"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Witam w Naszym skromnych szeregach
rozgość się
opowiedź coś o sobie
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:od roku łykam thyrozol, wiosną poziom unormowany, obecnie biorę słabe bo 5 trzy razy w tygodniu. ft3 i ft4 również ok!
a przeciwciała kiedykolwiek badałaś?
wrzucisz wyniki Twoich ostatnich badan ?FabianCyprian
Tymuś
-
19ina90 wrote:6 cykl intensywny, ogólnie rok po ślubie...nie zabezpieczaliśmy się, więc można powiedzieć, że 12 straconych cykli. Czasem mam dość....ostatnio plamienie w 26 dc, poźniej czysto....takie szczęście, że to implantacja...a tu 32 dc i @...przeżywam to bardzo i boję się, że nie uda się do nowego roku.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:rozumiem...
a przeciwciała kiedykolwiek badałaś?
wrzucisz wyniki Twoich ostatnich badan ?
Naczytałam się w innym poście, że dziewczyny pozachodziły przy porannym przytulaniu, więc już się nie mogę doczekać jak w przyszłym tygodniu będę ustawiać budzik na 5.0027 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:wrzucę swoje wyniki jak wrócę z pracy;) nie wiedziałam dziewczyny, że tyle badań należy zrobić...zastanawiam się dlaczego ginekolog nie zleca mi ich skoro wie, że bardzo chcę mieć dzidzi a nie wychodzi.
Naczytałam się w innym poście, że dziewczyny pozachodziły przy porannym przytulaniu, więc już się nie mogę doczekać jak w przyszłym tygodniu będę ustawiać budzik na 5.00FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hejka witam się i ja
U mnie dziś zimno ale słonecznie może nie będzie taki kiepski ten dzień jak słonko świeci to od razu lepiej się człowiek czuje. Miłego dzionka dla wszystkichFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej hej !!
Judi Ty chyba w Pogoni za testem bo już patrzalam tempka odnotowana poziom wysoki hi !! Trzymam kciuki
Gadu no tak dziwne rzeczy się dzieją ha ha lekarze którzy nie wspominają o badaniach autentycznie myślę o zmianie na Panią doktor u której byłam 1raz wiem ze to dobry lekarz wiem ze ma pod sobą emdokrynologie czyli badania u niej wyglądają tak że kładzie Cie na 3 doby do szpitala i tam pobieraja krew parokrotnie ale też wiem ze jest cholernie drogajedna wizyta u niej podstawa to koszt 280 zł i do tego hormony to koszt 300 zł no ale prawie wszystkie je mam
Natomiast szpital i którym pisałam jest na nfz
Już sama niewiem , najlepiej było by iść do kliniki
No ja decyzję podejmę po laparo
U mnie pogoda do bani!!! Wieje leje totalna klapaokna chce wyrwać
-
nick nieaktualnyPytanie za milion punktów wychodzić za krzaczorow !!
Co kupić dziecku na 2 latka!!
Laski mój mąż wybrał stolik edukacyjny interaktywny ale udało mi się ten pomysł wyperswadowac dopiero jak poczytałam mu opinie jak mamy roczniakow piszą ohy i ahy:-)
A on no że doczytał że jest od 12m do 24 m no to na łatwiznę ooo może być!
Pomóżcie kopie w necie i nic tam nie ma ...
Swoją drogą widzę rzeczy które wiem ze swojemu bobasowi kupię
Gadu co owu dziś nie dziś? -
Aha i z moim tak ostatnio myślimy czy nie zmienić kliniki, bo ta do której dotychczas chodziliśmy jest otwarta tylko do 18. W takim przypadku jest to prawie niemożliwe, żeby umówić się na wizytę jak człowiek pracuje
A gdzieś pod koniec tego miesiąca albo w listopadzie będziemy znowu zaczynać mocne starania, bo mój będzie kończył stymulację z Clo -
Ona29 wrote:Pytanie za milion punktów wychodzić za krzaczorow !!
Co kupić dziecku na 2 latka!!
Laski mój mąż wybrał stolik edukacyjny interaktywny ale udało mi się ten pomysł wyperswadowac dopiero jak poczytałam mu opinie jak mamy roczniakow piszą ohy i ahy:-)
A on no że doczytał że jest od 12m do 24 m no to na łatwiznę ooo może być!
Pomóżcie kopie w necie i nic tam nie ma ...
Swoją drogą widzę rzeczy które wiem ze swojemu bobasowi kupię
Gadu co owu dziś nie dziś?
nie wiem.. zobaczymy.. bede sikać na teściora dziśi zobaczymy
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Aha i z moim tak ostatnio myślimy czy nie zmienić kliniki, bo ta do której dotychczas chodziliśmy jest otwarta tylko do 18. W takim przypadku jest to prawie niemożliwe, żeby umówić się na wizytę jak człowiek pracuje
A gdzieś pod koniec tego miesiąca albo w listopadzie będziemy znowu zaczynać mocne starania, bo mój będzie kończył stymulację z Cloznajdzcie taką która wam odpowiada ... w końcu płaci się za to nie małe pieniądze
FabianCyprian
Tymuś
-
Ona29 wrote:Hej hej !!
Judi Ty chyba w Pogoni za testem bo już patrzalam tempka odnotowana poziom wysoki hi !! Trzymam kciuki
Gadu no tak dziwne rzeczy się dzieją ha ha lekarze którzy nie wspominają o badaniach autentycznie myślę o zmianie na Panią doktor u której byłam 1raz wiem ze to dobry lekarz wiem ze ma pod sobą emdokrynologie czyli badania u niej wyglądają tak że kładzie Cie na 3 doby do szpitala i tam pobieraja krew parokrotnie ale też wiem ze jest cholernie drogajedna wizyta u niej podstawa to koszt 280 zł i do tego hormony to koszt 300 zł no ale prawie wszystkie je mam
Natomiast szpital i którym pisałam jest na nfz
Już sama niewiem , najlepiej było by iść do kliniki
No ja decyzję podejmę po laparo
U mnie pogoda do bani!!! Wieje leje totalna klapaokna chce wyrwać
masz już termin laparo ?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hmm a może jakiś voucher? na pewną kwotę do sklepu z zabawkami typu smyk ?
wybierze sobie sama co jej się będzie podobało
Hmm szczerze to rodzice mają ograniczony dostęp do sklepów - dość daleko nie są mobilni wyprawy takie no ktoś musi ich wozić...
Właściwie w smyku byliśmy w niedziele tez jakoś szału nie ma ... pewnie na szybko by się coś wybrało...