"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Witam w Naszym skromnych szeregach rozgość się opowiedź coś o sobie27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:od roku łykam thyrozol, wiosną poziom unormowany, obecnie biorę słabe bo 5 trzy razy w tygodniu. ft3 i ft4 również ok!
a przeciwciała kiedykolwiek badałaś?
wrzucisz wyniki Twoich ostatnich badan ?Fabian Cyprian Tymuś -
19ina90 wrote:6 cykl intensywny, ogólnie rok po ślubie...nie zabezpieczaliśmy się, więc można powiedzieć, że 12 straconych cykli. Czasem mam dość....ostatnio plamienie w 26 dc, poźniej czysto....takie szczęście, że to implantacja...a tu 32 dc i @...przeżywam to bardzo i boję się, że nie uda się do nowego roku.Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:rozumiem...
a przeciwciała kiedykolwiek badałaś?
wrzucisz wyniki Twoich ostatnich badan ?
Naczytałam się w innym poście, że dziewczyny pozachodziły przy porannym przytulaniu, więc już się nie mogę doczekać jak w przyszłym tygodniu będę ustawiać budzik na 5.0027 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:wrzucę swoje wyniki jak wrócę z pracy;) nie wiedziałam dziewczyny, że tyle badań należy zrobić...zastanawiam się dlaczego ginekolog nie zleca mi ich skoro wie, że bardzo chcę mieć dzidzi a nie wychodzi.
Naczytałam się w innym poście, że dziewczyny pozachodziły przy porannym przytulaniu, więc już się nie mogę doczekać jak w przyszłym tygodniu będę ustawiać budzik na 5.00Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hejka witam się i ja
U mnie dziś zimno ale słonecznie może nie będzie taki kiepski ten dzień jak słonko świeci to od razu lepiej się człowiek czuje. Miłego dzionka dla wszystkichFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyHej hej !!
Judi Ty chyba w Pogoni za testem bo już patrzalam tempka odnotowana poziom wysoki hi !! Trzymam kciuki
Gadu no tak dziwne rzeczy się dzieją ha ha lekarze którzy nie wspominają o badaniach autentycznie myślę o zmianie na Panią doktor u której byłam 1raz wiem ze to dobry lekarz wiem ze ma pod sobą emdokrynologie czyli badania u niej wyglądają tak że kładzie Cie na 3 doby do szpitala i tam pobieraja krew parokrotnie ale też wiem ze jest cholernie droga jedna wizyta u niej podstawa to koszt 280 zł i do tego hormony to koszt 300 zł no ale prawie wszystkie je mam
Natomiast szpital i którym pisałam jest na nfz
Już sama niewiem , najlepiej było by iść do kliniki
No ja decyzję podejmę po laparo
U mnie pogoda do bani!!! Wieje leje totalna klapa okna chce wyrwać -
nick nieaktualnyPytanie za milion punktów wychodzić za krzaczorow !!
Co kupić dziecku na 2 latka!!
Laski mój mąż wybrał stolik edukacyjny interaktywny ale udało mi się ten pomysł wyperswadowac dopiero jak poczytałam mu opinie jak mamy roczniakow piszą ohy i ahy:-)
A on no że doczytał że jest od 12m do 24 m no to na łatwiznę ooo może być !
Pomóżcie kopie w necie i nic tam nie ma ...
Swoją drogą widzę rzeczy które wiem ze swojemu bobasowi kupię
Gadu co owu dziś nie dziś? -
Aha i z moim tak ostatnio myślimy czy nie zmienić kliniki, bo ta do której dotychczas chodziliśmy jest otwarta tylko do 18. W takim przypadku jest to prawie niemożliwe, żeby umówić się na wizytę jak człowiek pracuje
A gdzieś pod koniec tego miesiąca albo w listopadzie będziemy znowu zaczynać mocne starania, bo mój będzie kończył stymulację z Clo -
Ona29 wrote:Pytanie za milion punktów wychodzić za krzaczorow !!
Co kupić dziecku na 2 latka!!
Laski mój mąż wybrał stolik edukacyjny interaktywny ale udało mi się ten pomysł wyperswadowac dopiero jak poczytałam mu opinie jak mamy roczniakow piszą ohy i ahy:-)
A on no że doczytał że jest od 12m do 24 m no to na łatwiznę ooo może być !
Pomóżcie kopie w necie i nic tam nie ma ...
Swoją drogą widzę rzeczy które wiem ze swojemu bobasowi kupię
Gadu co owu dziś nie dziś?
nie wiem.. zobaczymy.. bede sikać na teściora dziś i zobaczymyFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Aha i z moim tak ostatnio myślimy czy nie zmienić kliniki, bo ta do której dotychczas chodziliśmy jest otwarta tylko do 18. W takim przypadku jest to prawie niemożliwe, żeby umówić się na wizytę jak człowiek pracuje
A gdzieś pod koniec tego miesiąca albo w listopadzie będziemy znowu zaczynać mocne starania, bo mój będzie kończył stymulację z CloFabian Cyprian Tymuś -
Ona29 wrote:Hej hej !!
Judi Ty chyba w Pogoni za testem bo już patrzalam tempka odnotowana poziom wysoki hi !! Trzymam kciuki
Gadu no tak dziwne rzeczy się dzieją ha ha lekarze którzy nie wspominają o badaniach autentycznie myślę o zmianie na Panią doktor u której byłam 1raz wiem ze to dobry lekarz wiem ze ma pod sobą emdokrynologie czyli badania u niej wyglądają tak że kładzie Cie na 3 doby do szpitala i tam pobieraja krew parokrotnie ale też wiem ze jest cholernie droga jedna wizyta u niej podstawa to koszt 280 zł i do tego hormony to koszt 300 zł no ale prawie wszystkie je mam
Natomiast szpital i którym pisałam jest na nfz
Już sama niewiem , najlepiej było by iść do kliniki
No ja decyzję podejmę po laparo
U mnie pogoda do bani!!! Wieje leje totalna klapa okna chce wyrwać
masz już termin laparo ?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hmm a może jakiś voucher? na pewną kwotę do sklepu z zabawkami typu smyk ?
wybierze sobie sama co jej się będzie podobało
Hmm szczerze to rodzice mają ograniczony dostęp do sklepów - dość daleko nie są mobilni wyprawy takie no ktoś musi ich wozić...
Właściwie w smyku byliśmy w niedziele tez jakoś szału nie ma ... pewnie na szybko by się coś wybrało...