickalam? jak tak to sorka -
Ona29 wrote:Lago
Tak na pierwszym i ostatnim monitoringu około 12dc miałam 3 pęcherze 2 około 20 mm więc całkiem całkiem
Lekarz powiedział że dobrze reaguje i tyle ale czy peknal czy soe wchlonal tego już nikt nie sprawdził
Co ciekawe ja to wszystko czuje @ mam kalendarzowo czasem 1 dzień przód tył to żaden odchyl owulacja nawet i bez clo była odczuwalna i dalej nici z tego
no piekne pecherzyki tylko lekarz do dupy!!! No jak moze nie sprawdzic czy pekly? taki monitoring wlasciwie nie ma znaczenia....Juz mi sie noz otworzyl no!!! Raz ze przy stymulacji trzeba sprawdzac czy sie w torbiel nie zamienil a dwa to wlasnie najwazniejsze jest pekniecie, bo to ze urusl to ok, ale on musi peknac zeby byla owulacja... -
nick nieaktualnyLago wrote:oj bo IUI i in vitro to ostatecznosc. Dopuki nie zrobisz badan to nie zawracaj sobie glowy. A no i monitoring chyba wspominalas czy cos pokickalam? jak tak to sorka
Wiem wiem Lago ale tak jak mówisz porobię badania do końca i zobaczymy, mam nadzieję że gin coś w końcu mi zaleci a nie tylko ciągłe badania bo teraz to już po tych wynikach chyba powinien być w stanie coś powiedzieć i zadziałaćLago lubi tę wiadomość